Yok bu yaşadığım durumlardan biri bu yüzden ayrılmadık ama başkası olsa ne dusunurdu diye merak ettimDün ayrilmistiniz siz !!!! Bugün bu konu ne alaka ?
Evet attım bu kapanan konulardan biriydi başkası olsa ne dusunurdu diye merak ettimSiz nişanı atmadınız mı? Diğer konunuza da yazıldı bu adam sizi sevmiyor.
Babasının zoruyla başlamış bir ilişki bana göre. Ailesini de ayrılığa ikna edecek bir sebep bulmak için de aranızdaki her şeyi onlara anlatıyor.
Bu konuda da fazlasıyla saçmalamış. Yalancı saçmalaması.
Valla şüpheli bence ...kızı tanıyormus bir deYok bu yaşadığım durumlardan biri bu yüzden ayrılmadık ama başkası olsa ne dusunurdu diye merak ettim
acikcasi kimi, neyi takip ediyor pesine düsmem kendi yasamimda ama bu kadar sacma sey icin once tanimiyor gibi yapip sonra ayni arabaya bindigini soyluyorsa nisanlim asagilik bir yalanci ve kolay yalan soyluyor, aklimi ve beni hafife aliyor diye dusunurum.Merhaba.Nişanlınızın twitter hesabı var. Profil remi, takipçisi, paylaşımı yok sizinde twitter hesabınızın olmadığını biliyor. Sadece 6 kişiyi takip ediyor 5 tanesi büyük hesap 1 kişi kız ve normal bir hesap yanlışlıkla size gösteriyor ve paylaşımlarını beğendiğini söylüyor sizde kızın takipçisi az ne alaka diyorsunuz ve burada kalmış geçmişten görmedim ben diye lafı çeviriyor. En sonunda da dışarıda birkaç kez gördüğünü ama hiç begenmedigini söylüyor kız arabasina eniştesiyle beraber daha önce binmis bir kez falan siz ne düşünürdünüz?
Ben dikkat ettim o hiç karışmadı Allah var o mu doğruyu yaptı ben mi bilmiyorum ama böyle mi durumla karşılaşınca iyice tilt oldumBu sosyal medyayı bir ben kıskanamadım gitti.
Takip ettigim kişilerin cinsiyetine bakmıyorum paylaşımlarına dikkat ediyorum,eşimin sosyal medyasından hiç haberim yok.
Galiba daha dikkatli olmalıyım
Spontane gelişen bir durumdu birden konu açıldı gösterdi unutmuş olabilir gerçekten yoksa göstermezdi ama yalan söylediği gerçeğini degistirmiyor tabiacikcasi kimi, neyi takip ediyor pesine düsmem kendi yasamimda ama bu kadar sacma sey icin once tanimiyor gibi yapip sonra ayni arabaya bindigini soyluyorsa nisanlim asagilik bir yalanci ve kolay yalan soyluyor, aklimi ve beni hafife aliyor diye dusunurum.
Yani merak ettim sadece tabiki fikir belirtmek zorunda değilsiniz paylaşım beğenme durumu değil nisanliyken eskiden gördüğü begendigi kızı takip etmek öyle bi sordum düşünce çeşitliliği varya haniAyrılmışsınız bitmiş zaten beraberken yaşadığım olaylardan biri diyorsunuz artık ne önemi var peki yani bizim ne düşüneceğimizin anlamadım biten ilişkinin üzerine artık ileriye mi baksanız..bikaç paylaşım beğendi diye de ne olacak yani
Yani kızla tanışıyorlar ve kızı beğenmediğini söylüyor ne kadar saçma bir ifade begense nolacakti acabaMerhaba.Nişanlınızın twitter hesabı var. Profil remi, takipçisi, paylaşımı yok sizinde twitter hesabınızın olmadığını biliyor. Sadece 6 kişiyi takip ediyor 5 tanesi büyük hesap 1 kişi kız ve normal bir hesap yanlışlıkla size gösteriyor ve paylaşımlarını beğendiğini söylüyor sizde kızın takipçisi az ne alaka diyorsunuz ve burada kalmış geçmişten görmedim ben diye lafı çeviriyor. En sonunda da dışarıda birkaç kez gördüğünü ama hiç begenmedigini söylüyor kız arabasina eniştesiyle beraber daha önce binmis bir kez falan siz ne düşünürdünüz?
Benim her yerde hesabim var , eşimse sosyal medya özürlü , sadece facebook kullaniyor onda da birbirimizde ekli degiliz.Bu sosyal medyayı bir ben kıskanamadım gitti.
Takip ettigim kişilerin cinsiyetine bakmıyorum paylaşımlarına dikkat ediyorum,eşimin sosyal medyasından hiç haberim yok.
Galiba daha dikkatli olmalıyım
donecekmisiniz, bizim ne düşündüğümüzün ne anlamı var bu saatten sonra?Evet attım bu kapanan konulardan biriydi başkası olsa ne dusunurdu diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?