- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi temmuzsogugu
haberdar edersin gelişmelerden arkadaşım . konunu takipteyimbenim bildigim iki kere ama eminim bilmediklerimde var.sormadim acikcasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haberdar edersin gelişmelerden arkadaşım . konunu takipteyimbenim bildigim iki kere ama eminim bilmediklerimde var.sormadim acikcasi
Sesiizce takip et. hic birsey yoksa bosuna agzinizin tadi bozulmasin.Ailemin evindeyim.kendi evimle ailemin evi arasi yaklasik 2saat suruyo.esim isten cikip yanima gelecek.sanirim kanka diyor muhabbetlerde bir ia arkadasi nisanli falan bunuda alip evine birakiyor.kizin evi tam anlamiyla yol ustu degil.kendi yolundan sapmasi falan lazim ve kiz normalde ise servisle gidip gelen biri.ben kizin esime yazdigi yolu bulabildinmi mesajinitesaduf okuyup onunla yolculuj edip evine biraktigini ogrendim.ayrica kizida gormedim tanimiyorum hic.facesinde baktim nisanlisoyla resimleri falan vardi.bugun yine ailemin evindeyim isten cikip kizida yaninaa katip evine birakmis.ben kizin nosanlisi olsam deliririm kabul etmem bir erkegin arabasina binmesine is arkadasi bile olsa .ee benom esim kotu niyetli degil diye dusunuyorum ama icimde deli supheler var nedense?kizdim bugun eve gelince bidaha onu arabaya almayacaksin neyle ise geliyosa onunla donsun diye.acaba beni adatiyormudur?yada boyle bir isin sonu neye varir?bendemi fesatlik yoksa?
kusura bakmayin kizlar kafam cok karisik ne dusunecegimi bilmiyorum...sizler ne dusunurdunuz?
Cok tatlisiniz nisanliniz size "siz" mi derdi?nisanlimda beni is yerlerimiz yakindi benim evim uzakti.bazen birakayim evinize derdi ailemin de haberi vardi ama ben oflaya puflaya icim rahat etmeden boyle odun gibi pek konusmadan gidip birakirdi.yani ben nisanlimdan cekindim .kiz nasil cekinmiyor anlamis degilim.esinize teklif etmisse oda hayir diyememistir geriside gelmistir.ancak ilk teklif esindense hata yapmis alistirmasaymis keske..esine soyle ben istemiyorum dogru bulmuyorum.diye soyle..
yok kiz ben orda oyle yazmisim diymi evinize diye farketmemisim..arkadas tavsiyesi izin verme boyle durumlarda esimiz bizi nasil uyarir istemezse ve tamam dersek oda oyle esini dikkate almali...seytan bu insani sasirtmak icin her yonden saptirmaya calisid isi o zaten.ben sanmiyorum ikisinin de yanlis birsey yaptigini aldattigini falan gonlun rahat olsun ama dedim ya seytan bos durmaz .Cok tatlisiniz nisanliniz size "siz" mi derdi?