Aynisini dedim bende ama ne bilimBenim eşim hesap sormaz ama ben de çok önemsemem. Eşim ablam seni aramış niye dönmedin dese gormedim derim ister inansin ister inanmasın çok önemsemem yani:) sizde önemsemeyin
Ya ama bak ayalrca selam sabah vermedi simdi bebek konsuunu bahane edio araması tuhaf oldu , birde bebegi de 4 aydır biliyor yani tebrik edecegm demis kardesine ama insan duyar duymaz tebrik etmez muHem neden aramadi diye soruyorsun arayinca da donmuyorsun degisik..
Doğru diyorsunuzgörümcenizin kendi annesini haklı görmesi doğal değil mi ? ayrıca olay ona nasıl anlatıldı bilemezsiniz.
yine de sizi aramış, en azından mesajla görmedim şeklinde bir cevap yazabilirdiniz bence.
Ya abalsinin esini aradim dönmedi demesi normal mi?Eşinizin ablası "aradım ama dönmedi" demesi neyse de. Esinizin ortaya atlayıp hesap sorması ne alaka. Beyefendi bi zahmet yerini bilsin
Belki lohusasiniz bebekle mesgulsunuz yeni dogum yaptiniz diye rahatsiz etmek istememistir uzak yasiyosaniz musait bi zamanda gelicez demek icin aramistir belki hemen kotuye yormayin herkes her zaman istediginiz sekilde yapicak diye bi kaide yokki tebrik ediyorsa tesekkur edin etmiyosa da takilmayin bosverin dert etmeye bile degmezYa ama bak ayalrca selam sabah vermedi simdi bebek konsuunu bahane edio araması tuhaf oldu , birde bebegi de 4 aydır biliyor yani tebrik edecegm demis kardesine ama insan duyar duymaz tebrik etmez mu
Kayınvalidenin ne anlattığını bilmiyorsun, nasıl anlattı bilmiyorsun. Eşin bunu sana sorabilir ama hesap sorması doğru değil, keşke sen de istemeden bile olsa tekrar dönüp en azından aramışsın duymadım diye bir mesaj atabilseydin, en azından eşine ben dönüş yaptım deyip ağzını kapatabilirdin.
Hamileyim :)Belki lohusasiniz bebekle mesgulsunuz yeni dogum yaptiniz diye rahatsiz etmek istememistir uzak yasiyosaniz musait bi zamanda gelicez demek icin aramistir belki hemen kotuye yormayin herkes her zaman istediginiz sekilde yapicak diye bi kaide yokki tebrik ediyorsa tesekkur edin etmiyosa da takilmayin bosverin dert etmeye bile degmez
Eee ne var bunda sana ulaşamamış kardeşini aramış eşini aradım açmadı demiş normal olarak siz de eşim geldi ablam aramış açmamışsın demişsin o da inanmamış burda hesap soran yok ki hem olayı dahi bilmiyoruz %100 haklıyım demenız de abartılı kime neye göre haklısınız kendınce bakarsan o da sızın gıbı ben haklıyım derAyenn haklsnz da işte esim gelip az once ablamla konuştum seni aramis gecen gun sende cevao vermemissin acmamissn dedu
Bu sorgulama ve kinama sivri eleştiri neden?Eee ne var bunda sana ulaşamamış kardeşini aramış eşini aradım açmadı demiş normal olarak siz de eşim geldi ablam aramış açmamışsın demişsin o da inanmamış burda hesap soran yok ki hem olayı dahi bilmiyoruz %100 haklıyım demenız de abartılı kime neye göre haklısınız kendınce bakarsan o da sızın gıbı ben haklıyım der
Çok takılmayın. Annemle bende yengemle ilgili konusuruz kızarız bazen ama orada kalır. Anne kız ilişkisi biraz başka. Sadece size tavır alması hoş olmamışAynisini dedim bende ama ne bilim
Cok pozitif yorum yüzümu güldürdugnz icin tsk :)Benim eşim ister ara der ister arama,ister git der ister gitme ,kendi ailemi bayramdan bayrama işte özel günler de arar sorar bende sorun etmem saygıda kusur etmesin yeter,benimki anormal galibaçünkü kaçtır aynı benzeri konular açılıyor burada..?
Konu sahibi boşver aldırma diyorum desin dursun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?