Siz Olsanız Nasıl Davranırsınız?

mini_minik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
377
0
0
İzmir
Kızlar sorum şu ki; eşinizin kız kardeşi var ve aşırı derecede abisine düşkün..
Odasında abisinin fotoğrafları var duvarda, gece 1-2 demeden abisine "seni seviyorum" mesajları gönderiyor..
Abisinin omuzunda uyuyor, siz de yanındayken elini tutuyor koluna giriyor dışarıda..
Abisi dizinde uyuyor.. Düğünde her resimde eşinizin bir kolunda siz, diğerinde bu kız..
Ve siz bundan rahatsızlık duyuyorsunuz abarttıkları için..
Bu durumda ne yapardınız?

Odasında abisinin fotoğrafları var duvarda, gece 1-2 demeden abisine "seni seviyorum" mesajları gönderiyor..
Abisinin omuzunda uyuyor, siz de yanındayken elini tutuyor koluna giriyor dışarıda..
Abisi dizinde uyuyor.. Düğünde her resimde eşinizin bir kolunda siz, diğerinde bu kız..

bu ne aşk demek geldi içimden? kaç yaşında bu kızcağız,küçük mü? bir de babaları hayatta mı?

Son düzenleme:
hiii benimde aklıma babasını kaybetmişse o yüzden ilgilidir diye düşünmüştüm, ama bilemedim,
eşinize bundan bahsettinizmi o ne düşünüyor
hani yanyana olmaları falan normalde seni seviyorumlu mesajları pek anlayamadım açıkçası :50:
biraz abartı geldii
ama sonuçta ailesi falan yadırgamıyormu

Hayır yardırgamıyor annesi özellikle..
Hatta baharda biz nişanlıyken geldiklerinde sen abinle beraber yat bile demişti..
Hadi abinle markete git, sen burada abinlerle kal, sürekli peşine takıyorlar..

Hatta baharda biz nişanlıyken geldiklerinde sen abinle beraber yat bile demişti..

haha ilk okuduğumda al koynuna yat demek içimden geldi, kaynanan söylemiş bile,
kaynanan itiyor demekki, ama gece seni seviyorum yazmalar ne anlamadım,
sevgilisinin yerine mi koyuyor?
eşin ne diyor bu duruma?

yaşı küçük daha abisini kaptırma duygusunun vermiş olduğu bi his bence
bende 15 yaşındayım yani ergenlik işte :1:

haha ilk okuduğumda al koynuna yat demek içimden geldi, kaynanan söylemiş bile,
kaynanan itiyor demekki, ama gece seni seviyorum yazmalar ne anlamadım,
sevgilisinin yerine mi koyuyor?
eşin ne diyor bu duruma?

Eşim saçmalama kardeşm diyor rahatsız değil yani...Hatta kıskanıyor musun diye pişkin pişkin sırıtıyor bile...

Abisini senden kıskandığını düşünüyorum,genelde evliliğin ilk döneminde olur bu.Emin ol eşin bekarken,bir kere bile seni seviyorum yazıp göndermemiştir.Şimdi pabucunun dama atıldığını düşünüyor ve aklısıra abisine kendini hatırlatıyor.Geçer canım merak etme,özellikle görümcene birkaç jest yapar,ne biliyim hoşlanacağı bir hediye filan alırsan;sana bağlanırsa,kıskanmaktan vazgeçer abisini;takma kafana...

Off canim ya abisine cok duskun demekki yabancı olsa paralarsında kızkardeşi olunca birsey desen olmaz üniversiteyi baska ilde kazanmasini bekleyeceksin ancak

tek çaresi onun da evlenmesi bence,kendine oyalanacak başka bir sevgi bulursa o zaman abi aşkı söner belki..ama bana garip geldi tüm bu olanlar.15 yaşındaki bir kızın abisiye yatması doğru mu hiç? anne daha da ilginçmiş.

bende dayıma aşırı düşkündüm ama ben çocuktum o zamanlar,
5-6 yaşlarında falandım, dayım nişanlandı,
yengem benimle yarışa girdi resmen,
kapı çalar dayım gelir, ben kapıyı açmaya koşarım yengem benden önce koşar açar,
dayımın dizine otururm, diğer dizinede yengem oturur yavaş yavaş ittirir beni,
böyle böyle ben dayımdan soğudum...
Sizde öyle bi taktik deneyebilirsiniz.
Mesela gece msj attığında siz cvp verin abin uyuyor su anda yada ben iletirim işi var cvp veremiyor tarzında şeyler,
yada bir dizine kardeşimi yattı, diğer dizine de sen yat, sarıl, yakın davran, fırsat verme,
böyle böyle belki uzaklaşabilir.

seni o kadar iyi anlıyorum ki ..:S buna benzer bi durumla karşılaştım çünkü ne kadar rahatsız edici olduğunu biliyorum ki senin anlattığın şey benm yaşadığımdan daha ağır bi durummuş :S ben tanıma aşamasındayken bu durumu fark edip başlamama kararı almıştım =)

Aynı yerde yaşamıyoruz zaten ama geldiğinde ya da biz gittiğimizde abartıyor durumu gitmek istemiyorum..
Dışarıya çıktığımızda onu da çağırıyordum başlarda..Baktım ki bunlar el ele benim elimi tutan yok ben dışlanıyorum, artık çağırmamaya başladım..
Benim canımı sıkan kayınvalidemin tavırları..Demek ki zamanında beraber yatırmış kocaman kızı abisiyle..
Benim fıtratıma ters şeyler bunlar..Biz çocuklar bir yaşa gelince kızlarla erkeklerin odasını bile ayırırız böyle görmüşüz..
Seni seviyorum..Seni çok özledim..giderken ağlamalar, her fırsatta peşimize takılmalar..

bende dayıma aşırı düşkündüm ama ben çocuktum o zamanlar,
5-6 yaşlarında falandım, dayım nişanlandı,
yengem benimle yarışa girdi resmen,
kapı çalar dayım gelir, ben kapıyı açmaya koşarım yengem benden önce koşar açar,
dayımın dizine otururm, diğer dizinede yengem oturur yavaş yavaş ittirir beni,
böyle böyle ben dayımdan soğudum...
Sizde öyle bi taktik deneyebilirsiniz.
Mesela gece msj attığında siz cvp verin abin uyuyor su anda yada ben iletirim işi var cvp veremiyor tarzında şeyler,
yada bir dizine kardeşimi yattı, diğer dizine de sen yat, sarıl, yakın davran, fırsat verme,
böyle böyle belki uzaklaşabilir.

Canım küçük olsa bu kadar takmam..Yani fizk olarak benden uzun yapılı ve genç kız artık..
Anne babasının yanında yapıyorlar bunları ben yapamam başkasının yanında bu davranışları..

bence bu duruma el at..

ama psikolojik taktikler dene...

asla eşinin kardeşine onu kıskandığını belli etme..böylelikle davranışları iyice pekişir..

umursamaz bi tavır takın git gide davranışları söner

Back
X