Siz olsanız naparsınız lütfen bi bakın

Sen mesafeni koruyabilirsen aslinda korutmayi basarabilirsen farketmez cokda onemli degil ayni sehirde yasamak ama mesafe takindigin zaman esini doldurup istune saliyorsa o zaman gitme luzumu yok derim....

Sanırım kaynanamızla iyiymiş gibi görünüp hayatımızdaki insanı sinsi sinsi işlemediğimiz için oluyor bunlar.

Allah sayılarını arttırsın masaAllah. Tüm erkekler böyle olsa sülale ici çatışmaların kökü kurur.
Eşim karaktersiz bi adam olsa düğün günü eve gelince ayrılırdık kesin. Daha salondan çıkıp evinize gider gitmez eşimi arayıp beni kötülemeye başladılar. Eşimi kaç kez telle konuşurken duydum “bana karımı kötülemeyin” diyordu ailesine. Allah razı olsun ondan. Dediğiniz gibi Allah sayılarını arttırsın. Adam olmak yaşla başla olmuyo. Karakter olacak bi adamda.

Biraz toplu bi cevap olacak ama evet öncelikle sinsilik yapmadığım için şu zamana kadar büyüktür saygı duyayım dediğim için oldu. Kayınvalidem bi de emekli doktor. Okumuş etmiş kadın ama işte okumakla olmuyor cahillik okumaya bakmıyor. Bize hep en iyisini siz bilirsiniz der ama söyleyeceğini bi şekilde söyler. En iyisi ben önce direneyim aaa hemen kabul etti olmayayım. Baktım olmuyor tayin oluyor eşim çizgimi çekerim. Boşanmayı da göze aldım kaç defa da bebek var diye durdum. Zaten ben çizgi çekince kaynanam bizi boşatabilir beklerim. Ana kuzusu oğlu da aaa tamam anne der.

Bencede gitmeyin ne hüneriniz varsa gösterin yeni şehirde inşallah yoluna oturur zamanla herşey ama kaynananin yanına taşınmakla ne kadar huzurlu olunur ki kontrol tamamen gider ilce yetmez sehir lazim kafa rahat olmasi icin araya

Eşinizin mesleği, lojman durumu, gelir durumu iyi ise büyük şehri tercih edin.Emniyet personeliyse mesela görev çok olur size sitem edebilir ama ek görevi olmayan bir meslek grubuysa neden olmasın büyük sehir

Boludan düzceye taşınmak istiyor gide gide... bense ankara bursa gibi yerlere gidelim istiyorum... kocaeli bile olabilir. Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…