- Konu Sahibi kozmopolit
-
Bildigim kadariyla apple markasinin telefonlarinin her modeli su geciriyor fakat bazi kiliflar var su gecirmeyen, onlardan da alabilirsiniz yaninda ama baya maaliyetli olacak sanirim sizin icin. Bence iphone 5s yerine ozellikleri daha cok olan baska bir telefon secin cunku babam 5s kullaniyor ve cok memnun degil, samsung'un son cikan modellerinin ozellikleri daha fazla, onlara bakarsaniz guzel seyler bulabilirsiniz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Madem 5 ay var dogumgunune biraz daha beklemenizi tavsiye ederim ben.. Hattinizin uzerinede alabilirsiniz hem 6 cikacagi icin taksit tutarlariniz duser ya da ayni fiyata 6 almis olursunuz.. Rica ederim.. ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İphone 5 iphone 4s in hep bir gömlek gerisinde kaldı sonradan çıkan sıkıntıları wifi yetersizliği açısından vs.eşimde vardı sattı 4s aldı htc d alabilirsin ama android o da iosun güvenliği hiçbirinde yok ama
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet ocak ayında hattımın üstüne alabilirsem pek fark etmez gibime geliyor hesap işleri genelde bende çünkü ama aylık faturaya bakıp 80 - 100 tl yi görünce gidip kavga eder diye korkuyorum
benim telefonum general mobile discovery ip s5 e tercih ederim 3 te 1 fiyatına
canım telefonum
Yeni bir tarife oldugunu ve icerisinde sinirsiz internet oldugunu soylersiniz.. Hatta musteri hizmetlerinden arandiginizi yogun oldugunuz icin gecistirmek icin tamam dediginizi ve taahhut oldugu icin iptal edemediginizi soylersiniz..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Siz bu işlerden iyi anlıyorsunuz galiba vallahi brova bunu deneyeceğim başım sıkışırsa, teşekkürler
Öyle mi diyorsun youtube'da iphone 5 ve iphone 4s karşılaştırmalı bir video izledim çok ayrıcalıklı geldi 5 bana
Güle güle kullan canım ama benimki iphone'cu
bana da kocan hediye etti.benim koca da anti-iphone'cu
Bende o nisanli kafasindan istiom biz nisanliyken cok fakirdik valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende o nisanli kafasindan istiom biz nisanliyken cok fakirdik valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?