siz olsaniz ne dusunursunuz ?tutumunuz ne olur?

adamın içinde varsa ne bu ilk nede son aldatması olacak benden bukadar inciler ...bu konu ile ilgili yazmıyorum artık Allahım yar ve yardımcın olsun kardeşim

Arabaya binmeye neden bu kadar anlam yükleniyor herhalde hiç bir zaman anlayamayacağım.

Olay süreklilik arz ediyor mu belli değil ama iki kere olmuş.

Daha önce benzerlerini yaşadığımdan örnek vereyim.

İş yerime yüklü kargo geldi. Servis tam olarak kapıma bırakmıyor. Yine servisteki bir arkadaş o gün arabayla gelmişti. Rica ettim beni bırakır mısın diye?
Adam evli bende nişanlı şimdi bana bir iyilik yaptı diye o eşini ben nişanlımı aldatma potansiyelimiz mi oluştu? Hayır şimdi düşündüm benim mantalitemde o kadar basitki ben nişanlıma söylemedim bile. Aklıma gelmedi yani söylemek.
Yapmayın arkadaşlar.
Fazla abartıyoruz. Yaşamın her noktasında olayı cinsel çekim, s.kse bağlayarak bunu dile getirerek bunun üzerinde daha çok düşünür oluyoruz. Keza erkeklere yapılan müdahalelerde böyle düşündürür.
Şahsen benim nişanlım bana bu konuda müdahale etse ne yani ben işyerinden arkadaşımla 2 kere arabaya bindim beni bıraktı diye her an yakınlaşırım her an sevişebilirim mi diye sorarım. Hani bu kadar mı güveniyorsun ?

Servis olmasaydı kız halk otobüsüne falan biniyor olsaydı arabasıyla bırakması gayet normal diyecektim. Ki benim arkadaşlarım beni eve bırakırlar, bayan olarak halk otobüsünde zor oluyor. Ne gerek var uğraşmayın ben bırakayım der mesela. Bunda art niyet yok. Eşim de art niyet görmez. Ama çalıştığım yerin servisi olsaydı garip olurdu. Bi de 'yolu bulabildin mi' diye mesaj atmış. Eşiyle samimi olmadığım evli erkeklere ulaşmak zorunda kalınca iki kere düşünen bi ben miyim

Her arabamiza aldigimizla aramizda bir iliski olsaydi ohoooo
Esiniz sizi aldatacaksa bunu baska sekilde de yapabilir, bunu neden soyluyorum kizi arabaya almaktan vazgecse yone cikip cani istediginde onunla veya bir baskasiyla gorusebilir yani bu belirleyici degildir
Benim de erkek arkadaslarim var, esimin de kiz arkadaslari var, eve de gelirler basbasa da otururuz arabaya da bineriz.esim benden izin almaz ben de ondan izin almam. Uni okumus insanlariz her yerde arkadaslarimiz var normal birsey yani bu. Bu arada bu kadar arabeske baglamayi yok benle gecirmesi gereken zamani caliyor yok evde yavrusu bekliyor diye gercekten komik oluyor cunku.

Ailemin evindeyim.kendi evimle ailemin evi arasi yaklasik 2saat suruyo.esim isten cikip yanima gelecek.sanirim kanka diyor muhabbetlerde bir ia arkadasi nisanli falan bunuda alip evine birakiyor.kizin evi tam anlamiyla yol ustu degil.kendi yolundan sapmasi falan lazim ve kiz normalde ise servisle gidip gelen biri.ben kizin esime yazdigi yolu bulabildinmi mesajinitesaduf okuyup onunla yolculuj edip evine biraktigini ogrendim.ayrica kizida gormedim tanimiyorum hic.facesinde baktim nisanlisoyla resimleri falan vardi.bugun yine ailemin evindeyim isten cikip kizida yaninaa katip evine birakmis.ben kizin nosanlisi olsam deliririm kabul etmem bir erkegin arabasina binmesine is arkadasi bile olsa .ee benom esim kotu niyetli degil diye dusunuyorum ama icimde deli supheler var nedense?kizdim bugun eve gelince bidaha onu arabaya almayacaksin neyle ise geliyosa onunla donsun diye.acaba beni adatiyormudur?yada boyle bir isin sonu neye varir?bendemi fesatlik yoksa?
kusura bakmayin kizlar kafam cok karisik ne dusunecegimi bilmiyorum...sizler ne dusunurdunuz?
Sesiizce takip et. hic birsey yoksa bosuna agzinizin tadi bozulmasin.
Zamaninda bende calistim fazla mesai yaptigimizda arabasi olan erkekler bizi birakirdi. Yaa serviso kacirdigimizda bizi biralirmisiniz derdik hic biri de hayir demezdi. Nisanliyken esimle yemek yyecektik yemek yiyecegimiz restorana kafar bile goturen oldu. Ard niyet yoktu.
Celallenmeden once iyice arastir gozlemle

Bi eve bırakmakla aldatıyor denmez.

Ama ne gerek varmış servis varken?
Ben de arabam yokken bekar arkadaşlardan kim denk gelirse gittim geldim bazen, ama kimse evime kadar bırakmadı, onun yol ayrımında indim.

nisanlimda beni is yerlerimiz yakindi benim evim uzakti.bazen birakayim evinize derdi ailemin de haberi vardi ama ben oflaya puflaya icim rahat etmeden boyle odun gibi pek konusmadan gidip birakirdi.yani ben nisanlimdan cekindim .kiz nasil cekinmiyor anlamis degilim.esinize teklif etmisse oda hayir diyememistir geriside gelmistir.ancak ilk teklif esindense hata yapmis alistirmasaymis keske..esine soyle ben istemiyorum dogru bulmuyorum.diye soyle..

nisanlimda beni is yerlerimiz yakindi benim evim uzakti.bazen birakayim evinize derdi ailemin de haberi vardi ama ben oflaya puflaya icim rahat etmeden boyle odun gibi pek konusmadan gidip birakirdi.yani ben nisanlimdan cekindim .kiz nasil cekinmiyor anlamis degilim.esinize teklif etmisse oda hayir diyememistir geriside gelmistir.ancak ilk teklif esindense hata yapmis alistirmasaymis keske..esine soyle ben istemiyorum dogru bulmuyorum.diye soyle..
Cok tatlisiniz nisanliniz size "siz" mi derdi?

Cok tatlisiniz nisanliniz size "siz" mi derdi?
yok kiz ben orda oyle yazmisim diymi evinize diye farketmemisim..arkadas tavsiyesi izin verme boyle durumlarda esimiz bizi nasil uyarir istemezse ve tamam dersek oda oyle esini dikkate almali...seytan bu insani sasirtmak icin her yonden saptirmaya calisid isi o zaten.ben sanmiyorum ikisinin de yanlis birsey yaptigini aldattigini falan gonlun rahat olsun ama dedim ya seytan bos durmaz .

Back
X