- 24 Mart 2017
- 323
- 608
- 103
- 45
- Konu Sahibi mutfak_faresi
aklının hala eski sevgilisinde olduğunu düşünürdüm. bu demek oluyorki hala ilgili eski sevgilisine. yoksa neden baksın ? durup dururken ?? evlerden ırak aman aman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Face den instagramdan baksa hadi neyse de o bilgileri saklamasi nereye atandgni ogrenmeye calismasi ne biliyim akli onda kalmis gbi3 aylık evlisiniz..
Tesadüfen öğreniyorsunuz ki, eşiniz ( düğüne iki ay kala), eski sevgilisinin ösym sayfasına girip, (muhtemelen) nereye atandığına bakmış.. (kızın tc no ve şifresi telefonunda bulunuyormuş, eski günlerden kalma..)
Ne düşünürdünüz/ nasıl tepki verirdiniz ?
Bakıyosa bir sorun vardır.insan umursamadığı birinin tcsi ile atamasına bakmaz.Öylesine hep kaçtıkları yer.Güzel seviyeli bir kavga ederdim.Fazla abartmazdım.Tekrarlanırsa tabiki seviye fln kalmazdı.3 aylık evlisiniz..
Tesadüfen öğreniyorsunuz ki, eşiniz ( düğüne iki ay kala), eski sevgilisinin ösym sayfasına girip, (muhtemelen) nereye atandığına bakmış.. (kızın tc no ve şifresi telefonunda bulunuyormuş, eski günlerden kalma..)
Bir kere baktıysa takılmam ama baska olayida varsa sorgularım pekte bisey düşünmem ama evlendikten sonraki 2 aysa burnundan getirirdim dugune 2 kalaymış çokta önemli degl3 aylık evlisiniz..