siz olsanız ne düşünürsünüz.....

valla demedim nasılsınız fln diye dogru diyosun sogugum bnde ::9:aman napıyım ya alışamadım hiç daha baba bile demdi 1 yıldır sözluyuz yaaaaaaaa:1:

valla demedim nasılsınız fln diye dogru diyosun sogugum bnde ::9:aman napıyım ya alışamadım hiç daha baba bile demdi 1 yıldır sözluyuz yaaaaaaaa:1:

eeeeeeeeeeeeee güzelim sen adamın dalyan gibi yetiştirip büyüttüğü oğlunu alıosun da adama bi nasılsınız demiosun:))) hata sende büyüktür baban olacak o senin :1: bence biraz törpülen...

aynı durum bendede oldu erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmıştım beni zaten biliyorlardı. sevgilimin öğrenci evine geldiler bende ordaydım tanışmak istememiştim aslında uygun olmaz diye sevgilim çok ısrar etti. geldiler bi hoşgeldiniz dedim oturdular çay verdim tabi ellerini filan öptüm. ablası abisi şakalar yapıyo bilmemne iyiyiz annesi giderken gülümsedi görüşürüz merve dedi öptü. babasında tık yok gene.neyse bunlar gitti ben ah vah mahvoldum sevmediler ortalığı yıkıyorum.arkadaşımda vardı bak bana elini vermedi babası dedi öyle bişey olsa sanada vermez eski kafadır adam dedi. bende dedm bnm babamda 60 yaşında am o konuşurdu. kültür farkı olablir dedi. bende baya taktım kafaya ama uzaklar bize ayda yılda bir görücem bende evlenirsek. pişman oldum uygunsuz oldu istemeye gelnce tanışsaydık diye ama aradanda çıktı diye seviniyorum söz günümde üzülmek istemezdim şimdi huylarını biliyorum en azından :D

aynen tatlım ya insan kafsına takıyo acaba nden böle fln diye ama dogrusu bnde alışmadım ki adama dükkanları var bizim burda geçsem bile hiç bakmıyorum ya bnimde üsütümde cekingenlik var :2:

Back
X