Siz Olsanız Nasıl Yapardınız???

Kızlar ne diyorsunuz şimdi, erkek arkadaşıma yalan söylemek hiç huyum değildir ne yapsam etsem de ondan gizli alabilsem şu telefonu ona

Canım, o zaman bişey uydurabilirsin..Annemin kardeşimin özel bir ihtiyacı vardı, kartla çektim kapatıcam bu ay mecbur falan dersin.

Senden habersiz o da kendine yeni telefon almaz di mi?

.

Canım, o zaman bişey uydurabilirsin..Annemin kardeşimin özel bir ihtiyacı vardı, kartla çektim kapatıcam bu ay mecbur falan dersin.

Senden habersiz o da kendine yeni telefon almaz di mi?

.

Yok yok bütçe konusunda korkar benden sormadan bi tşört bile almaz pek hesap kitaptan anlamadığı için

bundan almam lazım
dalgıçlık merakım falan yok ama suyun altına çok telefon düşürdüm

Sen yine de bak özelliklerine, kullanıcı yorumlarına falan ama, kefil değilim telefona. Hiç anlamam teknik özelliklerinden tipi, renkleri hoşuma gitmişti.

.

Sen yine de bak özelliklerine, kullanıcı yorumlarına falan ama, kefil değilim telefona. Hiç anlamam teknik özelliklerinden tipi, renkleri hoşuma gitmişti.

.

eşim duysa kesin zıplar
daha görmedi demekki
bende anlamam eşim daha meraklı bana göre:26:
ama şuan telefonum yeni suya düşürürsem o zaman bakarım ancak
yardımın için teşekkür ederim

bu durumda ona bu hedıyeyı almak ıstedıgını söyle bence pahalı bır hedıye oldugu ıcın altında kalmak istemez habersiz alırsan da kişiliğini bilmem ama tuhaf karsılayabılır sonucta evleneceksenız böyle konular da benım esım bırsey almak ıster mısal uygun zamanı kollarım ve magazaya sokarım hadı alalım derım butcenız bir ise gercekten en azından uzerıne konusulur sonra mahcup duruma dusmesın hemde bazı seyler gızlı yapılmaz artık evlenıceksınız yani

Bence suan icin hic almayin.. Eylul ayinda 6 cikacak ve 5slerin fiyati cok dusecek.. suan odeyeceginiz parayla o zaman rahatlikla 6 alabilirsiniz ya da daha dusuk fiyata 5s.. Benim onceki telefonum 4s idi simdi 5s kullaniyorum ve eylul ayinda tlfumu anneme birakip 6 almayi dusunuyorum ancak bu zamanlarda alacak olsaydim beklerdim.. 😶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçiriyor gözümün önünde teknede denize düşürdüler meftahhhh

Yazık ya çok üzülüyorum öyle durumlara kendim de çok sakarım hep başıma geliyor benim de, bende de samsung s4 var bir kere sürahiye düşürmüştüm hemen aldım açtım tek tek parçalarını havluyla kurutup 1 gece mercimeğin içinde beklettim (internette okumuştum aslında o pirinç ama ben o hengamede pirinci bulamadım) valla maşallahı var şimdi

Aslında haklısın ama kızacağını sanmıyorum bilakis çok sevinir çok istiyor çünkü arada alsak mı diyor şimdi ona ayıracak paramız yok deyip geçiştiriyorum o zaman bile cız ediyor içim valla :26: bakarsan ona ayıracak bütçemiz gerçekten de yok ama araya sıkıştırılmayacak bir şey değil o da benimle yıprandı çünkü çeyizdi bohçaydı nişandı derken bir de ilk defa doğum gününü kutlayacağız sürpriz olsun özel olsun istiyorum

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim ne yapayım madem bir şekilde halledicez 2000 de bir telefon için çok fazla ya

şimdi 5s inde kamerası harika.fotograf için ideal.taksit yapmıyorlar biliyor muydun?

Bildigim kadariyla apple markasinin telefonlarinin her modeli su geciriyor fakat bazi kiliflar var su gecirmeyen, onlardan da alabilirsiniz yaninda ama baya maaliyetli olacak sanirim sizin icin. Bence iphone 5s yerine ozellikleri daha cok olan baska bir telefon secin cunku babam 5s kullaniyor ve cok memnun degil, samsung'un son cikan modellerinin ozellikleri daha fazla, onlara bakarsaniz guzel seyler bulabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

3 sn içinde alınırsa kurtuluyormus

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim ne yapayım madem bir şekilde halledicez 2000 de bir telefon için çok fazla ya

Madem 5 ay var dogumgunune biraz daha beklemenizi tavsiye ederim ben.. Hattinizin uzerinede alabilirsiniz hem 6 cikacagi icin taksit tutarlariniz duser ya da ayni fiyata 6 almis olursunuz.. Rica ederim.. ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…