Ben tepkilerini saklayamayacak bir insanım haklıyken haksız olmak istemiyorumne gerekiyorsa onu yap fazlasını değil o zaten anlar
Oda çok net olmaz miSadece kaynanan anlasın diyorsan;
Eşinin yanında anacum
Eşin yokken x hanım diyeceksin
yemezse aç kalsın mesela,hazırladığın yatakta uymuyorsa bütün gece otursun mesela bunun gibi şeyler.sen yemeği yap yemezse üsteleme senin evinde misafir ve saygını koru sadece bu kadarBen tepkilerini saklayamayacak bir insanım haklıyken haksız olmak istemiyorum
Nasıl seyler yapayım mesela sadece yemeğini mi hazırlayayım
Zaten hanımefendi benim pişirdigimi de yemiyor
Zaten öyle yapıyorum hiç düşmüyorum üzerine oğlu yalvarıyoryemezse aç kalsın mesela,hazırladığın yatakta uymuyorsa bütün gece otursun mesela bunun gibi şeyler.sen yemeği yap yemezse üsteleme senin evinde misafir ve saygını koru sadece bu kadar
Benim kaybettiğim yer eşime annesini kotulemek oldu artık bunu yapmayacağım zatenEşinin yanında seviyor gibi yapıp annecim annecim diceksin. Eşine yalnizken annesini ne kadar sevdiginden bahsetceksin.
Esin yokken siz li bizli konuscaksin kaynananla. Sohbete muhabbete girmiceksin.
yalvarsın o oğlu ne yaparsa yapsın bi tanecik yavrucağıZaten öyle yapıyorum hiç düşmüyorum üzerine oğlu yalvarıyor
Benim eşim anlar anasının oğluAz ve öz konuş yanında oturmak istemiyorsan mutfakta yemek yapcm de kalk eşnle sohbet et ya da ortaya konuşur gibi yapıp kv anlr eşin anlmaz erkek o kadar detayı algılayamz
Bi erkeğe anasını bacısını kötülemeyeceksin yoksa kıymete biniyorBenim kaybettiğim yer eşime annesini kotulemek oldu artık bunu yapmayacağım zaten
Ama kadın bir geliyor çekiliyor suratını asıp oturuyor ya sinirler tepeme çıkıyor
Artık öyle yapacağım zaten Çünkü ağzımla kuş tutsam yaralamayacağım anladimyalvarsın o oğlu ne yaparsa yapsın bi tanecik yavrucağı
ben olsam dediklerimi yapardım hiç abartmadan aradaki mesafeyi korurdum
Aynen öyleymişBi erkeğe anasını bacısını kötülemeyeceksin yoksa kıymete biniyor
Oda çok net olmaz mi
Çok dikkt edersen anlamaz ince ince yaklaş sorarsa sana öyle gelmiştir hayatım her zamn byleyz bz annenle dersnBenim eşim anlar anasının oğlu
Artık bende öyle düşünüyorum bütün iyi niyetimi öldürdüNapıcan canım anlattığına göre çok fenalar.
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş
En korktuğum şey gittiği yerden dönüşte bize gelip kalması ne olur gelmesin Allah imÇok dikkt edersen anlamaz ince ince yaklaş sorarsa sana öyle gelmiştir hayatım her zamn byleyz bz annenle dersn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?