Siz olsanız ne anlardınız..?

Yurtdisinda otelim var , kapidan giren her musteri wifi sifresini soruyor ilk , ben musterinin giris islemleriyle ilgilenirken onlar da ailesini , sevdiklerini , eslerini vs vs arayip haber veriyorlar sag salim ulastiklarina dair
Zaten sizi aramamasi bile kotu bir isaret , hele yalan soylemesi daha da kotu
Ben sizin yerinizde olsam ayrilirdim , beni sevmeyen adamla beraber olmam

Bir haftada özlenmez bence yaaa.
Ben özlemem en azından bana bi kaç hafta lazım.
Biraz fazla mı beklentiniz var bilemedim ama yine de dan diye suratına demesi de olmamış tabii. Azıcık nezaketli bir cevap verebilirdi.

O zamanlar nisanli idik. Yurtdisina kisa bir egitim icin gitmistim. Telefonum yurt disina kapali idi. Ama het gun telefon karti alarak ailemi ve onu aramistim. Insan aramak isterse bir sekilde ariyor.

1 hafta özlemek için çok kısa bir süre bende özlemezdim ama merak ederdim. En azından akşam wp arayabilirdi. Seven insan merak eder sizinle gününü paylaşır. Sürekli mesajlaşmaktan bahsetmiyorum.
Adam sizi merak etmemiş. Siz özlemekten bahsediyorsunuz. Daha sormayın bişey kendinizi geri çekin biraz

Yurtdışında wifi bulduğum an sevdiklerime yazarım. Bu benim aldığım keyifle alakalı değil. Ne kadar bulunduğum yerde mutlu olsam da o an aklıma gelir bir şekilde. Yani özlemek bir kenara merak ederim. Üzgünüm ama erkek arkadaşınız sizi önemsemiyor, özlemiyor ve merak etmiyor. Yolunuza bakın derim.

Özlemediyse seni, seni arkadaş olarak görüyor demek, :cool: karşısına çekici bir kız çıktığında sana yol verecek görünüyor

Deneyimli insanlardan tavsiye almak için az önce kayıt oldum. Benim bir erkek arkadaşım var. Uzun zamandır tanıyorum 2 seneyi geçti ilişkimiz. Kendisi bir ara yurtdışına gitti 1 haftalığına. Kendisiyle iletişim kuramadık 1 hafta içinde sonra geri döndü ama bana sıcak davranmaya devam ediyordu bu tatil olayının üstünden 1 ay geçti tabii. İletişim kuramamamızın nedeni ise hattının orda çekmemesi neyse işte döndükten 1 ay sonra konuşurken konu açıldı ve o 1 haftalık tatilde beni özleyip özlemediğini sordum bana verdiği cevap şu oldu. Özlemedim bende çok şaşırdım ve bana beni özlediğini söylemiştin dedim yalan mı söyledin yani dedim bana söylediysem senin o an buna ihtiyacın olduğunu düşünmüştüm ondan dedi. Senin mutlu olmanı istiyorum ondan dedi. Yani bu cümleden ben bana acıdığını düşünmeye başladım? Sizce yanılıyor muyum? Ayrıca özlemedim ne demek o zaten apayrı bişey şuan konuşmuyoruz ama söylediği şeyler sürekli kafamın içinde dolanıp duruyor
Gittiği yerde bişeyler olmuş net belli yani. Olmasa bile kafasında bişeyler değişmiş, özlemedim ne demek 1 haftadır sevdiğin insanla hiçbir şekilde iletişim halinde değilsin,
Kusura bakmayın gerçekler acı ama bu oğlanın size karşı hisleri baya azalmış. 3 vakit içinde aranızda ipler kopar söyliym yani.
Şaka bi yana, yerinizde alsam temelde bir sorun varsa ayrılır, yoksa en azından bir süre ayrı kalır arama mesafe koyardım. Açık açık da konuşurdum, sevmiyorsa oyalamasın yani ne

Back
X