Siz olsanız naparsınız lütfen bi bakın

Siirsizsair

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
74
33
3
Arkadaşlar eşimle ve kaynanamla ilgili sorunlarımdan daha önce bahsetmiştim. Şimdi eşim tutturdu tayin isticem diye. Biz hep büyük güzel bir şehre gidelim diye konuşuyorduk ama kaynanam aklına girmiş onların olduğu şehre taşınalım diyor... inat etmeli miyim yoksa kabullenip tüm sorumluluğu ona mı yıkmalıyım? İnat edip başka şehri yazdırsam ve orda şartları iyi olmasa burnumdan getirir. Kaynanamlarla aynı şehirde yaşasam benim burnumdan yine gelir. Nolur bi fikir verin :(

Kayınvalideye karşı içinizden kötülük yapmak geliyorsa onun olduğu şehre gidin ama kafanıza göre takılın :)
Bıktım artık onun psikolojik baskılarından hayatımıza karışmasından! Susmaktan vazgeçtim evet gel gel git git yapmıcam artık. Canım nasıl isterse öyle davrancam eğer o şehre gidersek...

Kv ile aynı şehirde ama uzak mesafede de olsanız yine de rahat bırakmaz mı???

Mesela gidip kalınacak kadar uzak değil ama öyle ha deyince de gidilecek kadar da uzak???

Mesela ben kv ile aynı ilçedeyim ama evimi 8 km uzakta ve tepe bayır ne ararsan olan bir yerden tuttum. Ben dahil herkese bana gelmek zor geliyor. :KK70::KK70:Ama geldiklerinde de kalmıyorlar. :)

Arkadaşlar eşimle ve kaynanamla ilgili sorunlarımdan daha önce bahsetmiştim. Şimdi eşim tutturdu tayin isticem diye. Biz hep büyük güzel bir şehre gidelim diye konuşuyorduk ama kaynanam aklına girmiş onların olduğu şehre taşınalım diyor... inat etmeli miyim yoksa kabullenip tüm sorumluluğu ona mı yıkmalıyım? İnat edip başka şehri yazdırsam ve orda şartları iyi olmasa burnumdan getirir. Kaynanamlarla aynı şehirde yaşasam benim burnumdan yine gelir. Nolur bi fikir verin :KK43:

Ne yapin edin kv nin olduğu şehre gitmeyin.

Kv ile aynı şehirde ama uzak mesafede de olsanız yine de rahat bırakmaz mı???

Mesela gidip kalınacak kadar uzak değil ama öyle ha deyince de gidilecek kadar da uzak???

Mesela ben kv ile aynı ilçedeyim ama evimi 8 km uzakta ve tepe bayır ne ararsan olan bir yerden tuttum. Ben dahil herkese bana gelmek zor geliyor. :KK70::KK70:Ama geldiklerinde de kalmıyorlar. :)
Uzakta olsak da vay efendim siz bizi bi istemediniz biz yaşlı insanlarız vs falan olacak. Şimdi de 40 dk uzaktayım her hafta sonu yatılı çağırıyor. Bir hafta gitmesek aaa siz de hiç gelmiyosunuz oluyor

Uzakta olsak da vay efendim siz bizi bi istemediniz biz yaşlı insanlarız vs falan olacak. Şimdi de 40 dk uzaktayım her hafta sonu yatılı çağırıyor. Bir hafta gitmesek aaa siz de hiç gelmiyosunuz oluyor
O zaman ipleri artık elinize alın. Yakınına giderseniz hepten ezilirsiniz.

O zaman aynı sehirde her gün arayacak böyle haberiniz olsun. Kotu olmadan bu sorun cozulmuyor malesef. Kabile gibi yaşama isteklerine bi son vermeliler baydilar artık.

Evet işte aynı şehirde çaya gel kahvaltıya gel misafir geldi gel onları çağırın vs olacak. Eşime dedim oraya gidersek istedikleri gibi bi gelin olmucam diye... kötü gelin mi olayım artık diyorum. İnat edip başka şehre gitsem eşim ben burda mutsuzum diyerek iyicr çıkmaza sokar beni bunaltır mı... çok karışığım çok

Arkadaşlar eşimle ve kaynanamla ilgili sorunlarımdan daha önce bahsetmiştim. Şimdi eşim tutturdu tayin isticem diye. Biz hep büyük güzel bir şehre gidelim diye konuşuyorduk ama kaynanam aklına girmiş onların olduğu şehre taşınalım diyor... inat etmeli miyim yoksa kabullenip tüm sorumluluğu ona mı yıkmalıyım? İnat edip başka şehri yazdırsam ve orda şartları iyi olmasa burnumdan getirir. Kaynanamlarla aynı şehirde yaşasam benim burnumdan yine gelir. Nolur bi fikir verin :KK43:

Eşin bu emrivakiyi yapıyorsa laftan anlayacağını sanmıyorum geçmiş olsun şimdiden. Nasıl ikinizin yaşayacağı şehre tek başına karar verir aklım almıyor. Eşim ailesinin şehrini ben istememe rağmen istememişti onlar bize çok müdahale eder diye.

Evet işte aynı şehirde çaya gel kahvaltıya gel misafir geldi gel onları çağırın vs olacak. Eşime dedim oraya gidersek istedikleri gibi bi gelin olmucam diye... kötü gelin mi olayım artık diyorum. İnat edip başka şehre gitsem eşim ben burda mutsuzum diyerek iyicr çıkmaza sokar beni bunaltır mı... çok karışığım çok
Bunaltırsa bunaltsın geçer bi süre sonra. Zaten kv yanında huzurunuz kaçacak. Ama başka şehirde ne olur henüz belli değil. Belki daha mutlu olursunuz

Eşin bu emrivakiyi yapıyorsa laftan anlayacağını sanmıyorum geçmiş olsun şimdiden. Nasıl ikinizin yaşayacağı şehre tek başına karar verir aklım almıyor. Eşim ailesinin şehrini ben istememe rağmen istememişti onlar bize çok müdahale eder diye.

Allah sayılarını arttırsın masaAllah. Tüm erkekler böyle olsa sülale ici çatışmaların kökü kurur.

Son ana kadar benle planlar yapıp şimdi orayı bana yutturmaya çalışıyor resmen. Ama işte hep öyleydi. Ben bi adım atamadım. Ben atamadıkça tepeme çıktılar bir de kızım var ortada 10 aylık

Back
X