Öyle yapacağım çünkü Emin'im biseyler söylüyor ona dazıkkımın kökünü yesin hem seni çekiştiriyor hem utanmadan surat mı yapıyor ,
oğlu onun yanındayken yanlarında ol ki seni çekiştirmeye fırsatı olmasın yalnızken hiç yanında oturma
aynılarını yaşadım fotokopisi resmen yaşadıklarım.ben kavga ettim bbirde yalan dolan anladımmı duydum mu eşim yokken ayıp yaşından utan diyip geçtim.anne filan asla demiyorum karşıyım böyle şeylereMerhabalar arkadaşlar
Benim derdim kv
Gerçekten sabrımı zorlamama neden oluyor
En basından beri aramızda bi soğukluk vardı hiçbir şekilde yakınlaşamadik
Ben ilk zamanlar çok iyi niyetliydim herkesi kendim gibi gördüm ama malesef ic yüzlerini Yeni yeni farkediyorum
Kv basından beri beni istemedi bir kere bile beni telde aramadıgüya okuma yazması yokmuş ama gayet istediklerini arayabiliyor ama beni bir kez aramadı
Evlenirken doğru dürüst bir yardımları olmadı eşimle biz yaptık herşeyi
Sadece bir sandık istemiştim o da olay oldu yok kız tarafı alırmış bilmem ne
Şimdi farkediyorum aileme karşı güler yüzle herşeyi halletmişler
Neyse bunlar çokta önemli değil çok şükür maaşım var kimseden bisey beklemiyorum
Ama en son bayramda beni diğer eltilerime çekistirirken duydum ki oda anladı bunu
Sonra suç bastırır gibi annemi arayıp şikayet etmeler büyük oğluna eşimi aratmalar
Sındı hafta sonu gelecek başka bir yere gidiyor aslında sadece uğrayacak ama ben görmeye bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Ha bi de herseye karisir ben lafını veririm yine karisir
Size sorum ona cooook mesafeli olmak ayni zamanda da eşimin tepkisini çekmemek istiyorum çünkü eşimle çok iyiyiz ve o benim aileme acayip saygılı ve çok seviliyor her hafta babamı arar sorar
Ben nasıl bu kadına sadece onun hissedeceği şekilde soguk ve mesafeli olabilirim
Ah canimmmm Esinde onların bir parçası olacak zamanla görürsün zaten şimdi annesini sana kötülemiş ama evlenince kıymete binecek ayrı şehirlerde oturun barı de az görüş
ay Allah yardımcın olsun .Merhabalar arkadaşlar
Benim derdim kv
Ben ilk zamanlar çok iyi niyetliydim herkesi kendim gibi gördüm ama malesef ic yüzlerini Yeni yeni farkediyorum
Kv basından beri beni istemedi bir kere bile beni telde aramadıgüya okuma yazması yokmuş ama gayet istediklerini arayabiliyor ama beni bir kez aramadı
Neyse bunlar çokta önemli değil çok şükür maaşım var kimseden bisey beklemiyorum
Ama en son bayramda beni diğer eltilerime çekistirirken duydum ki oda anladı bunu
Sonra suç bastırır gibi annemi arayıp şikayet etmeler büyük oğluna eşimi aratmalar
Sındı hafta sonu gelecek başka bir yere gidiyor aslında sadece uğrayacak ama ben görmeye bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Size sorum ona cooook mesafeli olmak ayni zamanda da eşimin tepkisini çekmemek istiyorum çünkü eşimle çok iyiyiz ve o benim aileme acayip saygılı ve çok seviliyor her hafta babamı arar sorar
Ben nasıl bu kadına sadece onun hissedeceği şekilde soguk ve mesafeli olabilirim
annem de böyle demişti. Sevmesin daha iyi keşke sevmese demişti. Ah canım annem o olmasa bu kvalide ile hiç baş edemem
yetmiyoSiz diye hitap edin.Yeter
Senin tavrın aynı olsun hep hiç kendni doldurma aman tipik kv modu de geç o ne yaparsa yapsın diyeceğini gülerek söyle eşinle aran iyiyse 3.kişiler için bozmaya değmez bırak o sinir olsun sen niye paralıyorsun kendini işi bileceksin işe gtmiyeceksinAynen öyle oluyorum dolduruyorum kendimi ama ben bir sonra ki görüşmeye kadar kendimi sakinleştirip gidiyorum ama o Yeni seyler ekliyor sürekli
İnan ben hiç tutmuyorum söylüyorum sinirlenirsem zaten ama kadın normalde çok gururlu kendi kızıyla iki senedir küs benim bir evden koymadığım kalıyor yine geliyor sırf burası oğlunun evi ya onu hissettirmek icin
Bi tane eski kazağını bıraktı eve bi turlu almıyor geldikçe giyerim diyor daha da hiç giymedi sırf benim de evim imajı çiziyor
aynen çok hassasım. Son iki haftaya girdim. İyice hassasım. Bilerek görüşmüyorum. Delirmeye meraklı değilim. Aynen sevmesin. Arada saygı olsun yeter sanırımhamilesiniz hassassınız tabii
sağlıkla kucağınıza alın
ama en iyi aile mesafeli olandır
cidden sevmesin, arayıp sormasın ki karışma hakkı görmesin
şunu şöyle yap demesin
kapıdan girince yabancılayan çocuğu kucağına almak için panter gibi atlamasın mesela
eşim oğlum bebekken gidip gelmeyi azalttı sırf annesinin bu tavrındna kaynaklı
bıraksa çocuk alışsa gidecek ama yokkkkk o koparırcasına alacak
çözüm mü kapıdan girerken eşim kendi kucağına alırdı çocuğu benimle de muhatap olmaz onunla olurlardı o da vermezdi tabii öyle ağlatarak vs vs
aile sorununu anlatma o konusursa cok özele girip duymmazlıktan gel yorum yapma yanı havadan sudan konusMerhabalar arkadaşlar
Benim derdim kv
Süper taktikler deneyeceğimEkstra jestlerden ve isrardan uzak dur.
Sürekli birseyle mesgul ol ve bu bahaneyle konusma,o konuşmak isterse sade ve devami gelmeyecek cevaplar ver.
Tabi bunları yaparken suratin asik olmasin, saygidan da odun verme.
Sadece net ol.bisey konusurken veya cevaplarken yoruma girme..
Süper taktikler deneyeceğim
Genelde konuşacak bisey bulamayız zaten yanı o kadar soğuğuz birbirimize
Ben hep çabalardım ortak bisey bulayimda aramız yumuşasın diye artık hiç umrumda olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?