Siz Olsanız Nasıl Davranırsınız?

bende yaşadım buna benzer şeyler
eşim 25 görümcem19 yaşındaydı benimle yaşıttı yani nişanlandığımda
eşim benimle gezmeye çıksa hemen ararlardı hep javelinle geziyorsun birazda bizimle ilgilen diye
sonra evlendik
ben arabada yanına otursam beni kaldırırdı ön koltuğa ben oturucam diye
abisi yatarken(altlı üstlü oturuyorduk)sabah gelir yanına yatar sarılırdı aynısını anneside yapardı..bu bana çok garip geliyor orası benim yatağım,mahremim yani
zaten eşim onların yanında elimi tutmaz sarılmazdı,kıskanırlardı hareketleriyle belli ederlerdi
abisine sevgiliye hitap edilen tarzda hitaplarda bulunurdu ve abiside babasıda görümcemin göğüsleriyle kalçalarıyla dalga geçerleri(göğüs yerine m..e tabirini kullanırlardı)
valla benim midem bulanır bana ters böyle şeyler
hı birde eşim evlendiğinde hala kızkardeşleriyle aynı odada yatıyordu 3ü de

Evet benim eşim de ailesinin yanında elimi bırakır sarılmaz..
Madem diyorum kız kardeşinin dizinde yatacak, kuzenleriyle sarmaş dolaş olacak kadar rahat, neden benim elimi tutmaya çekiniyor?
Dün gece bir arkadaşım mesaj atmış face'deki görümcemin eklediği, dün çekindiğimiz resmi görmüş..
Nasıl sabrediyorsun diyor..
Resimde görümcem abisinin elini tutmuş ben yine yan tarafta elin kızı modunda..
Ve gece boyu ağladım sinirden..Konuşmuyorum eşimle gitti işe...
Beni kabullenmiyorlar gibi hissettiriyorlar bana..Kaynanam öyle sen geldin abisi ona ilgi göstermiyor gibi laflar etmiyor..
Ama bana bakışları, beni görünce kapıyı kapatıp yeğenleriyle konuşmaları beni rahatsız ediyor..

Allah allah neler var ya şu dünyada. kızlar bi kalkıp silkelenin!!! siz bunları hakediyor musunuz. :20:
benle kocam arasında sadece kızım olabilir. inanın eşim ona bile sınır koyar. allahtan görümcem yok şükürler olsun ama eminim görümcem olsa ve bana bunları yapsa ne yapar eder kocama ona nasıl davranması gerektiğini aşılardım.
benim değil onun elini tutacak yok sabah gelip yatağımıza yatacak kafayı yiyecem sabah sabah. bence bunların olmasına izin veren sizlersiniz. sizle evli olan eşleriniz kızkardeşine fırsat vermeyin bakalım o hareketleri yapabiliyor mu, ondan önce davranın azıcık cilve yapın yaaaaaaaaa!!
yoksa ben oraya gelip o görümcelerinizin saçlarını yolacam bak :1::1::1:

Allah allah neler var ya şu dünyada. kızlar bi kalkıp silkelenin!!! siz bunları hakediyor musunuz. :20:
benle kocam arasında sadece kızım olabilir. inanın eşim ona bile sınır koyar. allahtan görümcem yok şükürler olsun ama eminim görümcem olsa ve bana bunları yapsa ne yapar eder kocama ona nasıl davranması gerektiğini aşılardım.
benim değil onun elini tutacak yok sabah gelip yatağımıza yatacak kafayı yiyecem sabah sabah. bence bunların olmasına izin veren sizlersiniz. sizle evli olan eşleriniz kızkardeşine fırsat vermeyin bakalım o hareketleri yapabiliyor mu, ondan önce davranın azıcık cilve yapın yaaaaaaaaa!!
yoksa ben oraya gelip o görümcelerinizin saçlarını yolacam bak :1::1::1:

Yok canım görümcede kaynanada değil hata..
Hata bizim odunlarda!! Dün gzmeye gittiğimiz yerde elini tuttum elime anahtarını verdi..Elimi belini attım kendininkini omzuma aldım geri bıraktı..
Resim çekinirken elimi beline attım kendisi elini arkaya bağladı bana sarılmadı bile..
Ne yapabilirim başka??

Hata bizim odunlarda!! Dün gzmeye gittiğimiz yerde elini tuttum elime anahtarını verdi..Elimi belini attım kendininkini omzuma aldım geri bıraktı..
Resim çekinirken elimi beline attım kendisi elini arkaya bağladı bana sarılmadı bile..
Ne yapabilirim başka??

neden böyle davrandığını bir sorsana eşine? Mantıklı bir açıklama getirebilecek mi bakalım?

Ne yapabilirim başka??

ailesinin yanında yakın davranmaya mı utanıyor?
bazı ailelerde böyledir eşleri yanlarında hiç yokmuş gibi davranırlar ayıp olcak gibi düşünüyorlar. tabi yıpranan sen oluyosun

ailesinin yanında yakın davranmaya mı utanıyor?
bazı ailelerde böyledir eşleri yanlarında hiç yokmuş gibi davranırlar ayıp olcak gibi düşünüyorlar. tabi yıpranan sen oluyosun

Evet aynen ailesinin yanında yokum gibi davranıyor..Sonra ben moralim bozulup suratım düşünce de "ailemin yanında neden böyle davranıyorsun" diyor..Eşi olduğumu bazen sadece yatak odasında hatırlıyor gibi geliyor..
Acaba kızına "hadi abinle ekmek almaya gt, hadi abinle yat, hadi abinin yanında otur" diyen kaynanam oğlunun bu davranışlarını görüp de "oğlum hadi karının koluna gir, dışarı çıkar" demeyi neden akıl edemiyor..

Evet aynen ailesinin yanında yokum gibi davranıyor..Sonra ben moralim bozulup suratım düşünce de "ailemin yanında neden böyle davranıyorsun" diyor..Eşi olduğumu bazen sadece yatak odasında hatırlıyor gibi geliyor..
Acaba kızına "hadi abinle ekmek almaya gt, hadi abinle yat, hadi abinin yanında otur" diyen kaynanam oğlunun bu davranışlarını görüp de "oğlum hadi karının koluna gir, dışarı çıkar" demeyi neden akıl edemiyor..

benim anlayamadığım da şu ayıp olan bir erkeğin ailesinin yanında karısının elini tutması mıdır? ya da ergen kız kardeşiyle aynı yatağı paylaşması mıdır? Kusura bakmayın ama eşinizin ailesinin çok değişik bir ayıp anlayışı var.

Kızlar sorum şu ki; eşinizin kız kardeşi var ve aşırı derecede abisine düşkün..
Odasında abisinin fotoğrafları var duvarda, gece 1-2 demeden abisine "seni seviyorum" mesajları gönderiyor..
Abisinin omuzunda uyuyor, siz de yanındayken elini tutuyor koluna giriyor dışarıda..
Abisi dizinde uyuyor.. Düğünde her resimde eşinizin bir kolunda siz, diğerinde bu kız..
Ve siz bundan rahatsızlık duyuyorsunuz abarttıkları için..
Bu durumda ne yapardınız?

ona bir eş adayı bulup hemen aralarını yapardım ve dışa vurmasam da içten içten cinnet geçirirdim. deli oluyom ya böyle aşırı sevgi pıtırcığı ailelere:)))

benim anlayamadığım da şu ayıp olan bir erkeğin ailesinin yanında karısının elini tutması mıdır? ya da ergen kız kardeşiyle aynı yatağı paylaşması mıdır? Kusura bakmayın ama eşinizin ailesinin çok değişik bir ayıp anlayışı var.

Evet ben de anlam veremedim..Kuzenleri var mesela onlar da yeni evli..Kızın elini tutuyor mesela lafını ediyorlar aa bak nasıl da kılıbık gibisinden..Ama oğulları kendi kızlarıyla kardeş kardeş diyerek istediği kadar rahat davransın..

off zor canim yaa kaynanan gorumcen fln senin rahatsiz oldugunu bildikleri icin ozellikle yapiyo olabilirlermi?
onlara yansitmamaya calis cunku kullaniyolar malesef
senden once nasilmis iliskileri yoksa senden kiskandiklari icin mi bu hale geldiler

Annemin babamın yanında sarılıp öpüp koklayım mı diyor..Ortası yok sanırım..

ya ne biçim zihniyettir bu. aaaaaaaa valla delirecem şimdi çığlık atacam işyerinde. benim de eşimn kuzeni var, babasının yanında konuşamazmış güya çok saygılıymış, zaten değişik bi saygı anlayışalrı var hala anlamadım. neyse bigün bayramda bunlara gittik ki, kızın ablasının eşi sandalyede oturuyor, kız da yerde onun dizinin dibinde kolunu eniştesinin dizine dayamış oturuyır ama sanki yarı uzxanmış yarı oturuyor gişbi. şok olmuştum, insan hem babasının yanında konuşmuyor ayak ayak üstüne atmıyor(!), hem çok saygılı ve ahlaklı hem de ablasının kocasının dizine uzanmış resmen!! valla 2 eniştem var daha birinin dizine yatmış değilim:) ama babamız rahmetliğin yanında da çok da rahattık. ne garip ahlak anlayışı bu kardeşim ya. ailenn yanında karına değersiz davran, dış kapının mandalı muamelesi yap, sonra da ergin kızkardeşinle dizdize yat. hangisi anormal!!!

Kızlar sorum şu ki; eşinizin kız kardeşi var ve aşırı derecede abisine düşkün..
Odasında abisinin fotoğrafları var duvarda, gece 1-2 demeden abisine "seni seviyorum" mesajları gönderiyor..
Abisinin omuzunda uyuyor, siz de yanındayken elini tutuyor koluna giriyor dışarıda..
Abisi dizinde uyuyor.. Düğünde her resimde eşinizin bir kolunda siz, diğerinde bu kız..
Ve siz bundan rahatsızlık duyuyorsunuz abarttıkları için..
Bu durumda ne yapardınız?

kaç yaşında bu kız

kaç yaşında bu kız

15 yaşında..
Kardeş de olsa kuzen de olsa, yetişkin iki kişinin aynı yatakta yatmasının bir mantığı var mı?
Çok afedersiniz erkekler sabah kalktığında fizyolojik olarak çok farklı şekilde uyanabiliyor..
Kardeşi onu bu şekilde görse ne kadar doğru?
Bunun edeple ahlakla bir alakası var mı??
Sorun bu insanların etrafa bz rahatız imajı vermesi ama gelinleri kabullenememesi..

Seni seviyorum mesaji ne demek????

Ayni yatakta uyumak ne demek????

Dondum su an resmen soktayim :53:

Bildimiz turden bir ask resmen. Esimle konusurdum hem de cok acil!

bende kardeşimi öperim vs çok şakalaşırız bir problem yok bence yakın olmakta

ailesinin yanında sana yakın davranmaması da çok büyütülecek bişi değil genelde erkekler böyledir ayıp olur diye düşünürler. laf söz gelir gibi düşünüyorlar babam da anneme yokmuş gibi davranırmış mesela işten gelince herkesi öpermiş annemle konuşmazmış ayıp olur diye. kardeşini takma bence o onun abisi, senden önce o vardı, şuanda tabiki sen varsın ama hemen de ilişkilerine mesafe koyamıyor olabilirler zamanla alışır. anormal derecede rahatsız oluyosan eşinle yalnızken konuş, kıza karşı bir tavır alma. 5-10 sene sonra senin bu davranışların hatırlanır aile içinde, çok iyi olmaz..

ailesinin yanında sana yakın davranmaması da çok büyütülecek bişi değil genelde erkekler böyledir ayıp olur diye düşünürler. laf söz gelir gibi düşünüyorlar babam da anneme yokmuş gibi davranırmış mesela işten gelince herkesi öpermiş annemle konuşmazmış ayıp olur diye. kardeşini takma bence o onun abisi, senden önce o vardı, şuanda tabiki sen varsın ama hemen de ilişkilerine mesafe koyamıyor olabilirler zamanla alışır. anormal derecede rahatsız oluyosan eşinle yalnızken konuş, kıza karşı bir tavır alma. 5-10 sene sonra senin bu davranışların hatırlanır aile içinde, çok iyi olmaz..

bence çok büyütülecek birşey,
ailesinin yanında onu yok gibi gerecekse neden evleniyor peki,
kendisi eşini yok gibi görüyorsa, aileside yok gibi görür.
eskiden babalar ailesinin yanında kendi çocuklarını da yok gibi görür, kucaklarına alıp sevemezlermiş.
Eşin bu zihniyetle devam ederse, kendi çocuğunuda ayıp olur diye sevemeyecek.

Bence çok üstünde durmayın 15 yaşındakikız cocukları için normaldir Abisi rol model yani başka bir erkekle yapamıyor
işte nebilim sarılıp uyuyamıyor çünkğ yaşı küçük malum çevre baskısı
bu söylediklerim ters gelebilir lütfen birde o yaştaki korkularınız düşünün eşiniz erişkin bir erkek ve
aklı başındaysa yani aile içi etik olmayan şeyler yasayacak insan değilse tabi eğer bu konuda başka şüpheleriniz
varsa o evliliği derhal bitirmenizde fayda var İlerde çocuklarınız olacak neticede,
Ama böyle birşey yaşayacak birisi değilde bu sadece kızkardeşinin tavrı ise sakin olun geçecek
birgün bir erkekle yaşayınca bunları abisinin yerini farkedip ona göre davranacaktır.
Bence çok üstünde durmayın sinirlendiğinizi belli etmeyin inata dönüşür yoksa
eşinizide üzmeyin o napabilirki yapma ben evliyim mi desin yani çok ayıp o kardeşi
bu laf hiç yakışık kalmaz.
Hem bende abimle sarılıp yattım birgece çok soğuktu tatilde ama yanınada uzanırdım abimin he şimdi evli bende evliyim
uzanmakta bir sakınca görmem abimin yanına tabi yengeme inat olsun diye yada ne bilim yengemi üzecek şekilde değil.,
lütfen abartmayın çom üzülürsünüz görmeyin bunları dillendirmeyin yalnız fotograf çekilmek istiyoırsanız söyleyin eşinize çekilin yanlız biyerlere gidecekseniz eşinze söyleyin ve gidin sizde bitiyor herşey

20-30 sene öncesinden bahsediyorsunuz sanırım?
Benim babam bizi ablamı abimi kucağına bile alamazmış ona kalırsa anne babasına saygısızlık olur diye..
Ya da annemin adını söyleyemezmiş büyükler yadırgar diye..
Artık bazı şeyleri aşmışızdır..

Ayrıca bu konu bir arkadaşın da dediği gibi Hakan Uralla kızının öpüşmesi gibi birşey..
kimisine göre çok masumane bir baba-kız ilişkisi kimisine göre de sapıkça bir baba-kız ilişkisi..
Ama onların durumunda benim gibi rahatsız olan bir eş yok..
Birileri bu durumdan rahatsız oluyorsa ,ki hala da birlikte yatma isteklerini yadırgıyorum, insanlar kendi özgürlüklerine biraz dikkat etmeliler..
Benden önce kardeşi varsa bundan sonra da kardeşi olsun mümkünse..
Herkes zamanı gelince kendi düzenini kurduğunda, eşim allah esirgesin hasta yatağındayken ben olacağım yanında..
Çalışan bir bayanım,,tatil günlerimde bile sabah erkenden kalkıp eşimin kahvaltısını hazırlar öyle gönderirim işine..
Arkadaşları ailesi gelince onu mahcup etmemek için hizmette kusur etmem..
Hoşlanmadığı insanlar konuşmayıverdim bitti..Onu mahcup etmemek için konuşmalarıma tavırlarıma dikkat ettim hep dışarıda..
Hala benim bu emeklerime rağmen "siz yokken o vardı" diyemezsiniz..

Son düzenleme:
evet aşmış olmamız gerekiyor, yok gibi saysın demiyorum elbette. önemsediğini her türlü göstermesi lazım ancak onların yanında sarılmaya, elini tutmaya filan utanıyordur.

o senden daha önemlidir anlamında demedim,
senden önce de onların bir ilişkisi vardı bunu hemen değiştiremeyebilirler. bu ilişkinin mesafesinden rahatsızlık duyuyorsan eşinle konuşursan daha iyi olur bence.

evet aşmış olmamız gerekiyor, yok gibi saysın demiyorum elbette. önemsediğini her türlü göstermesi lazım ancak onların yanında sarılmaya, elini tutmaya filan utanıyordur.

o senden daha önemlidir anlamında demedim,
senden önce de onların bir ilişkisi vardı bunu hemen değiştiremeyebilirler. bu ilişkinin mesafesinden rahatsızlık duyuyorsan eşinle konuşursan daha iyi olur bence.

Mesela de burada konuşuyorum ama küçücük kızı kıskanan kötü yenge oluyorum o zaman da..
Eşim kardeşleriyle ve kuzenleriyle rahatken benimle utanması beni rahatsız eden..

Back
X