Siz olsanız ne düşünürdünüz? Fikirleriniz önemli

İstemezdim gelecek önemli derdim sanırım ama içimde acabalar oldu istemsiz onu yargılamak değil benim aklıma gelir miydi sorunum

Diyorum ya o kısmı biz bilemeyiz..
Gelecek önemli. Kaç kadınla kaç adamla birlikte olduğu önemli değil. Önemli olan sana ne verebileceği.
Derler ya bir insanın ilk değil son aşkı olmak gerek diye.

Evet çok uzun zaman önce olmuş beni tanımıyordu bile kaybedeceksem de dürüst olmayı seçiyorum diyip anlattı
Bunu diyen erkegi ayakta alkislarim benimde erkek arkadasim her hatasini bir bir doktu hemde . Umarim gecmisine bakmadan ikinizde guzel gunler gecirirsiniz.

Teşekkür ederim duymak istediklerim bunlar bu durum dışında bana karşı bir yanlışı olmadı sevdiğine değer verdiğine eminim

şu an beni seven, bana değer veren, bana sadakatli olan birisini sırf geçmişte yaptıkları yüzünden bırakmam ben. saçma yani.. ben hayatında yokken yaptığı bi şey beni nasıl ilgilendirebilir ki? haa dersin ki, ''şuanda da hala aynı kişilikte, beni aldatabilir bu yüzden vs'' orası ayrı. ama şuan sana sadıksa, seni mutlu ediyorsa geçmişi yüzünden bırakmak saçma.

Diyorum ya o kısmı biz bilemeyiz..
Gelecek önemli. Kaç kadınla kaç adamla birlikte olduğu önemli değil. Önemli olan sana ne verebileceği.
Derler ya bir insanın ilk değil son aşkı olmak gerek diye.
Doğru söylüyorsunuz yaşamamış biri çok düzgün olur aldatmaz diye birşey yok farkındayım içimdeki sesleri susturamadım çok sağolun yardımcı oldunuz

Bunu diyen erkegi ayakta alkislarim benimde erkek arkadasim her hatasini bir bir doktu hemde . Umarim gecmisine bakmadan ikinizde guzel gunler gecirirsiniz.

aynen öyle. adam saklasa sen ilkim olacaksın dese ruhun duymazdı geçmişini. ama o dürüst olmayı seçmiş.bu yüzden olumlu bakacağına hala şüphelerdesin.

Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum sende et diyor yapabilirsem iyi biri olduğuna kalpten inanıyorum. Teşekkürler amin sizde çok mutlu olun

şu an beni seven, bana değer veren, bana sadakatli olan birisini sırf geçmişte yaptıkları yüzünden bırakmam ben. saçma yani.. ben hayatında yokken yaptığı bi şey beni nasıl ilgilendirebilir ki? haa dersin ki, ''şuanda da hala aynı kişilikte, beni aldatabilir bu yüzden vs'' orası ayrı. ama şuan sana sadıksa, seni mutlu ediyorsa geçmişi yüzünden bırakmak saçma.
Bu yüzden hayır demek içimden de gelmiyor ona alıştım başka bir falsosu da olmadı

Benim eşimde yaşamış anlatmışti bana kızı tanımıyorum etmiyorum umrumda olmadi pek baya kıskandim ama tenine dokunmuş diye baya içerlemiştim sonra geçti gitti..

Anlattiktan 1 hafta sonra kızı avmde gorduk. Eşim cok utandi oda yuzunu çevirdi.
Ama ne yapim ? Gecmisi degistiremem ki.
Sizde degistiremiceksiniz.
Ben unuttum gitti. Ama bi sure insanin zoruna gidiyor

adı üstünde geçmiş geçMİŞ.
Üstelik kendi de pişmanlık duyup bir daha yaşamamış böyle bir seyi.
bu konuyu geçip başka şeylere odaklansanız ?
iyilik, güven, sevgi, saygı vs gibi güzel duyguları karşılıklı hissediyor musunuz mesela ?
bu arada ailesi olmayan bir adamın ergenlikte yaptığı bir cinsel aktiviteden bahsediyoruz. böyle bir seyi onaylamayan bir kişilikte olsa da ergenlik ve psikolojik sendromlar sonucu yaşanmış demek ki.. çok takılmayın. hepimiz hatalar yapıyoruz. bunda düşünecek bir durum yok. neden aklına gelsin bu.
hayatın negaitf yönlerini bırakıp pozitif yanlarını düşünmeye bakarsan mutlu bir birey olabilirsin.

Sevgilin eşcinsel ise bunun geçici bir şey olduğuna inanmıyorum. Bunun dışında ailesinin reddedecek kadar ne yapmış olabilir aklıma gelmedi.
pişman olmasa anlatmazdı sanki kimliğini gizlerdi gibi düşünüyorum ama zor konular.ben olsam kapılmazdım.ailesinin olmaması iyi bir şey değil

Anlatamadım mı falan diyorsunuz da .. Yazdığınız ilk sorudan anlaşılan (Allah Korusun) sanki aile içinde eşcinsel ensest bir ilişki yaşanmış sonra da ailesiyle görüşmeyi kesmiş. Anlaşılan bu...

Adam ensestse yarın obur gün güvenip çocuk yapamazsın.. Eş cinsel ise bu bir tercihtir.. Kendisini Değiştirmeye zorlasa da değiştiremez. Gene sadece kendini kandırır.. ilerde sen üzülürsün..

Ama Bu gibi durumlar yoksa, sırf lisede biriyle cinsel birliktelik yaşamasının nesine takıldın anlayamadım.. Lise dönemiymiş gençlik cahillik bu kadar büyütecek bir şey yok.. Yani bu cinsel birliktelikten çocuğu falan yoksa kafaya takılacak bir sorun gibi gelmedi bana.. Şuan ona güveniyorsan ve seviyorsan geçmişi düşünüp ilişkinde sorun çıkarma boşuna. Ve sana da bunları anlatmış saklamamış sadece seninle olacağım falan dememiş. ..

Sevgili erkek değil kadın bence, bu üye de erkek zaten.
cherry alakasız ama bu şekilde evlenen birini tanıyrum,kuzenim :):) hatta benim yakın ark. evlendi.erkek olan kuzenim bakirdi evlendiğinde ,kız da bakire değildi.hiç sorun da edilmedi ayrıca..
hani bazıları diyor ya öyle erkekler çıkmaz bizden diye,çıkıyor işte..

O yaşlarda insan cahil olur. Ama eşcinsel ilişki yaşamışsa, seninle ilerde biseksüel bir yaşam sürdürmek isteyebilir.

Öncelikle iyi geceler
Biriyle görüşüyorum bir süredir. Bu kişinin ailesi yok. Görüşmüyor. Lise döneminde uygunsuz şeyler yaşamış cinsel anlamda. Ama sonra tövbe etmiş bir daha olmamış bayada pişman olmuş. Dürüstlüğüne inanıyorum. Ben daha önce yaşamadım. Eşimle ilk olmasını istedim hep. Bu konuda ne yapmalıyım. Sizce geçmişi kapatmalı mı napmalı. Siz olsanız napardınız? Kapatıp önünüze bakar mıydınız?
yani simdi adama bak gercekten karakterli ahlaklı ise belki devam edersin test et insanlra karsı su i zan sahibi mi bencil mi. bilemessin belki tam pişmandr belki de rol yapıyordur

Back
X