Siz olsanız ne düşünürdünüz? Fikirleriniz önemli

50018

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
19
2
1
37
Öncelikle iyi geceler
Biriyle görüşüyorum bir süredir. Bu kişinin ailesi yok. Görüşmüyor. Lise döneminde uygunsuz şeyler yaşamış cinsel anlamda. Ama sonra tövbe etmiş bir daha olmamış bayada pişman olmuş. Dürüstlüğüne inanıyorum. Ben daha önce yaşamadım. Eşimle ilk olmasını istedim hep. Bu konuda ne yapmalıyım. Sizce geçmişi kapatmalı mı napmalı. Siz olsanız napardınız? Kapatıp önünüze bakar mıydınız?

Ben kabul etmezdim. Eğer senin için de sorunsa kabul etme ama madem tevbe etmiş niye anlatıyor? Ben de bunu anlamıyorum. Anlatma kardeşim yani. .

Eşcinsel ilişki mi yaşamış? :KK57:

Lise dönemi insanin en cahil olduğu zamanlardır. Pişman olmuş ve size anlatmış. Ben olsam geçmişiyle ilgilenmezdim.
Ama ben takarim aklıma gelir , yüzüne vururum her tartışmada diyorsaniz baştan ne kendinizi ne karşı tarafı yormadan yollarinizi ayırın.

Sevgilin eşcinsel ise bunun geçici bir şey olduğuna inanmıyorum. Bunun dışında ailesinin reddedecek kadar ne yapmış olabilir aklıma gelmedi.
Hayır eşcinsel değil ailesi reddetmedi tabiki tanımıyor onları

Ben kabul etmezdim. Eğer senin için de sorunsa kabul etme ama madem tevbe etmiş niye anlatıyor? Ben de bunu anlamıyorum. Anlatma kardeşim yani. .

Eşcinsel ilişki mi yaşamış? :KK57:
Hayır normal birliktelik ben zorladım anlatmaya o anlatmak istemedi

Lise dönemi insanin en cahil olduğu zamanlardır. Pişman olmuş ve size anlatmış. Ben olsam geçmişiyle ilgilenmezdim.
Ama ben takarim aklıma gelir , yüzüne vururum her tartışmada diyorsaniz baştan ne kendinizi ne karşı tarafı yormadan yollarinizi ayırın.
Benimde sorum problem olur muydu aslında aklıma gelir mi nasıl olur

Bu tamamiyle sizin tercihiniz. Sürekli aklınızda kalacaksa ayrılın.

Bir erkek o kadar kötü ne yaşamış olabilir bilmiyorum.
konuyu anlayamadınız çok kötü bir şey yaşamış ailesi reddetmiş demedim ailesi yok dedim en başta lise döneminde yaşamış bu benim için sorun olur mu ben yaşamadım diyorum olay bu.

Keşke zorlamasaydin. Belli ki sana zor gelecek. Öğrenerek daha kotu bir şey yapmışsın. Ama dedigim gibi kabul etmeyebilirsin. Bu senin en doğal hakkın.
Böyle bir şey anlatacağını tahmin etseydim sormazdım gerçekten kafam karışık olduğu için sorayım dedim ama konu anlaşılmadı

konuyu anlayamadınız çok kötü bir şey yaşamış ailesi reddetmiş demedim ailesi yok dedim en başta lise döneminde yaşamış bu benim için sorun olur mu ben yaşamadım diyorum olay bu.
Anladım şimdi ama bunun cinsellikle ne ilgisi var? Yani o birşeyler yaşadı ben yaşamadım mı demek istiyorsun? Bunu sorun etmezsen olmaz.

Böyle bir şey anlatacağını tahmin etseydim sormazdım gerçekten kafam karışık olduğu için sorayım dedim ama konu anlaşılmadı

Eger senin için sorunsa ilişki yasamasi sorun olur. Biz bilemeyiz ki bence sen sorun edersin gibi..

Anladım şimdi ama bunun cinsellikle ne ilgisi var? Yani o birşeyler yaşadı ben yaşamadım mı demek istiyorsun? Bunu sorun etmezsen olmaz.
Aklım karışık olduğu için anlatamamış olabilirim erkek değilim lütfen yardıma ihtiyacım olmasa açmazdım sırf bu yüzden iyi birini kaybetmeme değer mi bunu bilmiyorum

Back
X