Ne demek istediginizi anlamadimBu tip durumlardan ötürü çok vahim sonuçlar doğabilir bunun farkındasınız değil mi?
Komşular arasında bu tip kavgaların sonuçları fazlaca vahim olabilir,varsa bir anlaşmazlık,tartışılmış ve çözüm bulunamamışsa fazla ileriye gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Ne demek istediginizi anlamadim
Konu şöyle ki,Komşumuz ile aramiz hiç iyi değil komşunun babası eşimin üzerine yürüdü ama eşimın annesi,babasi,kardeşi çok samimi olmasalar da bu insanlara selam vermeye devam ediyorlar gerekçeleri düşman edinmeyelim ne gerek var,bu ise bana tuhaf geliyor sizce?kavga sebebi ne olursa olsun o ayri konu arada bir düşmanlık var zaten ve bunu onlar başlatti,sormak istediğim eşimin ailesinin tavrı?
Haklisiniz bizden böyle bir kotülük gelmez ama onlara guvenmiyorum ya cocugumu eşimin ailesine emanet ettigim bir gün yan yana gelseler,ben sadecr kayitsiz kalmalari gerektigini duşunuyorum,selam vermeye fazlaca anlam yüklüyorum.Komşular arasında bu tip kavgaların sonuçları fazlaca vahim olabilir,varsa bir anlaşmazlık,tartışılmış ve çözüm bulunamamışsa fazla ileriye gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Beslenilen düşmanlık Her iki ailede çocuğa da yaşlıya da gence de yansıyor herhangi birisinin bir hatası,yanlış bir tavrı, sözü, Allah korusun kötü sonuçlar doğurur.
Aileden birilerinin kin gütmeyip selamlaşması aslında bunun önüne geçer,anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?