- Konu Sahibi glaze_butterfly
-
4 yasindaki bir cocugun yeri annesinin yanidir ama yasam sartlari yada tercihler annenin calismasini gerektirebiliyor.Babaannesinden almaya gittiginizde ablanizida zor durumda birakmamak icin yemeginimi cok ozledim onu almaya geldim bugun diyebilirsiniz.Babaannenin evinde cocuk icin uygun ortam yoksa ablanizin esi durumu izah edebilir annesi ile konusabilir.Sizde gunduzleri birlikte gider ziyaret edersiniz o da gormus olur.
Birde soyle bakmak lazim oda babaannesi onun da torunu ve siz nasil gormek istiyorsaniz oda gormek isteyecektir.Ama uygun olmaayan sartlar nedir?
sevgiler
bir çocuğun yeri bence annesi ve babasının yanıdır.bence o çocuğun bir tarafta kalması gerek iki tarafta kalmasıyla hem tavırla hemde kişiliği değişir.bugün iyi olabilir psikolojısı ama yarın değişmeyeceği ne mağlum.benim abim ve yengem çalışıyo bebeğine üç ay annem gidip bakıyo üç ayda yengemin annesi ama asla yiğenimi anne ve babasından ayrı olmasını istemedi annem.çocuk çekirdekten yetişir tam anneye ihtiyacı olduğu dönem
en iyisi babasının devreye girmesi
ne siz kötü olun ne ablanız
enişteniz annesi ile uslubunca konuşmalı.
oy çok zor durum ama bunu ablanız ve ablanızın eşi söylemeli kayınvalideye. çocuğun psikolojisi ordan oraya sürüklenerek bozulmasın bi yerde kalsın oda ananesi olsun desinler.arada görmeye gelsin torununu.
böyle emrivaki alması zaten hiç hoş değil neden böyle yaptı ki?
bence sız deıl annenız almaya gıtse yada annesı cocugu alıp sıze getırse onlarda ozledıler dıye daha guzel olmazmı?(uzak bır mesafedemı?)
herkes kendı bulundugu ortamı daha guzel gorur..
sadece maddı degıl babannesevgısı falan boyle dusunebılırrler..
enıstenızde bu sefer ınat yapabılır senın ailen benım ailem seklınde
bence annenız oturmaya gıtsın dedesı cok ozledı yıne getırırım desın ve alsınn...
ben anladım canım.
tamam babanesidir elbette çok sever ama sevgide bazen zarar verebilir. yarın gidin güler yüzle davranın ve alın yiğeninizi. enişteniz konuştuysa sorun çıkaracağını sanmam. zaten böyle davrandığı için mahçup olacaktır ve bir daha çocuğu alamayacağının bilincindedir.
bir dahaki sefere torunumu almaya geldim dediğinde arayıp eniştenize verin telefonu ondan izin alsın. tabi öncelikle bu konuyu ablanız ve eniştenizle netleyin. babanesi gelip çocuğu alıcam dediğinde hayır anne ve babası buna izin vermiyor çocuğun bu gel gitlerle psikolojisi bozuluyor dersiniz..
Annemle ben gideceğim.Evet ablam manavgatta canım...
Eniştem o konuda bizimle hemfikir..Biliyor çünkü ailesinin nasıl yaklaştığını...
Bu arada çözüm olarakta bende anaokulu araştırıyorum en azından öyle daha rahat olacak...
Sanırım mantıklı olan dediğin gibi yada ben kursa yazdırıcam diye alıyım.Daha sonra yine getiririz diyelim
Kimse kırılsın üzülsün istemiyorum..
ozaman suan bulmasanız bıle bır anaokulu gorusmesı var yarın ama cocugu gormek zorundalarmıs dıyerek alabılırsınız.....
sız ozleyınce soyleyın dersınız hatta yegenınızı sız arasıra goturun aksamda alıp donersınız....
sızın evınız yakın mı babannesıyle?
bencede kımse kırılmasın ne onlar ne sız...
ıkınızınde cocugun ustunce esıt haklarınız var cunku oda onda kalsın ıstıyor olabılır...
rica ederimmm..benımde yegenlerım varr cok ıyı anlıyorum senı ama ıste cocuk buyur sonra hatta babannesınden cıkmak ıstemez ablanızla enıstenızde donerrr sonra okadar sevgınıze emegınıze ragmen sız suclu olursunuz ...
hıcc gerek yokk bence dedesı ozledı bızde getırıcektıkk anaokulu var hatta arayınn bızde getırırız gıbı sozler olursa bence onlar bıle bukadar almak ıstemeye bılırlerr:)))ınat olmamış olurr..
hayırlısı olsun mınık ıcınde:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?