Siz olsanız napardiniz?

Hic bilmiorum işte orasını sadece bi msj vardı kızın birine yazmış detay yok bu durumda biseyde düşünemiyorum çocuğu düşünüyorum sadece

öfkeyle kalkıp zararla oturma istersen canım, pek ciddi bişey değil sanırım... mesajı burnuna sok, süründür... ama direk boşanmaya falan kalkma.. bebişin geliyor onu düşünmelisin... iyice gözünü korkut, gerekirse ailesiyle ve ailenle herşeyi konuş, pişman et rezil et... utansın yerin dibine geçsin, zaten yalvar yakar af dileyecektir.ailesinin gözü önünce rezil rüsva olacaktır ve senin ailenin tabi...herkes sana destek verir onu kınarlar..iyice korkut tehdit et...birdaha yapmaya gözü yemez eğer cingar çıkarırsan.. sessizce kapatma konuyu...

İşte sözde normalde en gec 8 de gelirdi hala ortada yok
Canım kesinlikle sessiz durma geldiğinde al teli prg duruyorsa hâlâ göster ve kız ona.boşanmayı bir kenara bırak şimdilik.onun sana yaklaşımı nasıl olacak bu durumda ,ona göre karar ver
Çok zor gerçekten Allah ıslah etsin.umarım çok pişmandır ve bi daha yapmaz.
Ciddi bi şekilde konuş .

Hamile bir kadının etrafında -heleki doğuma üç gün kalmış- pervane olup, onunla ilgileneceğine daha da başka kadınlara tatlısın yazıyorlar bir de. Senin çocuğun o beyefendi. Senin karın 9 aydır yuva yaptı vücudunu o bebeğe, evini o huzurlu bir sığınak yaptı. Erkeklerin zaafına da onlara da sözüm yok benim artık!
Siz bebeğinizi Sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Erkek boşluğa düşmüştür "SEN DE HAMİLESİN DİYE BELKİ" cümlesiyle yorum yapan hanımefendi, özür dilerim fikrimi söylüyorum sadece ama; evlilik her zaman sadakat gerektirir. Yarın bir gün elden ayaktan düşünce de -Allah korusun - seninle işim bitti zaaaflarım var mı desin erkekler? Yapmayın nolur. Fiziksel olarak aldatma olmasa da; o mesajı görünce karnı burnunda kadının hali ne olmuştur acaba?
Keşke erkek olsaydım; eşime " Hayatım ne güzelsin, hamilelik ne yakıştı, çok tatlısın" derdim. Alın Size mutlu kadın, anlayışlı erkek. Ama yoook onlar evdeki hanımları dışında herkese iltifat etsinler.(!)

ben kendi fikrimi söyledim başıma gelse ne yapacağımı bilmiyorum ama sanırım yuvamı yıkmazdım bu nedenle.

ben kendi fikrimi söyledim başıma gelse ne yapacağımı bilmiyorum ama sanırım yuvamı yıkmazdım bu nedenle.

Fikrinize saygım var. Sadece hayal ettim o an ki durumunu konu sahibinin.
Zaten seven kadın affetmek için mutlaka bir öneri sunuyor kendine. Siz de haklısınız. Bebek var ortada. Bir şey diyemiyorum ama çok üzülüyorum böyle konularda.

ben bir erkeğin aldatmasını bir kadının aldatmasından daha kabul edilebilir buluyorum. belki bin yıldır konmuş tabular belki başka bir şey bilmiyorum.
ama öyle görüyorum kadın anne daha evcimen vicdanlı, nefsinden önce vicdanını konuşturan, daha koruyan kollayan bir varlık. erkek kendi bir tarafının keyfine kolayca gidebilir, nefsine düşkün ve aklı çelinebilir geliyor.
not: babam annemi aldatmadı, nişanlım beni aldatmadı, aldatmayı bırakın başka birine baktığını bile yakalamadım ama ben böyle düşünüyorum.

Kimse kimseyi aldatmasın o halde.Eğer çok istiyorlarsa evlenmesinler, tüm dünya kadınları yahut erkekleri o zaman onların olur.

Hem evlen, çocuk yap, temiz gömlek giy, ütülü pantolon giy, periyodik olarak ihtiyaçların karşılansın, yemeğin önüne gelsin; sonrada biz kadınlar kadar duygusal, sadık değiliz desinler. I ıhh açık kapı bırakmayın şu aldatan erkeklere.

Doğuma az da olsa cok da olsa kabul edilebilecek birsey degil seni cok iyi anlıyorum unutamam diyorsan affetme derim. Bebegin icin güçlü olmaya çalış

Tatlıyı tuzluyu gösteririm ona.Ben ne zorluklarla onun çocuğunu taşıyayım,doğurayım,eviyle,kendisiyle ilgileneyim o gitsin elin yollusuna sırnaşsın. Hırsımı alabilir miyim bilmiyorum,bildiğim tek şey,başkasıyla birlikte olmadıysa bile olmayı düşündü,bu bile yeter tiksinmeme.Kaldı ki bugün yapmadıysa yarın yapmayacağının garantisi de yok.Boşanırım gitsin demesi de kolay el kadar bebekle.Allah yardımcın olsun,kimseye de göstermesin,ne diyeyim

hata hatadır kadın yapınca daha suclu erkek yapınca daha az suclu olmaz..nisanlınızında aklı celinebilen nefsine yenik dusen bir tarafının keyfine kolayca gidebilen bir adam oldugunu dusunuyormusunuz peki oyle dusunuyorsanız nasıl evleneceksiniz veya evlendikten sonra sizi devamlı aldatsa ve bahaneolarak sizin bu dediklerinizi saysa kabullenebilirmisiniz..ilerde cocuklarınız olunca oglum senin nefsin var bak yenik dusebilirsin kızım sende ogren erkek aldatır zaafları var kabullen mi diyeceksiniz karsıdan bakıldıgında nasıl gorunuyor sizce bu durum

Erkegin aldatmasini masum görüyorsunuz birde valla diyecek bir sey bulamadim basiniza geldiginde de eminim masumane görürsünüz bir kadindan bunu duymak ne aci !

Aldatmanin cinsiyeti yok karakter bozuklugu ile alakasi var...

Kadin ne kadar evcimen vicdanli ise ,erkekte o kadar evine barkina uçkuruna sahip cikmali!!!

bence de kimse kimseyi aldatmasın ama işte.
erkeğin aldatmasını masum görmek değil yazdıklarımdan masumu nasıl çıkardınız acaba. ama eşini aldatan bir kadını kocası affetmiş dediklerinde inanılmaz şaşırıyorum. ama kadın aldatan kocasını affedince çok da "ooooo" falan yapmıyorum. coğrafyamızın kattığı bir özellik, dayatılmış bir şey bu.
masum kelimesi yazdıklarımın hiç bir yerinde yok gereksiz yere duyar kasmayın.

başıma gelmeden ne yapacağımı bilmiyorum.

Şimdiye dek gördüğün mesajları silmiştir keşke copy yapsaydın.
Büyük ihtimal inkar edecek arkadaşımdı vs diyecek..
Belkide sadece mesajlaşma olmuştur. .onunla konuşmalisin..boşanmak tan söz etme hemen..evine dön hamile halinle kalma dışarda..görmek istemiyorsan şöyle o gitsin bi yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…