- Konu Sahibi mini_minik
bende yaşadım buna benzer şeyler
eşim 25 görümcem19 yaşındaydı benimle yaşıttı yani nişanlandığımda
eşim benimle gezmeye çıksa hemen ararlardı hep javelinle geziyorsun birazda bizimle ilgilen diye
sonra evlendik
ben arabada yanına otursam beni kaldırırdı ön koltuğa ben oturucam diye
abisi yatarken(altlı üstlü oturuyorduk)sabah gelir yanına yatar sarılırdı aynısını anneside yapardı..bu bana çok garip geliyor orası benim yatağım,mahremim yani
zaten eşim onların yanında elimi tutmaz sarılmazdı,kıskanırlardı hareketleriyle belli ederlerdi
abisine sevgiliye hitap edilen tarzda hitaplarda bulunurdu ve abiside babasıda görümcemin göğüsleriyle kalçalarıyla dalga geçerleri(göğüs yerine m..e tabirini kullanırlardı)
valla benim midem bulanır bana ters böyle şeyler
hı birde eşim evlendiğinde hala kızkardeşleriyle aynı odada yatıyordu 3ü de
Evet benim eşim de ailesinin yanında elimi bırakır sarılmaz..
Madem diyorum kız kardeşinin dizinde yatacak, kuzenleriyle sarmaş dolaş olacak kadar rahat, neden benim elimi tutmaya çekiniyor?
Dün gece bir arkadaşım mesaj atmış face'deki görümcemin eklediği, dün çekindiğimiz resmi görmüş..
Nasıl sabrediyorsun diyor..
Resimde görümcem abisinin elini tutmuş ben yine yan tarafta elin kızı modunda..
Ve gece boyu ağladım sinirden..Konuşmuyorum eşimle gitti işe...
Beni kabullenmiyorlar gibi hissettiriyorlar bana..Kaynanam öyle sen geldin abisi ona ilgi göstermiyor gibi laflar etmiyor..
Ama bana bakışları, beni görünce kapıyı kapatıp yeğenleriyle konuşmaları beni rahatsız ediyor..
Allah allah neler var ya şu dünyada. kızlar bi kalkıp silkelenin!!! siz bunları hakediyor musunuz.

benle kocam arasında sadece kızım olabilir. inanın eşim ona bile sınır koyar. allahtan görümcem yok şükürler olsun ama eminim görümcem olsa ve bana bunları yapsa ne yapar eder kocama ona nasıl davranması gerektiğini aşılardım.
benim değil onun elini tutacak yok sabah gelip yatağımıza yatacak kafayı yiyecem sabah sabah. bence bunların olmasına izin veren sizlersiniz. sizle evli olan eşleriniz kızkardeşine fırsat vermeyin bakalım o hareketleri yapabiliyor mu, ondan önce davranın azıcık cilve yapın yaaaaaaaaa!!
yoksa ben oraya gelip o görümcelerinizin saçlarını yolacam bak