Siz olsaniz ne düşünürdünüz

Abartmayın yahu ağlamak falan ne o öyle. Havanın soğuk da olduğunu tahmin ediyorum, ev de yakınmış demekki. Oraya doğru yürümüşler dikilip durmaktansa. Tek fail hareketi telefonu sessizde unutmak olmuş o kadar. Bir daha konuşma benimle diye ağlaya zırlaya küsecek bir olay da değil hani

Valla bende bian çocuğu aldı kaçtı herhlde diye düşündüm sonuçta biz burda bekliyoruz sen git al demiş. Biz yavaş yavaş yürüyoruz sende arkadan gelirsin dememiş. Mesela haklısın düşünemedim kusura bakma deseydi bu kadar da konu uzamazdı bence .

Eşiniz düşüncesiz ve sizi gerçekten sevmiyor

Arabada beklediler sandım ilk başta
Belki çocuk durmamıştır, belki üşüdüler belkide beklemekten sıkıldılar. Erkekler bukadar ince düşünmezler o yüzden bu hareketle size verdiği değeri ölçmeniz manasız, tahminen ne demek istediğinizi bile anlamamış off saçma sapan ne abartı ya diyordur kendi kendine.
Telefona çıkmaması yada haber vermemesi kötü olmuş ama çokta büyütülcek bir konu değil bence

Aynısı başıma geldi diyen arkadaşlar ve size ortak yorumum olsun hayatımda hiç böyle birşey ne yaşadım ne de çevremde duydum.Eşiniz neden sizi aramamış " ben çocukla yürüyorum ".diye?

Fazla kafaya takılacak bir mesele değil, sizi göremeyince çok telâşlandım, lütfen haber vermeden bir daha böyle yapma dersiniz olur biter

Aynısı başıma geldi diyen arkadaşlar ve size ortak yorumum olsun hayatımda hiç böyle birşey ne yaşadım ne de çevremde duydum.Eşiniz neden sizi aramamış " ben çocukla yürüyorum ".diye?
bunu bende sordum sen ararsin diye dusundum dedi. zaten aradim dedim tel sessizdeydi senin aramayinca ben seni arardim zaten dedi

Yok çocuğu alıp kaçmış yok çocuğa bir şey olmuş da gitmiş. Arkadaşlar bu ne komplo teorileri ya. Çocuk durmamıştır adam da yürümüştür. Şimdi gelir heralde derken de baya gitmiş. Haber vermeli miydi verse güzel olurdu. Ama insanın aklına ilk bu gelmeli çocuk durmamıştır. Ağlamak feryat etmek beni sevmiyorsun demek aşırı değil mi?

mesaj yazan herkese cok tesekkur ediyorum vakit ayırdığınız icin. cogunluk hak vermis sadece tepkimin büyük olduğunu belirtmis. Size hak veriyorum bende oyle düşünüyorum ..

Aşırı bulanlar çok nadir bu konuda

bunu bende sordum sen ararsin diye dusundum dedi. zaten aradim dedim tel sessizdeydi senin aramayinca ben seni arardim zaten dedi
Açıklaması bile bence çelişkileri barındırıyor ..ama ben açıkçası eşin için endişelendim .Eşin kaygılı bir süreçten mi geçiyor? Ya da yoğun demir eksikliği b12 eksikliği olabilir mi?

insanin aklina cocuk durmamistir dusuncesi geldiği gibi acaba bisey mi oldu dusunceside gelebiliyor. çünkü tele de cevap vermiyor.
sadece o an caresiz hissettim ne yapacagimi bilemedim agladim bence bu da cok normal..

Böyle bir durum yaşarsam eşimin eve doğru ilerlediğini düşünürüm direkt.
Alacağım deterjan büyük/ağır ise "ulan bekleseydin ya madem" falan der sinirlenirdim
Kötü senaryo gelmezdi aklıma.
Ama bunu yapan insanın telefonu da duymasını beklerim, ya da kendisinin aramasını.
Siz hem haklısınız hem de fazla kötü düşünmüşsünüz. Değersizlik hissi falan abartı olmuş.
Düşüncesizlik, basiret bağlanması, saçmalamak vs denilebilir sadece.

İnsanların bu sekilde düşünme sebebi konu sahibinin olayı anlatıs ve yaşayış şekli bence.
Çünkü ben konuyu okurken gece 12de petrol ofisi gibi bi yerde durduklarını, konu sahibi çıkarken bulamayıp koşunca, arada bir duraklayip ağlayınca vs gözümde inanılmaz bir sahne canlandı sonra eve varmislar yürüyerek diyince bir oh cektim
Filmlerdeki korku sahnesine benzettim açıkçası.

Konu sahibine söylemek istediğim sağdan sola üstten alta abartt abartt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…