Siz olsaniz ne anlardiniz?

Iyi aksamlar arkadaslar,

Sizle baya bir zamandir aklimi kurcalayan bir meseleyi paylasmak istiyorum.

Benden 10 yas buyuk bir tanidik ablamiz var. Annemle evine gider, geliriz. Kendisini severim de. Ancak bir hareketi kafami fena kurcaliyor. Bahsettigim tanidigimiz evli, cocuklu caliskan bir kadin. En cok uzuldugu, benim bildigim nokta, zamaninda universite okumadan evlenmis olmasi.

Beni az cok konularimdan biliyorsunuz. 29 yasindayim, lisansi bitirdim, muhendisim ve calismaya basladim.

Kafami karistiran konu su: bu ablayla ne zaman sohbet etsem, kayinbiraderini asiri övüyor. Adeta adami goklere cikariyor. Kayinbiraderi 45 yasinda, daha önce suca karismis, hapse girmis, Almanyadan sürgün edilmis, ulkeye donebilmek icin madde bagimlisi kadindan cocuk yapip ortada birakmis bir adam. Ama kadindan duysaniz sanki dunyanin sekizinci harikasi.

Adam evlenmek istiyormus ve hic evlenmemis bekar bir kadinla?! Bu adamin torunlari var bu arada. :KK70:

Arkadaslar siz anlattigim kadariyla ne anladiniz bilemiyorum ama ben ister istemez sanki bana ima ediyor gibi hissediyorum? Anneme diyince sacmalama, oyle sey ima etmez, normal laf olsun diye bahsediyordur, seni kastetmiyordur diyor ama benim icime kurt dustu.

Bir kac bilgi daha verecek olursam:

- sen okumussun, oyle ipsiz sapsiz biriyle sakin evlenme dedi

- bu kaynima kiz ariyoruz, mumkunse cocugu olmasin, evlenmemis olsun diyince ben baya sinirlendim. Cildirdiniz mi siz, kendi torunli torbali adam bekar kiz hayali mi kuruyor diye cirladim, ozaman geri basip tabii kimse 20lerindeki kizini vermez dedi

- ve tabii ki bitmek bilmeyen adami ovme, ovme, ovme. Soyle yakisikli, boyle evcimen bilmem ne. ( bir kere gina geldi, sen bu kadar ovuyosunda boyle biriyle evlenir miydin dedim? Hayir dedi:) )

- bir de son gorusmemizde senin evlenme cagin geldi artik falan dedi surekli.

Buraya yazip objektif bir gorus almak istiyorum. Kuruntu yapiyorsam eger icim rahatlayacak, yok degil derseniz guzel bi paylicam, iliskimi kesicem.
Kafanıza silah dayayıp
evleneceksinn ulennnn diyemeyeceğine göre :KK51::KK51:
 
X