ben bu soruyyu cevaplamıyım canımMillet doguma gelio bi hevesle çok mu vicdanliyim yoksa salak mi bilmiyorum
Aynen oyum dolaylı olarak bilio görümce detaylı degilnormal mi sezeryan mı diye soran arkadaş değil misin sen ya
inanamıyorum çok üzüldüm
ailenden kimse gelmeyecek miydi doğumuna?
aileni arasan olayları anlatsan arabayla götürseler seni?
görümcenin haberi var mı olaylardan?
BDogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?
peki kadın bir anlık bosluga dusse ve kendince haklı sebepleri varsa ve benimde zaafım bu dese erkek affedermi ben sanmıyorumki etsin hatta namus davasına doner .. olaylar olaylar oyuzden erkek yapınca normallestirmemek lazım bu durumu kadınız ama duygusuz varlıklar degilizki kabullenelim kabul eden kadınlarda aldatılmaya daima mahkumsenin hamileliğinden dolayı aldığın kilolarından alınganlığından hormonlarından vs vs dolayı adam boşluğa düşmüş ve bi anlık nefsine uymuş olabilir. eğer maddeye dökülmemiş bir şeyse sadece kelimelerse bence bir kere daha düşün. haklı demiyorum iğrenç haksız. ama zaafları bu erkeklerin.
kadınlar bana kızacak biliyorum.
Sana şu anda kim nedese boş gelir önce aklını sonra kalbini dinle10 saatlik yol çocuğumu nasil riske atayım 9 aylık hamileyim
peki kadın bir anlık bosluga dusse ve kendince haklı sebepleri varsa ve benimde zaafım bu dese erkek affedermi ben sanmıyorumki etsin hatta namus davasına doner .. olaylar olaylar oyuzden erkek yapınca normallestirmemek lazım bu durumu kadınız ama duygusuz varlıklar degilizki kabullenelim kabul eden kadınlarda aldatılmaya daima mahkum
Birlikte olduğuna dair bisey yok sadece bi msj var kızın birine yazmışHastalık kapmışsındır onlardan diye moralini boz. Test yaptırmadan yaklaşma. Vebalı muamelesi yap. İntikamını al.
kime gore neye gore bana gore esit benim aileme gore esittir mesela ben aldatılsam babam hic dusunmeden beni esimin yanından ceker alır ve hicbir sekilde barıs kızım diye ogut vermez barısırsam hic gururun yok mu der..yani demeye calıstıgım erkek aldatıyor ve benim dogam boyle deyip isin icinden sıyrılıyor ve aldatılmayı kendilerine layık goren kadınlarda hak veriyor bazı erkeklerinde bu isine geliyor ve bunu kullanıyor..ben o kadınlardan degilim ve bircok kadın da degil..hepimiz etten kemikteniz cinsiyetler farklı diye niye bir taraf kendini ustun ilan ediyor ve digerleri kabulleniyor..kadın erkek eşit desek de değil ne yazık ki.
Sen şüpheleniyormuş gibi yap. Utansın biraz. Korkarsa bil ki gitmiş başka kadına.Birlikte olduğuna dair bisey yok sadece bi msj var kızın birine yazmış
Hic bilmiorum işte orasını sadece bi msj vardı kızın birine yazmış detay yok bu durumda biseyde düşünemiyorum çocuğu düşünüyorum sadeceallah sabır versin ne diyeceğimi bilemedim.... aklında ne var ne yapmayı düşünüyorsun...
kadın erkek eşit desek de değil ne yazık ki.
Hic bilmiorum işte orasını sadece bi msj vardı kızın birine yazmış detay yok bu durumda biseyde düşünemiyorum çocuğu düşünüyorum sadece
Çok tatlısınmesajda ne yazıyordu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?