- Konu Sahibi kozmopolit
-
Yok onda değil herkesin kartı kendisinde ama ikimizin maaşını da ortak değerlendiriyoruz yani tek maaşmış gibi tüm ödemeler ortak paradan düğün masraflarıyla ikimiz uğraştığımız için.
Evet öyle bir şey duydum para ayırabilsem bir şekilde biriktiririm de önemli değil
Su geçirmeyen telefon değil kılıfmış
Canım, o zaman bişey uydurabilirsin..Annemin kardeşimin özel bir ihtiyacı vardı, kartla çektim kapatıcam bu ay mecbur falan dersin.
Senden habersiz o da kendine yeni telefon almaz di mi?
.
bundan almam lazım
dalgıçlık merakım falan yok ama suyun altına çok telefon düşürdüm
banada lazım o kılıftan
Sen yine de bak özelliklerine, kullanıcı yorumlarına falan ama, kefil değilim telefona. Hiç anlamam teknik özelliklerinden tipi, renkleri hoşuma gitmişti.
.
Bir de iphone 5s su geçiriyor mu kullanan bilen var mı?
Merhabalar, nişanlıma doğum günü hediyesi iphone 5s almak istiyorum çünkü çok beğeniyor ama nişandı, düğündü derken ona bütçe ayırmaya fırsatımız olmadı o da anlayışla karşılıyor biraz da oyalamak işime geliyor çünkü doğum gününe daha 5 ay var, yani ocak doğumlu. Benim sıkıntım; bizim bütçelerimiz bir, ikimiz de memuruz ve düğüne dair bütün her şeyi yalnızca kendimiz hallediyoruz benim aldığımı o, onun aldığını ben biliyorum ve şimdiden almak istiyorum ki o zamana pek taksit kalmasın. Ailemin kartıyla almayı da düşündüm ama ona ne söyleyip ortak bütçeden para alırım bilmiyorum genelde ne istersem alıyor bir şey de uyduramam aklım çok karıştı ama taktım bu konuda sizce ne yapmalıyım ya da telefon almaktan vazgeçmeli miyim? :44:
geçiriyor gözümün önünde teknede denize düşürdüler meftahhhh
bu durumda ona bu hedıyeyı almak ıstedıgını söyle bence pahalı bır hedıye oldugu ıcın altında kalmak istemez habersiz alırsan da kişiliğini bilmem ama tuhaf karsılayabılır sonucta evleneceksenız böyle konular da benım esım bırsey almak ıster mısal uygun zamanı kollarım ve magazaya sokarım hadı alalım derım butcenız bir ise gercekten en azından uzerıne konusulur sonra mahcup duruma dusmesın hemde bazı seyler gızlı yapılmaz artık evlenıceksınız yani
eşim duysa kesin zıplar
daha görmedi demekki
bende anlamam eşim daha meraklı bana göre:26:
ama şuan telefonum yeni suya düşürürsem o zaman bakarım ancak
yardımın için teşekkür ederim
Bence suan icin hic almayin.. Eylul ayinda 6 cikacak ve 5slerin fiyati cok dusecek.. suan odeyeceginiz parayla o zaman rahatlikla 6 alabilirsiniz ya da daha dusuk fiyata 5s.. Benim onceki telefonum 4s idi simdi 5s kullaniyorum ve eylul ayinda tlfumu anneme birakip 6 almayi dusunuyorum ancak bu zamanlarda alacak olsaydim beklerdim.. 😶
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar, nişanlıma doğum günü hediyesi iphone 5s almak istiyorum çünkü çok beğeniyor ama nişandı, düğündü derken ona bütçe ayırmaya fırsatımız olmadı o da anlayışla karşılıyor biraz da oyalamak işime geliyor çünkü doğum gününe daha 5 ay var, yani ocak doğumlu. Benim sıkıntım; bizim bütçelerimiz bir, ikimiz de memuruz ve düğüne dair bütün her şeyi yalnızca kendimiz hallediyoruz benim aldığımı o, onun aldığını ben biliyorum ve şimdiden almak istiyorum ki o zamana pek taksit kalmasın. Ailemin kartıyla almayı da düşündüm ama ona ne söyleyip ortak bütçeden para alırım bilmiyorum genelde ne istersem alıyor bir şey de uyduramam aklım çok karıştı ama taktım bu konuda sizce ne yapmalıyım ya da telefon almaktan vazgeçmeli miyim? :44:
Yazık ya çok üzülüyorum öyle durumlara kendim de çok sakarım hep başıma geliyor benim de, bende de samsung s4 var bir kere sürahiye düşürmüştüm hemen aldım açtım tek tek parçalarını havluyla kurutup 1 gece mercimeğin içinde beklettim (internette okumuştum aslında o pirinç ama ben o hengamede pirinci bulamadım) valla maşallahı var şimdi
şimdi 5s inde kamerası harika.fotograf için ideal.taksit yapmıyorlar biliyor muydun?
3 sn içinde alınırsa kurtuluyormus
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim ne yapayım madem bir şekilde halledicez 2000 de bir telefon için çok fazla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?