Siz olsanız naparsınız?

Boyle dusunceleri var ama yapmasi tabiki kolay degil.Aslinda benimde hedeflerim var atanmak gibi.belki atanirsam onun kaybetme korkusu artar.O zman kendisi ister bazi seyleri.Keske alabilse ev.

Bence sizde önce hedeflerinizi gerçekleştirin evlilik kaçmıyor ya zaten bir sıfat yani sevdiğin insanla aynı evi aynı düzeni paylaşıyorsun ekstradan bir artısı eksisi yok yani :KK53:

Suan bana bayaa baglandi hersey guzel.Ama evlilik suan istemiyo.Seven insan hemen istemezmi.kardesimin sevgilisi biraksak simdi evlencek.Bi de ben herseyi kafaya takiyorum.bu huyumdan nefret ediyorim.dogru zamanda olsunda ben kaybetmektende korkuyorum :-(

seven insan hemen evlenmek istemez her zaman o sevip de hemen evlenmek isteyenleri görüyoruz borç harç içinde debelenip her gün kavga dövüş halindeler.
erkekler de evliliği hazır olmak isterler bazıları kadın mı o neden hazır olacakmış filan demişler de cehaletlerine veriyorum. maddi ve ruhen olgunlaşmadan erkekler evlenmemeli sonra sapıtıyorlar.

seven insan hemen evlenmek istemez her zaman o sevip de hemen evlenmek isteyenleri görüyoruz borç harç içinde debelenip her gün kavga dövüş halindeler.
erkekler de evliliği hazır olmak isterler bazıları kadın mı o neden hazır olacakmış filan demişler de cehaletlerine veriyorum. maddi ve ruhen olgunlaşmadan erkekler evlenmemeli sonra sapıtıyorlar.
Evet o ruhen de maddi olarak da hazir degil.rahat etmek istiyo.Garanti isi bile yok şuan.Ben asiri aceleciyim bi de cevre baskisi var tabiki.Biraz daha ikimizde olgunlassak aslinda hersey dhaa iyi olcak

6 yıl sonraki planı yazmışsın da şunu bilirim 30'undan sonra bir erkek bekar kalmışsa alışıyor ve kolay kolay evlenmek istemiyor. o yüzden erkeği 30'dan önce kafesledin kafesledin yoksa iş zor :D

Evet o ruhen de maddi olarak da hazir degil.rahat etmek istiyo.Garanti isi bile yok şuan.Ben asiri aceleciyim bi de cevre baskisi var tabiki.Biraz daha ikimizde olgunlassak aslinda hersey dhaa iyi olcak

çevre baskısını dinleme. kendi işine odaklan.

6 yıl sonraki planı yazmışsın da şunu bilirim 30'undan sonra bir erkek bekar kalmışsa alışıyor ve kolay kolay evlenmek istemiyor. o yüzden erkeği 30'dan önce kafesledin kafesledin yoksa iş zor :KK70:
Yaaa deme öyle :-( Zaten ailesiyle yasamaya alisti suan.Hatta bazen diyo buyuk evde ailemle yasariz da ben istemiyorum.Napim iki sene sonra baski mi yapsam napsam :-( ben bi kez dedim 30a kadar evleniriz herhalde demistim okadar surmez demisti

Kendini hazir hissetmiyosa

kendini hazır hissetmeme gibi bir şey yok buna inanmayın, o kendini hazır hissetmeyen adam bir bakarsınız 6 aylık sevgilisiyle nikah masasına oturmuş. niyetim sizi doldurmak değil ama siz evliliği istiyorsunuz haliyle belki çocuk beklentiniz de var ve biyolojik saatiniz ilerliyor.

doğru bir şekilde karar verip, onu karşınıza alıp söyleyeceksiniz, ben evlenmek istiyorum, yaşım 30 ve çocuk istiyorum, eğer sen istemiyorsan bitsin diyeceksiniz. blöf falan da değil bu açıkça niyetinizi söylemek, 22 yaşında olsanız ne öyle evlilik meraklısı gibi takılın keyfinize bakın derdim ama sonra üzülen siz olacaksınız. net bir şekilde konuşun ama sonra geri adım atmamak için üzerinde cidden düşünmeniz lazım. ne istediğinize iyi karar verin.

kendini hazır hissetmeme gibi bir şey yok buna inanmayın, o kendini hazır hissetmeyen adam bir bakarsınız 6 aylık sevgilisiyle nikah masasına oturmuş. niyetim sizi doldurmak değil ama siz evliliği istiyorsunuz haliyle belki çocuk beklentiniz de var ve biyolojik saatiniz ilerliyor.

doğru bir şekilde karar verip, onu karşınıza alıp söyleyeceksiniz, ben evlenmek istiyorum, yaşım 30 ve çocuk istiyorum, eğer sen istemiyorsan bitsin diyeceksiniz. blöf falan da değil bu açıkça niyetinizi söylemek, 22 yaşında olsanız ne öyle evlilik meraklısı gibi takılın keyfinize bakın derdim ama sonra üzülen siz olacaksınız. net bir şekilde konuşun ama sonra geri adım atmamak için üzerinde cidden düşünmeniz lazım. ne istediğinize iyi karar verin.
Suan yasimiz 25.Kafasinda var evlilik ama suan degil.Acaba diyorum 30umuza gelincede mi istemiycek.Rahat bi yapisi var skntiya gelemiyo.Beni tanimadan once calismiyodu bile.suan isi de var arabada aldi.araba borcu da bitcek.Baski yapsam mi acaba para biriktir bizim icin diye.yoksa kendi haline mi biraksam

Suan evlilik yok kafamda.en azindan atanmam lazim ondan sonra olur bazi seyler.

30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin
ayrıl kendine göre birini bul ne diye bekleyeceksin unutulur gider be neler unutulmuyor.

Acaba diyorum ileride ya ben onu istemezsem.Seviyormuyum bilmiyorum ama alistim ona.ben iki uc sene sonra soz nisan yapmak istiyorum.Ama o istermi ozaman bilmiyorum
Seviyor muyum sorusuna cevap veremiyorsan hic vakit harcama bence.
Bu vakit harcamama evlilik icin degil yanlis anlama, yakalayabilecegin bir ask ya da sevgi icin.
Aliskanlik dedigin ne ki kedi kopek alsan ona da alismiyor musun?
Aliskanlik gercekten bir kriter mi

6 yilını harcamışsın evlenmek istiyorsan bence artık ciddi ciddi konuş ve evlenmek istemiyorsa. Ayril. Yani zor olur ama unutamazsın diye birsey yok. Tabiki ayrılsan aci cekeceksin. Hic sevmedigi birini bile kaybetse insan boşlugunu hisseder.
Yeri gelir özler.
Sende aci ceke ceke alısacaksın.
Anladigim kadariyla öyle cok bagli kesinlikle ayrilamam gözüyle bakmiyorsun. Bazıları öyle yazıyor ya ''ayrıl demeyin ölürümde ayrılamammm''.:KK48:
Sanki yapışık doğdularr başka adam yok memlekette :KK53:

6 yilını harcamışsın evlenmek istiyorsan bence artık ciddi ciddi konuş ve evlenmek istemiyorsa. Ayril. Yani zor olur ama unutamazsın diye birsey yok. Tabiki ayrılsan aci cekeceksin. Hic sevmedigi birini bile kaybetse insan boşlugunu hisseder.
Yeri gelir özler.
Sende aci ceke ceke alısacaksın.
Anladigim kadariyla öyle cok bagli kesinlikle ayrilamam gözüyle bakmiyorsun. Bazıları öyle yazıyor ya ''ayrıl demeyin ölürümde ayrılamammm''.:KK48:
Sanki yapışık doğdularr başka adam yok memlekette :KK53:
Simdi biz 25yasindayiz.bir senelik iliski.ben 30umuza geldigimizdede istemezse halaa diye sormustum.Peki sence baski yapim mi ona.Bunun araba borcu falan btcek iki aya para biriktir falan diye baski yapim mi?

Back
X