Siz olsanız napardiniz?

ilk once kendini ve bebegini dusun tamam daha 3 gun var ama yasadıgın stres belki daha once dogum yapmana sebep olucak 10 saatlik yol zaten ucaga binemezsin otobuslede olcak iş degil gercekten cok zor..kıskanc yapıda biriysen zaten zor affetmen erkeklerin affedemedigi seyleri biz neden affetmek zorundayız sanki bunuda anlamam

Aynen oyum dolaylı olarak bilio görümce detaylı degil

B

Şuan için ne olursa olsun bebegini riske atma sakın yolculuk şu bu bunlara kalkışma.Sabret Rabbim bi kapı açar

peki kadın bir anlık bosluga dusse ve kendince haklı sebepleri varsa ve benimde zaafım bu dese erkek affedermi ben sanmıyorumki etsin hatta namus davasına doner .. olaylar olaylar oyuzden erkek yapınca normallestirmemek lazım bu durumu kadınız ama duygusuz varlıklar degilizki kabullenelim kabul eden kadınlarda aldatılmaya daima mahkum

Ben olsam o adami kapinin onune koyarim
Bana ne akrabasi gelecekmis cok da tin, yaparken dusunseydi ben yakalamisim hic dusunmem

kadın erkek eşit desek de değil ne yazık ki.

Valla aldatilan kadinlarin hepsi aldatildigi halde ne yapayim diyorsa bosanmaya niyeti yoktur demektir sende muhtemelen bosanmayacaksin oturup cekeceksin

Hastalık kapmışsındır onlardan diye moralini boz. Test yaptırmadan yaklaşma. Vebalı muamelesi yap. İntikamını al.

Hastalık kapmışsındır onlardan diye moralini boz. Test yaptırmadan yaklaşma. Vebalı muamelesi yap. İntikamını al.
Birlikte olduğuna dair bisey yok sadece bi msj var kızın birine yazmış

Her şeyden önemli bebegin.
Önce dogumunu yap ne yapacagna sonra kara verirsin.

kadın erkek eşit desek de değil ne yazık ki.
kime gore neye gore bana gore esit benim aileme gore esittir mesela ben aldatılsam babam hic dusunmeden beni esimin yanından ceker alır ve hicbir sekilde barıs kızım diye ogut vermez barısırsam hic gururun yok mu der..yani demeye calıstıgım erkek aldatıyor ve benim dogam boyle deyip isin icinden sıyrılıyor ve aldatılmayı kendilerine layık goren kadınlarda hak veriyor bazı erkeklerinde bu isine geliyor ve bunu kullanıyor..ben o kadınlardan degilim ve bircok kadın da degil..hepimiz etten kemikteniz cinsiyetler farklı diye niye bir taraf kendini ustun ilan ediyor ve digerleri kabulleniyor..

allah sabır versin ne diyeceğimi bilemedim.... aklında ne var ne yapmayı düşünüyorsun...
Hic bilmiorum işte orasını sadece bi msj vardı kızın birine yazmış detay yok bu durumda biseyde düşünemiyorum çocuğu düşünüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…