Siz olsanız ne düşünürdünüz ?

Yanında görmemeye alışmadığın için şaşırmakta haklasın. Ama uzun zaman dargın olan aile bireyleri zaman geliyor geçmişi unutup birbirlerine kenetlenebiliyorlar. Sizin kırılma noktanız bu durum belki..

Anlıyorum. Evlilik artık çekilmeyecek gibiyse, ayaklarının üzerinde durabileceğine inanıyorsun boşuna onunla zaman kaybetme bence.
Bir an önce yolunu çizmeye bak. Ailen yanında oldu oldu olmadıysa sen de ona göre davranırsın.
Sadece kendine güven o zaman. Onların tavrına göre sen de kendini ayarlarsın.
Dert etmeye değmez.
Allah kolaylık versin.

inanirmiisn sugarcim bizim oralarda kadin ezilmeli,dövülmeli diye bakiyorlar.o yüzden biraz memleketimden nefret ediyorum.mesela örnek vereyim babaannem bütün kizlarini 14 ünde evlendirmis.akilliya.daha bunlarami ekmek yediricem demis.gitsinler kocalari yedirsin demis.yaa bunlari duydukca deliriyorum.ama bi tek zorla evlendirdikleri kizlari onlara bakiyor.onlara para yollluyorlar.bizim memlekette erkek daha önemlidir.örnek benim babam gencliginde afedersiniz 2 ev sattirtmis bunlara bunlarda saf.babam demiski ben yatili kuran kursunda okuycam tabi anasida haci hoca diye gecinenlerden hemen satmis 2 evide.erkek ya.o paralarida bi güzel yemis nerde yemistir tahmin edilmesi cok zor degil.herneyse ben babami kötülemiyorum yanlis anlamayin.bu tipdeki kadinlar oldukca daha bizler cooooooook eziliriz.sakin hanimlar erkek cocugunuz oldugunda bu erkektir hersey onun icindir demeyin,kadinada benzetin demiyorum.ama temizlikten tut yemege kadar onada gösterin.kücüklükten asilayin ama dozunu kacirmadan.bi köseye otutturup sen bizim pasamissin söyle oglum bugün senin icin ne pisireyim derseniz.o ne kadinlarin ne annelerin canlarini yakar biliyormusunuz.sakin padisah rolünü vermeyin oglunuza.ben bugün ne pisiriceksem onu yiyceksin deyin.

Back
X