- Konu Sahibi glaze_butterfly
Bu işin içinden bir türlü çıkamadım arkadaşlar birde sizin fikirlerinizi almak istedim..
Ablamın çalışmaya başlaması sebebiyle yeğenimi bize getirdik.( Ablam başka şehirde oturuyor.)
4 yaşında biz psikolojisinin bozulmaması ve annesinden uzak kalmasının etkisini yaşamaması için elimizden geleni yapıyoruz.Çok şükür oda pek etkilenmedi..
Ama yeğenimin gelmesinin üzerinden daha 3 gün bile geçmeden dün ablamın kayınvalidesi bize geldi...Seni götürmeye geldim diye...
Annemle ben şok olduk çünkü daha önceden ablam ve eniştem konuşmuştu.
Bizde kalacak hafta bir yada 10 günde bir ikigün onlara kalmaya götürecektik..
Sırf ablam kötü olmasın diye bizde ses çıkaramadık yoksa ben diyeceğimi çok iyi bilirdim.
Üzerinden 3 gün geçti halen getirmedi cocuğu bugün zor sabrettim.
Yanlış anlaşılmasını istemem kesinlikle yeğenimin yetişmesi için iyi bir ortam yok bulunduğu yerde ve çok hassas biri sürekli içine atar..
Ablamsa çıldırmış durumda ..
Şimdi sormak istediğim şu yarın evlerine almaya gideceğim....
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim .?Bu gibi durumun bir daha yaşanmaması için.
Durumun ciddiyetini kırmadan nasıl belirtebilirim..?
ınanın ortada kaldım.En çokta ufaklığa üzülüyorum..mafoldumben.
Ablamın çalışmaya başlaması sebebiyle yeğenimi bize getirdik.( Ablam başka şehirde oturuyor.)
4 yaşında biz psikolojisinin bozulmaması ve annesinden uzak kalmasının etkisini yaşamaması için elimizden geleni yapıyoruz.Çok şükür oda pek etkilenmedi..
Ama yeğenimin gelmesinin üzerinden daha 3 gün bile geçmeden dün ablamın kayınvalidesi bize geldi...Seni götürmeye geldim diye...
Annemle ben şok olduk çünkü daha önceden ablam ve eniştem konuşmuştu.
Bizde kalacak hafta bir yada 10 günde bir ikigün onlara kalmaya götürecektik..
Sırf ablam kötü olmasın diye bizde ses çıkaramadık yoksa ben diyeceğimi çok iyi bilirdim.
Üzerinden 3 gün geçti halen getirmedi cocuğu bugün zor sabrettim.
Yanlış anlaşılmasını istemem kesinlikle yeğenimin yetişmesi için iyi bir ortam yok bulunduğu yerde ve çok hassas biri sürekli içine atar..
Ablamsa çıldırmış durumda ..
Şimdi sormak istediğim şu yarın evlerine almaya gideceğim....
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim .?Bu gibi durumun bir daha yaşanmaması için.
Durumun ciddiyetini kırmadan nasıl belirtebilirim..?
ınanın ortada kaldım.En çokta ufaklığa üzülüyorum..mafoldumben.
Son düzenleme: