10 saatlik yol çocuğumu nasil riske atayım 9 aylık hamileyimBoşanacak misin yoksa susup oturacak misin ona göre cevap veriyim. Bana sorarsan 1dk beklemez yolda doğum pahasına aileme giderdim. Varır varmaz dava açardım
Görümcem bende kalio öyle bi şansım yokEve gidip kapıyı kitlerdim, sokaklarda dolanmazdım o halde. Kocamı eve almaz doğuma yalnız giderdim.
Dogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?
Teyzeme gidiyorm dedim oda 3 saatlik yolda ama göze alamadım işte yola çıkmayıEsiniz neden gittiginizi biliyor mu? Gorumce biliyor mu?
Bende biraz deli cesareti var da. sinirlenince gözüm görmez hiç bir şeyi. Bebek öyle hemen doğmaz zaten sancısı var suyu var. Erken doğum riskin de yok günün gelmiş. Ya da ailenden birini cagir beraber eve dönün. Yani ben öyle yapardım10 saatlik yol çocuğumu nasil riske atayım 9 aylık hamileyim
İlk konu değil önce bi bak istersenNeden bu yeni Üyelerin ilk konusu hep aldatma merak ettim sadece
Offf cok zor bir durum nedesem bilemedim allah onu neyapmasin vicdansiz allahom sana sabir yol gostersin canim sok bir durum yaDogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?
Amin ne yapsam olmuo eve gelince nolcak bilmem bide bugün onun ailesi yarın benim aliem falan gelio hepsi uzaktan doğum icinOfff cok zor bir durum nedesem bilemedim allah onu neyapmasin vicdansiz allahom sana sabir yol gostersin canim sok bir durum ya
Amin ne yapsam olmuo eve gelince nolcak bilmem bide bugün onun ailesi yarın benim aliem falan gelio hepsi uzaktan doğum icin
madem geliyolar dök ortayya herşeyiAmin ne yapsam olmuo eve gelince nolcak bilmem bide bugün onun ailesi yarın benim aliem falan gelio hepsi uzaktan doğum icin
Yazışma zaten uzun bisey yok sadece bi msj var ama 10 kız orda varsa mutlaka olmusturSadece yazışmaysa biraz korkuttuktan sonra dön.
Millet doguma gelio bi hevesle çok mu vicdanliyim yoksa salak mi bilmiyorummadem geliyolar dök ortayya herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?