- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
Kısaca sorunu sorar mısın?Aklım karışık olduğu için anlatamamış olabilirim erkek değilim lütfen yardıma ihtiyacım olmasa açmazdım sırf bu yüzden iyi birini kaybetmeme değer mi bunu bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısaca sorunu sorar mısın?Aklım karışık olduğu için anlatamamış olabilirim erkek değilim lütfen yardıma ihtiyacım olmasa açmazdım sırf bu yüzden iyi birini kaybetmeme değer mi bunu bilmiyorum
Yapmayın lütfen amacım farklı olsa böyle mi açardım akıla ihtiyacım varErkek üye misin bilemedim![]()
Cevap veriyorum evet cevabımYapmayın lütfen amacım farklı olsa böyle mi açardım akıla ihtiyacım var
Teşekkür ederim duymak istediklerim bunlar bu durum dışında bana karşı bir yanlışı olmadı sevdiğine değer verdiğine eminimSen hayatında yokken yaptığı şeyler seni ilgilendirmez. Sonuçta öyle şeyler yaşarken sana karşı sorumluluğu ya da sözü yoktu. Sen yoktun çünkü. Onlar için yalnızca kendine ve allaha hesap verir. Sen şuan ki tavırlarına, şuan ki kişiliğine, şuan ki yaşayış tarzına odaklanmalısın bence. Ama yok ben kocamın ilki olmalıyım diyorsan o senin tercihin tabii ama benim düşüncem bu.
Sorunun ne? Kaldırabileceğin bir şey mi?Hanımlar geçmişi sorun olur mu sorum bu neresi anlaşılmadı önüme mi bakmalıyım ilerde aklıma gelir mi?
Konunun başında yazdım lise döneminde birlikteliği olmuş benim olmadı bu sorun olur mu geçmişi kapatmalı mıyım gerçekten benim mi kafam durdu anlatamıyorum kendimiSorunun ne? Kaldırabileceğin bir şey mi?
Düşün, taşın kendin karar ver..
Ne olduğunu söylemiyorsun sorunun, millete kurdeşen döktürmeye mi çalışıyorsun?
Yani sen ve paşa keyfin bilir..![]()
Bu devirde birileriyle birlikteliği olmamış kişi sayısı az. Buna mı takıldınız yani.Konunun başında yazdım lise döneminde birlikteliği olmuş benim olmadı bu sorun olur mu geçmişi kapatmalı mıyım gerçekten benim mi kafam durdu anlatamıyorum kendimi
sanırım anlayamadınız. hanımefendi diyor ki erkek arkadaşım benden önce biriyle birlikte olmuş. ben daha önce böyle bir şey yaşamadım. sizce ne yapmalıyım? bu benim icin ilerde sorun olur mu? siz olsanız ne yapardınız?Sorunun ne? Kaldırabileceğin bir şey mi?
Düşün, taşın kendin karar ver..
Ne olduğunu söylemiyorsun sorunun, millete kurdeşen döktürmeye mi çalışıyorsun?
Yani sen ve paşa keyfin bilir..![]()
Hanımlar geçmişi sorun olur mu sorum bu neresi anlaşılmadı önüme mi bakmalıyım ilerde aklıma gelir mi?
İstemezdim gelecek önemli derdim sanırım ama içimde acabalar oldu istemsiz onu yargılamak değil benim aklıma gelir miydi sorunumİlerde aklına gelir mi gelmez mi biz nasıl bilelim? Senin aklında değiliz ki.
Benim için öncesi değil sonrası önemlidir. Karşımdaki insanın da aynı şekilde düşünmesini isterim. Ama yaşadığı cinselliğe "uygunsuz şeyler yaşamış" olarak yaklaşıyorsan zor o iş. Uygunsuz şeyler deyince benim aklıma bambaşka şeyler geliyor.
Kendini koy yerine. Sevgilinden önce cinsellik yaşamış olsaydın seni bu sebepten terk etmesini ya da terk etmese bile aklına takılmasını ister miydin?
Allah bağışlasın. Bundan korktum bende sırf bu sebepten terketmekte doğru gelmiyorBenim aklıma geliyor ve çok takıyorum ama evlendim çocuğum var yapacak bişey yok
Evet çok uzun zaman önce olmuş beni tanımıyordu bile kaybedeceksem de dürüst olmayı seçiyorum diyip anlattıHer insanin gecmisinde hatasi olur muhim olan pismansa ve gizlemen sana anlatmissa bi sorun yok sonucta gecmisinde sen yoktun gelecegine bak gecmise bakan ileri hayata donuk bakamaz