- Konu Sahibi kozmopolit
-
Merhabalar, nişanlıma doğum günü hediyesi iphone 5s almak istiyorum çünkü çok beğeniyor ama nişandı, düğündü derken ona bütçe ayırmaya fırsatımız olmadı o da anlayışla karşılıyor biraz da oyalamak işime geliyor çünkü doğum gününe daha 5 ay var, yani ocak doğumlu. Benim sıkıntım; bizim bütçelerimiz bir, ikimiz de memuruz ve düğüne dair bütün her şeyi yalnızca kendimiz hallediyoruz benim aldığımı o, onun aldığını ben biliyorum ve şimdiden almak istiyorum ki o zamana pek taksit kalmasın. Ailemin kartıyla almayı da düşündüm ama ona ne söyleyip ortak bütçeden para alırım bilmiyorum genelde ne istersem alıyor bir şey de uyduramam aklım çok karıştı ama taktım bu konuda sizce ne yapmalıyım ya da telefon almaktan vazgeçmeli miyim? :44:
5s güzel telefon ama pahalı
aldıgın zaman söyleyeceksin o zaman
maaşını aldıgın zaman içinden parasını alıp
ailenin kartına yatıracaksın
yada telefonculara hat üzerine alınmış
telefonlar düşüyor
onlar daha uygun fiyatlı oluyor
tanıdık telefoncu bi sor
Ödemeyi artık bir şekilde halletmeye çalışıcam ama ne diyip para alıcam işte sürpriz olsun istiyorum
Bir de iphone 5s su geçiriyor mu kullanan bilen var mı?
Ödemeyi artık bir şekilde halletmeye çalışıcam ama ne diyip para alıcam işte sürpriz olsun istiyorum
maaşın sabit degilse
kesinti şu bu diye kırpabilirsin
su geçirmeyen telefon yokki
su geçirmeyen telefon yokki
Sony'nin bir modeli var, ama TR'de yok sanırım.
.
Ya ben de onu anlamadım bir türlüiphone kullanan tanıdıklarım var sürekli denizin altında video atıyolar bi de #iphone yapıyolar anlamadım gitti :44:
Ortak bütçe derken? Henüz evlenmediniz ama maaş kartınız onda mı? Ya da ortak hesap mı açtınız?:44:
Telefonu kredi kartına taksitlendirmiyorlar artık.
.
Su geciriyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hiç duymadım varsa tam benlik o zaman
tanıdıklarına sor
valla 4 4s çelik düşme darbeye dayanıklı ama
5 5s narin telefon
eşim uzun zamandır ıphone kullanıyor
bende bir aydır falan kullanıyorum ama
hiç duymadım böyle bişey
tanıdıklarına sor
valla 4 4s çelik düşme darbeye dayanıklı ama
5 5s narin telefon
eşim uzun zamandır ıphone kullanıyor
bende bir aydır falan kullanıyorum ama
hiç duymadım böyle bişey
Aneyy TR'ye de gelmiş...ben çok baktım vakti zamanında, yoktu ...Başka bişey aldım. Duyanda dalgıçlık hobim sanacak...
http://blogs.sonymobile.com/press_r...of-smartphone-with-superior-sony-engineering/
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?