- Konu Sahibi esmeralda_2286
-
dün gelecekti gelemediğini söyledi sonra akşam arkadaşları ile birlikteydi benımde aklıma şimdi gelmıyor değil yanı bana geleceğini soledı sonra arkadasları plan yaptı benı iptal ettı dıe dusundum.. bugun de umudum vardı ama daha sabahtan hastagım deyıp ayagına yer etti gelemeyceğini belirtti die dusunuorum
aranızdaki bağ nasıl?? emın misin herşeyinden?
Merhaba Arkadaşlar,
Herkes iyi hafta sonları dileyerek sorunumu anlatmak istiyorum.
7 aydır devam eden bir ilişkim var. Herşey güzel ilerliyor.
Ben avrupa yakasında , sevgilim ise anadolu yakasında oturuyor ikimizde çalışıyoruz izin günlerimiz denk geldikçe bütün günü birlikte geçiriyoruz.(değişken olduğu için her hafta denk gelmiyor) Ancak bazı haftalar görüşemediğimiz oluyor ve her seferin de ben senin yanına gelecem akşam diyor ... ama gel gelelim ki ne zaman gelecek olsa hastalanıyor.yada bi aksilik oluyor
Geçen sefer midesi ağrıdı
bir kere babası hastalandı
bugünde grip olmuşum hiç halim yok dedi.
arada başka sebepler de var dı ama hatırlamıyorum.
gerçekmidir? bu kadar mı aksilik olur? hepsi tesadüf mü bu soruları sormaktan kendimi alamıyorum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz?:2:
İstanbullular bilirler , anadolu yakasından avrupa yakasına metrobüs ile ulaşım var ama kendisi metrobüse binmeyi de sevmiyor bunu biliyorumher buluşmadan ben anadolu yakasına geçiyorum. acaba bu mu sorun , bu olsa bile beni görmek için bunu sorun etmemesi gerekmez mi ?
Şimdi kasıtlı mı , yoksa tesadüfi mi? fikirleriniz neler ?:44:
benim bozulduğumu anlayınca istersen geleyım bak üzülme diyor .( nasılsa gelme dıyeceğimi bile bile)
yorumlarınızı bekliyorum , uzun oldu k bakmayın.
herkese sevgiler.:13:
1 gel de
2 sen mi hep karşıya gidiyorsun bukadar şey olma bırak o senin için emek harcasın o gelsin uğraşsın sen niye gidiyorsun çocukla birdaha ki buluşmanızda telefonunu iyice bir kurcula bakalım birşeyler kalmış olabilir migiden kutusu gelen kutusu arananlar cevapsızlar ka çdefa aranmış aramış rehber.. ayrıcada gitme
tatlım aşkta bahane olmaz. yani grip olması, midesinin ağrıması seni görmek için gelmesine engel değil. o zaman sen de bir kere daha böle bi durum yaşanırsa, "ben geliyim o zaman o tarafa" de ağzını yokla bi ne dicek bakalım. tesadüf de 1 olur, 2 olur. 4 5 defaysa ben artık şüphe duymaya başlarım. madem gelemicek o zaman ben geliyim de demesin. ortada buluşun yani mecidiyeköy falan ne bilim :S
7 ay cok genc bir iliski oldugu icin sana sunu soyleyim ya parasi yoktur ya useniyordur...ama buyuk bir ihtimalle sen karsiya fazla geciyorsan parasi yoktur caktirmiyordur...ikincisi ailesi bu iliskiyi bilmedigi icin her hafta sonu nere gidiyorsunun baskisini yapiyordur vede ailesine aciklama yapmamak icin sana gecici mazeretler uyduruyordur...
he gercekten senin icin caba sarfediyor cok hoslaniyor belkide cok seviyorsa mutlaka yolunu bulur gelir...he demek degil sevmiyor oyle anlama daha yeni oda duygularini bilmez ...birde cinsel acidan cok yanamadigin icinde ole neye gelicem bos bos diyede dusunebilir...
ona hitaben yazdim ama benimki sadece ornekleme bide bu taraftan bakman icin...
yoksa allah gonlune gore versin...
Bana sanki bahaneler yaratıyormuş gibi geldi.
Çünkü insan bir şeyi isterse yapar. Bende sevgilimden uzakta oturdum bu yaz tam 2 ay ve her hafta sonu ya ben yada o birbirimizin yanına geldi ve mesafemiz 2.5 saatti. Çok özledim dediğim zamanlarda ise atladı gündüz 1 geceliğinede olsa geldi.
Yani arkadaşım yarım saatlik yolu bahane etmesin
laf-ü güzaf hepsi üzgünüm..hepsi bahane..
şimdi metro var,oradan metrobüs..zor mu yani sevdiği insan için karşıdan karşıya geçmek?
bende yapardım bunu, her buluşmada avrupa yakasına geçerdim de enayi yerine konduğumu sonradan anladım..
kardeşim dediğim birisi var.kendisi kadıköy sevgisili bakırköyde oturuyor ve kızı her sabah erkenden kalkıp okula bırakıyordu çalışmadığı
zamanlarda...her buluşmalarında eve bırakıp kadıköye yeniden döner..isteyen için hiç de sorun değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?