- 3 Şubat 2018
- 6.682
- 25.466
- 548
- 28
donecekmisiniz, bizim ne düşündüğümüzün ne anlamı var bu saatten sonra?
Adam anladığım kadarıyla arabasina binen kızdan etkilenmiş, takibe başlamış. Siz varken yapmış bunu. Kendi kendini eleverince de gevelemis bir şeyler. Düşüncem bu, yine de söylemiş olayım.
Başımayım sakin, hayatınızın hatası olur.
Bu da olası. Yoksa niye arabama binmişti ama beğenmedim dediği az takipcili kızı takip etsin. Etkilenmiş ve konuşuyorlar basbayağı.Ben açıkçası adamın bu kızla olan ilişki durumunu garantiye aldıktan sonra nişanlısına yol verdiğini düşünüyorum
Bu da olası. Yoksa niye arabama binmişti ama beğenmedim dediği az takipcili kızı takip etsin. Etkilenmiş ve konuşuyorlar basbayağı.
Çok kotu ama ya. Hem kızıyorum konu sahibine hem üzülüyorum. Kizmam, böyle birinden kurtulmasına rağmen, eskileri eşelemesi, üzülmem de böyle karaktersiz biriyle zamanını ziyan etmesi.
yol yakınken kurtulmuş ama o bunun farkında değil.
Tabiki anlamı yok ben zaten düşüncemi o şahısa söyledim ama sadece böyle bir durumda başka kadınlar hayatindaki insanın lafına güvenmeyi mi tercih ederdi sadece bilmek istedim bu kadar tepki çekeceğini bilemedimdonecekmisiniz, bizim ne düşündüğümüzün ne anlamı var bu saatten sonra?
Adam anladığım kadarıyla arabasina binen kızdan etkilenmiş, takibe başlamış. Siz varken yapmış bunu. Kendi kendini eleverince de gevelemis bir şeyler. Düşüncem bu, yine de söylemiş olayım.
Başımayım sakin, hayatınızın hatası olur.
İçinizde şüphe olmasa, nisanliniza guvenseydiniz, size hakettiğiniz ilgiyi sevgiyi gosterseydi zaten bundan suphelenmeyecektiniz. Siz de guvenmiyormussunuz zaten.Tabiki anlamı yok ben zaten düşüncemi o şahısa söyledim ama sadece böyle bir durumda başka kadınlar hayatindaki insanın lafına güvenmeyi mi tercih ederdi sadece bilmek istedim bu kadar tepki çekeceğini bilemedim
Çevresi çok geniş biri değilim arkadaşım burada böyle şeyler yazıldığını söyledi tavsiye etti bende benzer durumlar yaşayan biri çıkar belki diye yorumlari okumak istedim sadece ne bedeviligim kaldı ne de psikolog tavsiyesi almadigimDün ayrıldım diye konu açıp bugün eski konuları siz napardınız diye açmak. Allah'ım yeni bir bedevi vakası mı bu yapma bacım yanarsın o çukura düşen çıkamıyor
Takıntı yapmadım düzeltmek istedim tek tarafla olmadı geçti bitti zaten zamanla unutucamHerkes adam sizi sevmemiş istememiş ayrilismis bosverin yazdı siz bu adamı niye takıntı haline getiriyorsunuz bitmiş gitmiş bu iş zorlasanizda duzelmeyecek
Evet sadece bi olay yazdim keşke yazmasaydım millet ne kadar rahatsız olmuş oku geç yani ne bilim burası böyle miydi bilmiyorum ben öyle bi tavsiyeyle yazdim yeni oluncada bilemedim silme yokmusSiz ayrılmamış mıydınız?
Herkes okuyup geçecekse "siz olsanız ne düşünürdünüz? " diye neden soruyosun ki? İstediğin tarzda cevaplar gelmedi diye insanlara bilenmenin anlamı yok. İstediğin şeyler yazılsaydı böyle demezdin. Önceki konunda ayrıldığınızı yazıp şimdide nişanlım diye bahsedince insanların garibine gitmiş,dikkatini çekmiş doğal olarak. Biri yanımda ayrıldığı nişanlısı hakkında hala nişanlım diye bahsetse bende takıntılı olduğunu hala aşamadığını düşünürdüm. Üyelerin bunları düşünmesi çok normal yani. Ve senin kötülüğün için demiyor kimse. Olan olmuş biten bitmiş çocuk için hayat devam ediyor ama sen hala bir şeyleri didikliyorsun. Böyle ancak kendine zarar verirsin. Gerçekler acıdır üzgünüm ama böyle. Çocuğun umrunda bile değil. Yoluna bak,hayatına devam et.Evet sadece bi olay yazdim keşke yazmasaydım millet ne kadar rahatsız olmuş oku geç yani ne bilim burası böyle miydi bilmiyorum ben öyle bi tavsiyeyle yazdim
Yahu adam seni sevmiyor neden zorluyorsun kendini evlenmeye bu kadar? Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmayın. Bundan sonra sorularınızı okuyup geçeriz oldu tamam.Evet sadece bi olay yazdim keşke yazmasaydım millet ne kadar rahatsız olmuş oku geç yani ne bilim burası böyle miydi bilmiyorum ben öyle bi tavsiyeyle yazdim yeni oluncada bilemedim silme yokmus
Bu erkekler neden boyle ya bitaneyle yetinmeyi neden bilmezler anlamiyorum hic gizli hesaptir o canim 1 kizida takip ediyorsa vardir bisi yol.yakinken bence uzak durMerhaba.Nişanlınızın twitter hesabı var. Profil remi, takipçisi, paylaşımı yok sizinde twitter hesabınızın olmadığını biliyor. Sadece 6 kişiyi takip ediyor 5 tanesi büyük hesap 1 kişi kız ve normal bir hesap yanlışlıkla size gösteriyor ve paylaşımlarını beğendiğini söylüyor sizde kızın takipçisi az ne alaka diyorsunuz ve burada kalmış geçmişten görmedim ben diye lafı çeviriyor. En sonunda da dışarıda birkaç kez gördüğünü ama hiç begenmedigini söylüyor kız arabasina eniştesiyle beraber daha önce binmis bir kez falan siz ne düşünürdünüz?
O zaman nisanliydim o yüzden beraberken yaşadığım bir durum yazdim herkes demedim rahatsız olanlar saçma bulanlar okuyup geçebilir demiştim isteyen yazar zaten taze illaki herkes gibi hayatıma bakicam duymayı istediğim şeyler değil sadece buraya yazdığım için tepki verenler oldu o saçma geldi amanHerkes okuyup geçecekse "siz olsanız ne düşünürdünüz? " diye neden soruyosun ki? İstediğin tarzda cevaplar gelmedi diye insanlara bilenmenin anlamı yok. İstediğin şeyler yazılsaydı böyle demezdin. Önceki konunda ayrıldığınızı yazıp şimdide nişanlım diye bahsedince insanların garibine gitmiş,dikkatini çekmiş doğal olarak. Biri yanımda ayrıldığı nişanlısı hakkında hala nişanlım diye bahsetse bende takıntılı olduğunu hala aşamadığını düşünürdüm. Üyelerin bunları düşünmesi çok normal yani. Ve senin kötülüğün için demiyor kimse. Olan olmuş biten bitmiş çocuk için hayat devam ediyor ama sen hala bir şeyleri didikliyorsun. Böyle ancak kendine zarar verirsin. Gerçekler acıdır üzgünüm ama böyle. Çocuğun umrunda bile değil. Yoluna bak,hayatına devam et.
Aman iki soru sordum basim ağrıdı bir daha hiç gerek yokYahu adam seni sevmiyor neden zorluyorsun kendini evlenmeye bu kadar? Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmayın. Bundan sonra sorularınızı okuyup geçeriz oldu tamam.
İki soru sordunuz ve cevap vermek isteyenler verdi. Başınız niye ağrıdı? Siz ne düşünürdünüz demişsiniz ama yazılanlar hoşunuza gitmediği için atarlanıyorsunuz. Önceki konunuzdan bağımsız nasıl cevap verilsin sorunuza? Sizi memnun edelim diye sadece sizin istediğiniz cevaplar mı yazalım? Şu saatten sonra isterse 100 kız binmiş olsun arabasına, bırakın önünüze bakın. Ayrıca bu arabasına binme olayını biri bana açıklasın rica ederim. Ne oluyor bir kadın bir erkeğin arabasına binince?Aman iki soru sordum basim ağrıdı bir daha hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?