Siz olsaniz naparsnz

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.924
63
Kizlar herkeze selam ya benm komsum var severim de kendisini ama kadin gecen bize geldi kasiniyordu uyuz mu oldun dedim kizlar evet falan dediler gecisti konu ama ben duramiyorum hep kendimi uyuz oldu saniyorum herseyi 90 derecedeyikadim kendim de yikandim falan havlumu kullandılar ellerini sildiler 90 da yikadim utuledim onla görüşmesek mi napayim yani zaten cok temzilik hastasiyim

Kizlar herkeze selam ya benm komsum var severim de kendisini ama kadin gecen bize geldi kasiniyordu uyuz mu oldun dedim kizlar evet falan dediler gecisti konu ama ben duramiyorum hep kendimi uyuz oldu saniyorum herseyi 90 derecedeyikadim kendim de yikandim falan havlumu kullandılar ellerini sildiler 90 da yikadim utuledim onla görüşmesek mi napayim yani zaten cok temzilik hastasiyim
ben de alerjik kaşındığım zaman annem başlar noldu kız uyuz mu oldun hart hurt kaşınıyosun diye , ben de heee uyuz oldum derim :işsiz: ama olmadım, metafor yaptım.
kadın uyuz olsa zaten o kaşıntıyı ayırt etmemeniz ya da uyuz kızarıklıklarını anlamamanız mümkün değil.uyuz olan uyuz oldum demez, böyle topluma uyuz yayma amacıyla ev ev gezmeye de gitmez.
bir de eğer uyuz bir insanla temas ederseniz / ortak bir havluya temas ederseniz geçmiş olsun, orda bulaşır, grip değil ki bu aman bir daha yaklaşmayayım diyesiniz.

ben de alerjik kaşındığım zaman annem başlar noldu kız uyuz mu oldun hart hurt kaşınıyosun diye , ben de heee uyuz oldum derim :işsiz: ama olmadım, metafor yaptım.
kadın uyuz olsa zaten o kaşıntıyı ayırt etmemeniz ya da uyuz kızarıklıklarını anlamamanız mümkün değil.uyuz olan uyuz oldum demez, böyle topluma uyuz yayma amacıyla ev ev gezmeye de gitmez.
bir de eğer uyuz bir insanla temas ederseniz / ortak bir havluya temas ederseniz geçmiş olsun, orda bulaşır, grip değil ki bu aman bir daha yaklaşmayayım diyesiniz.
Ya sorma ben napacam

Bendede var boyle bisey
Huylandigim zaman kasinirim
Heleki bit gelmesin aklima
Surekli kasinip bitlendigimi dusunurum
Yaa of ben oyleyim iste esim de bana kizdi herseyi 90 derecede yikadim halilari koltuklar derin derin iyice supurdum yerleri camasir suyuyla sildim gecmis midir havlumu kullandi elini sildi 90 derecede yikadim utuledim

Canm benm kizi vardi o dedi evet ben uyuz oldum dedi of yaa ben cok kotu hissediyorum kendimi napacam

Alerjikli biri olarak ara ara kasınırım cildim cok hassastır ve kurudur kuruluktan da kasınir insan
Eğer o insan uyuz olsaydi eminim ki dısarı çikmazdı evinde otururdu çünkü çok siddetli bir kasıntı olur uyuzda duramazsın kasıntıdan ve eger kendinizde uyuz mu oldum derseniz sicak suda da kaşınır böyle uzun uzun çizgiler olur kasınmadan dolayı
Annem bana arada der ben kasınirken ayy uyuzdun simdi bide bu uyuz mu bulasti sana der hee uyuz oldum verin krem mirem de dokulsünler derim ama aslinda uyuz degilimdir kuruluktan ve ya da alerjiden dolayı kasınırim
Siz yine de illa ki uyuz oldum derseniz tum ailenize (küçük bebek hariç varsa) uyuz kremi alın kullanin içiniz ferahlar ama uyuz değilsiniz psikolojikman

Böyle dil bilgisiyle birbirimize girişmelerde en çok zincirleme hata bulmayı seviyorum. :KK53: Şimdi ben de şey diyeceğim mesela; kasteddiniz değil, kastettiniz olacak. Bakalım sıradaki bana nasıl giydirecek?
Sende hata yok giydiremedim 😅

tamam o zaman kaşıntı, belirgin kızarıklık kabarcıklar deri döküntüleri, sürekli elini çekemeden kendini parçalarca kaşıntı krizleri var mıydı p.tesi de bugün de?
Yok hatta suan evde yatili esimin akrabasi misafirim de var oyle bir sey olursa rezil olurum o kmsu kadin cok gezen biri gene gezmedeymis bugun oyle hasta olsa gitmezdi demi ya diger komsular mesela cok titizler ona dedi uyuzsan görüşmeyelim dedi şakasına cok korkuyorum inan ama herseyi dedim ya yikadim o havluyu da atayim ben 90 derece de yikadm utuledim ama gene de nolur nlmaz atayim mi

Kulucka donemi olmasi lazim. Siz psikolojik olarak etkilenmissiniz. Oyle hemen kasinma baslamaz

Back
X