siz olsanız ne düşünürsünüz?

esmeralda_2286

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
2.000
312
688
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Herkes iyi hafta sonları dileyerek sorunumu anlatmak istiyorum.

7 aydır devam eden bir ilişkim var. Herşey güzel ilerliyor.

Ben avrupa yakasında , sevgilim ise anadolu yakasında oturuyor ikimizde çalışıyoruz izin günlerimiz denk geldikçe bütün günü birlikte geçiriyoruz.(değişken olduğu için her hafta denk gelmiyor) Ancak bazı haftalar görüşemediğimiz oluyor ve her seferin de ben senin yanına gelecem akşam diyor ... ama gel gelelim ki ne zaman gelecek olsa hastalanıyor.yada bi aksilik oluyor

Geçen sefer midesi ağrıdı
bir kere babası hastalandı
bugünde grip olmuşum hiç halim yok dedi.

arada başka sebepler de var dı ama hatırlamıyorum.

gerçekmidir? bu kadar mı aksilik olur? hepsi tesadüf mü bu soruları sormaktan kendimi alamıyorum.

Siz olsanız ne düşünürsünüz?:2:

İstanbullular bilirler , anadolu yakasından avrupa yakasına metrobüs ile ulaşım var ama kendisi metrobüse binmeyi de sevmiyor bunu biliyorum her buluşmadan ben anadolu yakasına geçiyorum. acaba bu mu sorun , bu olsa bile beni görmek için bunu sorun etmemesi gerekmez mi ?

Şimdi kasıtlı mı , yoksa tesadüfi mi? fikirleriniz neler ?:44:

benim bozulduğumu anlayınca istersen geleyım bak üzülme diyor .( nasılsa gelme dıyeceğimi bile bile)

yorumlarınızı bekliyorum , uzun oldu k bakmayın.

herkese sevgiler.:13:

İki yaka arasında aşk zor oluyor... Bende yaşamıştım böyle bi ilişki iki yaka arasında ve aynen bu şekilde hep aksilikler oluyordu... Sevgisi, üşenmeyip her hafta geleceği kadar büyük değil herhalde diye düşünüyordum... Öte yandan senin canını sıkmak istemem, bu ihtimalle kafanı yormanı istemem ama bizim beyefendinin karşı tarafta takıldığı kızlarda varmış hep...

dün gelecekti gelemediğini söyledi sonra akşam arkadaşları ile birlikteydi benımde aklıma şimdi gelmıyor değil yanı bana geleceğini soledı sonra arkadasları plan yaptı benı iptal ettı dıe dusundum.. bugun de umudum vardı ama daha sabahtan hastagım deyıp ayagına yer etti gelemeyceğini belirtti die dusunuorum

aranızdaki bağ nasıl?? emın misin herşeyinden?

1 gel de
2 sen mi hep karşıya gidiyorsun bukadar şey olma bırak o senin için emek harcasın o gelsin uğraşsın sen niye gidiyorsun çocukla birdaha ki buluşmanızda telefonunu iyice bir kurcula bakalım birşeyler kalmış olabilir mi giden kutusu gelen kutusu arananlar cevapsızlar ka çdefa aranmış aramış rehber.. ayrıcada gitme

tatlım aşkta bahane olmaz. yani grip olması, midesinin ağrıması seni görmek için gelmesine engel değil. o zaman sen de bir kere daha böle bi durum yaşanırsa, "ben geliyim o zaman o tarafa" de ağzını yokla bi ne dicek bakalım. tesadüf de 1 olur, 2 olur. 4 5 defaysa ben artık şüphe duymaya başlarım. madem gelemicek o zaman ben geliyim de demesin. ortada buluşun yani mecidiyeköy falan ne bilim :S

valla telefon kurcalama ne onun tarafından ne de benım tarafımdan hıc olmadı ole bı durum aramızda.

evet bi seferde sen gel diyecem

bakalım napacak.....

7 ay cok genc bir iliski oldugu icin sana sunu soyleyim ya parasi yoktur ya useniyordur...ama buyuk bir ihtimalle sen karsiya fazla geciyorsan parasi yoktur caktirmiyordur...ikincisi ailesi bu iliskiyi bilmedigi icin her hafta sonu nere gidiyorsunun baskisini yapiyordur vede ailesine aciklama yapmamak icin sana gecici mazeretler uyduruyordur...

he gercekten senin icin caba sarfediyor cok hoslaniyor belkide cok seviyorsa mutlaka yolunu bulur gelir...he demek degil sevmiyor oyle anlama daha yeni oda duygularini bilmez ...birde cinsel acidan cok yanamadigin icinde ole neye gelicem bos bos diyede dusunebilir...

ona hitaben yazdim ama benimki sadece ornekleme bide bu taraftan bakman icin...

yoksa allah gonlune gore versin...

canım ben geleyım dedım bana ne dedı bılıyormusunuz? hastalıgımın sana bulasmasını ıstemem. zaten yedı de evde olcam(ısten cıkıo) senın de fasla vaktın olmaz bosuna yorulma dedı.. :S bu daha da suphe uyandrdı

Bana sanki bahaneler yaratıyormuş gibi geldi.
Çünkü insan bir şeyi isterse yapar. Bende sevgilimden uzakta oturdum bu yaz tam 2 ay ve her hafta sonu ya ben yada o birbirimizin yanına geldi ve mesafemiz 2.5 saatti. Çok özledim dediğim zamanlarda ise atladı gündüz 1 geceliğinede olsa geldi.
Yani arkadaşım yarım saatlik yolu bahane etmesin

Aranızda mesafelerin lafı olmamalı...
Erkek dediğin fedakarlığı önce kendi üstlenendir.
Bırak gececekse o geçsin senin yakana.
Metrobuse binmeyi sevmiyorsa vapurla gelir Anadolu yakasına. Laf mı simdi bu?
Kendini onun bahanelerine inandirma derim...

parası olmadıgını sanmıorum ama usendıgı kesın.

bu aksam ızelıcem yanıma gelmedı ama eve mı gıdecek yoksa arkadasları ıle mı dıe. gercı arkadasları ıle olup evdeyımde dıyebılır.

İSTE BENDE BUNU BEKLIYORUM ISTIORUM BANA HASTALANDIGINI BILE YANSITMADAN CIKIP GELMESI GEREKMEZMİ?

sen sanslıymıssın canım

laf-ü güzaf hepsi üzgünüm..hepsi bahane..
şimdi metro var,oradan metrobüs..zor mu yani sevdiği insan için karşıdan karşıya geçmek?
bende yapardım bunu, her buluşmada avrupa yakasına geçerdim de enayi yerine konduğumu sonradan anladım..

kardeşim dediğim birisi var.kendisi kadıköy sevgisili bakırköyde oturuyor ve kızı her sabah erkenden kalkıp okula bırakıyordu çalışmadığı
zamanlarda...her buluşmalarında eve bırakıp kadıköye yeniden döner..isteyen için hiç de sorun değil..

bi kaç kez anadolu yakasına hep ben gttıgım ıcın donuste bırak benı metrobuse tek bınmım falan dedım gelmedı

bahane evet aynen :44:

nazlanacak olan o değil sen unutma..resti çek bakalım nasıl bir tavır takınıyor..böyle adamlar yarı yolda bırakıyorlar adamı..

Netice sen de o da aynı yolu tepmiyor mu? Sen kız başınla oraya gidiyorsun da onun hiç mi boş vakti olmuyor hep mi aksilik çıkıyor gelemiyor yanına? Valla sadece buna bakarak bir başkası var yok diyemeyiz ama koy tavrını görmek istiyorsa buyursun gelsin...
Ağırdan sat kendini..Diğer davranışlarını da iyi gözlemle bakalım gerçekten mi seviyor yoksa öylesine birşey mi taşlar yerine oturur zaten hepsini gözlemleyince..

Bana bahane gibi geldi yani sanki üşeniyor gelmeye falan.
Hep sen gitme birazda o çabalasın bakalım bu konuda tavrını koy.

bakalım elbet ızınlerımız denk gelecek buluscaz o zaman sen gel dıyecem bakalım ne dıyecek.
bı ıkı olur anlarımda her bana senın yanına gelcem gormye dedıgınde bişimi cıkar yanı.

benı bırak dedıgımde bnmle gelmedı ama arkadasları ıle cıktı aksam dısarı :S

sanırım benım gozden gecırmem gerekn seyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…