Siz olsanız ne düşünürdünüz..?

mutfak_faresi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
14
6
1
33
3 aylık evlisiniz..

Tesadüfen öğreniyorsunuz ki, eşiniz ( düğüne iki ay kala), eski sevgilisinin ösym sayfasına girip, (muhtemelen) nereye atandığına bakmış.. (kızın tc no ve şifresi telefonunda bulunuyormuş, eski günlerden kalma..)

Ne düşünürdünüz/ nasıl tepki verirdiniz ?

Ben de inanılmaz önemli bir şey sandım. Olabilir insanlık hali merak işte. Ama devamı gelirse sinirlenirim

Şurda eski sevgilisini instagramdan arattı diye çok sinirlenen aldatılmış sayan insanlar var ama bence o abartı mesela ben de bakıyorum herkese hatta çok alakasız kişilere bile bakıyorum sırf can sıkıntısı merak ama ösym sayfasına girip nereye atanmış diye bakmak çok normal gelmedi bana umursamadığım bi kişi için o kadar zahmete girmezdim

merak , stalk.Allah aşkına kadınlar olarak neleri neleri kimlerin kiminin nesini stalkluyoruz ohoo bu ne ki

Merak.
Bende sürekli eski sevgililerimi stalklarım. Kah dalga geçip gülmek için,kah merak ettiğim için. Bu demek değil ki sevgilimi sevmiyorum. Hayır çok seviyorum. Hatta bazen kendisiyle birlikte eski sevgililerimize bakıp makara yaparız.

Ve sen bunu nasıl öğrendin o da önemli. Evlendikten sonra öğrenmişsin sanırım. Demek ki hala bilgileri kayıtlı ve baktığı sayfa açık filan. Öyleyse daha kötü

Bende de birinin böyle bilgileri olsa ben de bakarım galiba nereye atanmış vs diye

Bu kişinin eski sevgilim vs olması da gerekmez ama o eski sevgilimdi bakmayayım diye belki düşünürüm de yine de bakarım galiba

Merak kediyi öldürür

Meraktan bakmıştır.İnsanoglu işte.Devami gelmezse sorun yok.

Back
X