siz olsanız ne düşünürsünüz.....

gamze852

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
34
0
36
İstanbul
mrblar öncelikle burda yazan konuları takip eden biri olarak ilk defa buraya bişeyler yazcam ben nişanlıyım bugunde niaşnlımın ailesine gitik işte neyse nişanlımın babasının elini öptüm hiç konuşmadık bnde konuşmadım ama oda konuşmadı yani annesi bana yakın ama babası soguk biraz neyse knouşmadık hiç biz adam bakkala fln gitti hep beraber benim ananemlere geldik fln yanii babamla fln gayet ii yakın konuşyo ama bana karşı soguk neyse ayrıldık öptüm elini gene konuşmadık hiç öptüm o kadar sonra başka nerde tekrar karşılaştık fln gene knuşmadık sonra babası gitti tamam bnde konuşmuyrum ama ne biliyim ya sanki bana karşı soguk haa hakkını yemem babası herşeyimizi aldı evlilik aşamsında eşyalarımızı fln ama huzursuz oldum acıkcası yani bi terbiyezlikte etmdim ya tmm sevmek zorunda degil ama yani sizinkinde e böle mi oldu yyoksa bunda bir terslik mi var şimdiden çok teşşkür....

Ben fln'lara takıldım ya neyse :)

Belki adamın yapısı öyledir...

Bir de anlamadım.
Şu an evli misiniz?
Evlilik aşamasında her şeyi aldı demişsiniz...

Son düzenleme:
mrblar öncelikle burda yazan konuları takip eden biri olarak ilk defa buraya bişeyler yazcam ben nişanlıyım bugunde niaşnlımın ailesine gitik işte neyse nişanlımın babasının elini öptüm hiç konuşmadık bnde konuşmadım ama oda konuşmadı yani annesi bana yakın ama babası soguk biraz neyse knouşmadık hiç biz adam bakkala fln gitti hep beraber benim ananemlere geldik fln yanii babamla fln gayet ii yakın konuşyo ama bana karşı soguk neyse ayrıldık öptüm elini gene konuşmadık hiç öptüm o kadar sonra başka nerde tekrar karşılaştık fln gene knuşmadık sonra babası gitti tamam bnde konuşmuyrum ama ne biliyim ya sanki bana karşı soguk haa hakkını yemem babası herşeyimizi aldı evlilik aşamsında eşyalarımızı fln ama huzursuz oldum acıkcası yani bi terbiyezlikte etmdim ya tmm sevmek zorunda degil ama yani sizinkinde e böle mi oldu yyoksa bunda bir terslik mi var şimdiden çok teşşkür....

canım adamın karakteri öyledir, hem onun yaşıtı olan bi adam yani babanla olan sohbetiyle seninle olan sohbetini niye kıyaslıyosun ki, yanlış bi kıyaslama olur. çeşit çeşit insan var başka birinin kayınpederide tam tersidir çünkü onunda karakteri öyledir
bence sana karşı bi art niyeti yoktur, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi bir durum olabilir senin ki, ilk mesajına bakarsak

Nişanlına ve ya kayınvalidene sor.. Bilmeden bir saygısızlık mı yaptım, neden böyle diye sor mesela..

Belki de adamın yapısı öyledir..

Benim kardeşiminki de böyle hiç konuşmuyor ama kardeşim laf falan atıyor,onaylayacağı şeyler soruyor anlaşıp gidiyorlar.Adamda şimdi gelinde suratsız benle hiç konuşmadı falan diye düşünmüyorsa bunu böyle kabul edin bence.

sen sorsan güzelce hatrını bir yerlerden sohbet açsan? neden koskoca adamın seninle sohbetini bekliyorsun ki? gelenekselliğe karşıyım ama gelin dediğin de biraz kayınpederine kayınvalidesine karşı hoşsohbet olmalı. ben kayınpederimle kayınvalidemle konuşmadığım pek çok konuyu konuşurum. yeri gelir siyaset yaparız yeri gelir dedikodu yaparız:)

bence sorma kimseye bişey.

zamanla kaynaşırsınız.

sen baba diye hitap etmeye başlayınca çözülür o merak etme.

hemn cavp verdiginz hemen çok sagolun ya:) evli degilz daga dügüne 20 gün kaldı o yüzden evililk aşamasında dedim bnde çekiniyorum işte konuşmya laf atmaya işte ilk oglu nebiliiym ya insan herşeyi takıyomuş bu zamnlarda :18:

İlk adımı siz atın bence, siz birşeyler sorun, arada pek samimiyet oluşmamış galiba,
ondan dolayı olabilir.
Siz konuştuğunuz halde size ısrarla soğuk davranıyor, konuşmak istemiyorsa,
o zaman altında birşeyler arayabilirsiniz.
Ya yapısı öyledir ya da altında başka birşey vardır.

Son düzenleme:
ya çok görüşmuyz zaten çok görmuyrum zaten ayda yılda bir hemende samimey kuran biri de degilim ondan bn mi abarttım bilmyorum..

hal hatirdami sormuyorsunuz birbirinize :26:normal muhabbet tamam hemen kurulmazda ama hal hatirda sormuyorsaniz o zaman garip :31:

nisanlin nereli, onlarin belki adetlerinde böyle birsey vardir...
dogulularin genellikle böyle adetleri olurda...

düşündümde ne konuşucakki sizinle
babanızla arası iyiymiş sonuça iki dünür muhabbet konusu bulurlar kendilerine
benim kayınpederde konuşmaz benle
ne konuşabilirki yani yüzeysel bikaç kelime işte okadar.

her insanın karekteri farklıdır kimi az konuşur çabuk kaynaşmaz dışardan soğuk görünür belki kayınpederinde böyledir:31: bence hiç panik yapma kimseye birşey söyleme sen hep güleryüzlü tatlı dilli ol saygıda kusur etme gerisini zamana bırak zamanla yakınlaşırsınız emin ol:34:

kimseye bişey sölemdim tabi oratalıgı bulandırmak istemem o yüzden buraya yazdım dogru söluyosunuz gerçkten belkide yapısı böle kendileri cankırılı valla o bana hiç bişey sölemiyo bnde ona belkide bnde sogukluk yapıyorum..

size baba diyebilirmiyim de bak noluo:))))

belki ayıptır onlara göre konuşmak ya da ne bilim adam bakmıştır sana sen soğuksun ne konuşcam ben bunla fln demiştir...ya da sen elini öperken nasılsınız demedinmi yahu???

kayınbabanı sevdim ben ya, keşke kaynanalarda böyle olsa. Adamcağızın yapısı öyledir, zamanla alışırsınız birbirinize merak etme.

size baba diyebilirmiyim de bak noluo:))))

belki ayıptır onlara göre konuşmak ya da ne bilim adam bakmıştır sana sen soğuksun ne konuşcam ben bunla fln demiştir...ya da sen elini öperken nasılsınız demedinmi yahu???

Back
X