- 16 Haziran 2011
- 16.540
- 73.264
- 798
iş yerinde birde temizlikçi abla varmış. diyor ki o durumu biraz farketti ama soramıyor diyor.
bazen yanına çağrıyormuş bana yardım et diye. iş veriyormuş .karşısına oturtuyormuş ve evrak mı ne düzenletiyormuş.
tam bilmiyorum ama odasında çalışıyorlarmış. aradada temizlikçi abla çay getirip götürürken diyor bizi süzüyor diyor.anladı diyor.
o sürekli orda olduğu için sanırım kızlar tecavüz etme gibi bir durum olamaz. zaten adam yaşlı ya nasıl oluyorda hala kızı yaşında bir kıza sarkıyor
ben anlamıyorum.
kızlar iş bulmak kolay değil. aylarca iş aradı. bim diyorsunuzda bim e bile girmek kolay değil.binlerce lise mezunu insan var ve sıra gelipte size ulaşmıyorlar.
yani yeri geliyor. bim e başvursanda seni aylarca aramıyorlar. ben inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. bu durumda
Merhaba ,
Allah korusun yarın öbür gün bu kızın başına o işyerinde bir iş gelir ise o zaman ne diyeceksiniz ? İş bulmak kolay olmayabilir. Ancak şu an çalıştığı da iş yeri değil.
Çaycı abla geliyor bir şey olmaz demeyin. Bakın diyorsunuz ki yaşını başını almış , çevresince saygınlığıyla tanınan biri bu adam. Adam iş yerinde arkadaşınıza tecavüz etse ( 60 yaşında yapamaz çok saçma bir mantık , lütfen silkelenin ve kendinize gelin ) kimse inanmaz deyip arkadaşınız yine gıkını çıkaramayabilir farkında mısınız ?
Adam arkadaşınızın maddi zorluğunu kullanıp yarın öbür gün küçük parasal desteklerle arkadaşınızı farklı bir yöne çekse içiniz sızlamayacak mı ?
Arkadaşınız istifa etmek için dahi o işyerinin kapısının önünden geçmesin bence. Arasın iş yerini. Tacizleriniz nedeni ile artık sizinle çalışamayacağım desin ve ayrılsın.