Siz Olsanız Nasıl Yapardınız???

Teşekkür ederim yorumun için ben samsung 4s kullanıyorum çok da memnunum ama sevgilim iphone'cu başka model alalım desem istemez bekleyelim o zaman der şimdi kullandığı telefon da iphone ama ilk çıkan modellerden çok eski ve kullanışsız bir telefon ona yeni bir telefon şart zaten

İphone 5 iphone 4s in hep bir gömlek gerisinde kaldı sonradan çıkan sıkıntıları wifi yetersizliği açısından vs.eşimde vardı sattı 4s aldı htc d alabilirsin ama android o da iosun güvenliği hiçbirinde yok ama

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ocak ayında hattımın üstüne alabilirsem pek fark etmez gibime geliyor hesap işleri genelde bende çünkü ama aylık faturaya bakıp 80 - 100 tl yi görünce gidip kavga eder diye korkuyorum

Öyle mi diyorsun youtube'da iphone 5 ve iphone 4s karşılaştırmalı bir video izledim çok ayrıcalıklı geldi 5 bana

benim telefonum general mobile discovery ip s5 e tercih ederim 3 te 1 fiyatına

canım telefonum

Evet ocak ayında hattımın üstüne alabilirsem pek fark etmez gibime geliyor hesap işleri genelde bende çünkü ama aylık faturaya bakıp 80 - 100 tl yi görünce gidip kavga eder diye korkuyorum

Yeni bir tarife oldugunu ve icerisinde sinirsiz internet oldugunu soylersiniz.. Hatta musteri hizmetlerinden arandiginizi yogun oldugunuz icin gecistirmek icin tamam dediginizi ve taahhut oldugu icin iptal edemediginizi soylersiniz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz bu işlerden iyi anlıyorsunuz galiba vallahi brova bunu deneyeceğim başım sıkışırsa, teşekkürler

Siz bu işlerden iyi anlıyorsunuz galiba vallahi brova bunu deneyeceğim başım sıkışırsa, teşekkürler

Rica ederim, bende kimi zaman erkek arkadasima surpriz yapacak oldugumda pembe yalanlara basvurmak zorunda kaliyorum, bunye alisti beynim daha hizli calisiyor bu konularda sanirim.. 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle mi diyorsun youtube'da iphone 5 ve iphone 4s karşılaştırmalı bir video izledim çok ayrıcalıklı geldi 5 bana

Uzman tv deki reklam gibi olanı diyosan ona biz de bakmıştık:) ama kullanıcı yorumlarını okumanı tavsiye ederim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende o nisanli kafasindan istiom biz nisanliyken cok fakirdik valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…