Siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız?

Zamanee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
83
8
3
Esimin baska sehirde bir ablasi var ve hamileyim 4. ay bitmek uzere. Kizin benu arayip sordugu yoktu annesiyle bj sorin yaşamıştık artik onada anlatip tabi kendilerini haklo göstermişlerdir. O tarihten beridir abalsini arayip sordugu yoktu 10 aydir konuşmadık. Gecen hafta aramisti bende duymamisim. neyse oyle unuttum dönmedim bugun esimi aramis karini aradim gecen gun acmadi vs. Demis esimde hesao sordu bende gormedim vs. dedim de pek inanmadi. Ablasinin yaptigi dogru mu ayalrdir hal hatır sormamasi annesini anlattilarina inanio beni kotu bilmesi dogeu mu sonyucta onunla degil annesiyle sorun yasadim. Numarami silmesi selami sabahi kesmesi vs. Sonrada esimi arayip beni şikayat etmesi. Sen olsan ne yaparsın ne düşünürsün. Seni de esin hesap sorrar mi sorsa ne yaparsın?

Kayınvalidenin ne anlattığını bilmiyorsun, nasıl anlattı bilmiyorsun. Eşin bunu sana sorabilir ama hesap sorması doğru değil, keşke sen de istemeden bile olsa tekrar dönüp en azından aramışsın duymadım diye bir mesaj atabilseydin, en azından eşine ben dönüş yaptım deyip ağzını kapatabilirdin.

Benim eşim hesap sormaz ama ben de çok önemsemem. Eşim ablam seni aramış niye dönmedin dese gormedim derim ister inansin ister inanmasın çok önemsemem yani:) sizde önemsemeyin

Eşinizin ablası "aradım ama dönmedi" demesi neyse de. Esinizin ortaya atlayıp hesap sorması ne alaka. Beyefendi bi zahmet yerini bilsin

Benim eşim hesap sormaz ama ben de çok önemsemem. Eşim ablam seni aramış niye dönmedin dese gormedim derim ister inansin ister inanmasın çok önemsemem yani:) sizde önemsemeyin
Aynisini dedim bende ama ne bilim

Hem neden aramadi diye soruyorsun arayinca da donmuyorsun degisik..
Ya ama bak ayalrca selam sabah vermedi simdi bebek konsuunu bahane edio araması tuhaf oldu , birde bebegi de 4 aydır biliyor yani tebrik edecegm demis kardesine ama insan duyar duymaz tebrik etmez mu

görümcenizin kendi annesini haklı görmesi doğal değil mi ? ayrıca olay ona nasıl anlatıldı bilemezsiniz.
yine de sizi aramış, en azından mesajla görmedim şeklinde bir cevap yazabilirdiniz bence.
Doğru diyorsunuz diyorum ya 100 de yuz hakli iken herkes ona inandi

Ya
Eşinizin ablası "aradım ama dönmedi" demesi neyse de. Esinizin ortaya atlayıp hesap sorması ne alaka. Beyefendi bi zahmet yerini bilsin
Ya abalsinin esini aradim dönmedi demesi normal mi?
Esim aslinda tam olarak ablam.ile konuştum seni aramis gecen gun acmamissin falan ddi.

Ya ama bak ayalrca selam sabah vermedi simdi bebek konsuunu bahane edio araması tuhaf oldu , birde bebegi de 4 aydır biliyor yani tebrik edecegm demis kardesine ama insan duyar duymaz tebrik etmez mu
Belki lohusasiniz bebekle mesgulsunuz yeni dogum yaptiniz diye rahatsiz etmek istememistir uzak yasiyosaniz musait bi zamanda gelicez demek icin aramistir belki hemen kotuye yormayin herkes her zaman istediginiz sekilde yapicak diye bi kaide yokki tebrik ediyorsa tesekkur edin etmiyosa da takilmayin bosverin dert etmeye bile degmez

Ayenn haklsnz da işte esim gelip az once ablamla konuştum seni aramis gecen gun sende cevao vermemissin acmamissn dedu

Hamileyim :)

Ya bu görümcelerden de alıp veremediğiniz ne kardesim bu kadar
Valla benim de hem gorumcem var 2 tane hem de erkek kardesim var nasil kendi kardesimin esinin bana kotu davranmasını istemedigim icin guzel davranırsam kendi görümcelerime de oyle davranırım
Her şey karsilikli tek tarafi suçlamaniz abes olmus
Sorun yaşadığıniz kayinvalidenizde kendine gore hakli olabilir
Size gore de siz haklisinizdir bilemeyiz bunu

Eşiniz size hesap soramaz. Kimle görüşmek isterseniz onunla görüşürsünüz. Lakin hamile olmanızın konuyla alakasını da tam anlamadım. İnsan bir arar, tebrik eder demek istediyseniz, belki hamileliğinizin ilerlemesini beklemiştir. Ya da çekinmiştir, yeni cesaret edebilmiştir. Neticede aramış. İnsan kendisini 10 aydır aramayan birinin aramasını nasıl unutabilir? İnsanın ya hoşuna gider geç de olsa hatırlanmış olmak ya da bir huzursuz olur bu beni şimdi niye aradı diye... Ama unutulmaz yani. Eşiniz de bu sebeple inanmamış olabilir ama sonuçta ona bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz. Canım istemedi, aramadım deme özgürlüğünüz var. Ve kadına kinlenmenize gerek yok bence. Annesi olayları abartarak, yanlı bir şekilde anlatmış olabilir, belki kabahatiniz vardır, ona kızmıştır, ve nihayetinde annesidir, onun lafına inanmıştır falan filan. Neticede aramış ama. Bir iletişim kursaydınız, zamanla kafanızdaki soruların cevaplarını da bulurdunuz belki.

Ayenn haklsnz da işte esim gelip az once ablamla konuştum seni aramis gecen gun sende cevao vermemissin acmamissn dedu
Eee ne var bunda sana ulaşamamış kardeşini aramış eşini aradım açmadı demiş normal olarak siz de eşim geldi ablam aramış açmamışsın demişsin o da inanmamış burda hesap soran yok ki hem olayı dahi bilmiyoruz %100 haklıyım demenız de abartılı kime neye göre haklısınız kendınce bakarsan o da sızın gıbı ben haklıyım der

Benim eşim ister ara der ister arama,ister git der ister gitme ,kendi ailemi bayramdan bayrama işte özel günler de arar sorar bende sorun etmem saygıda kusur etmesin yeter,benimki anormal galiba çünkü kaçtır aynı benzeri konular açılıyor burada..?
Konu sahibi boşver aldırma diyorum desin dursun ...

Bu sorgulama ve kinama sivri eleştiri neden?

Cok pozitif yorum yüzümu güldürdugnz icin tsk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…