Siz olsanız ne hissederdiniz?

sedef8181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
89
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Empati yaparak soruma yanıt verebilirmisniz?.Eşinizle iyi anlaşıyorsunuz,saygılı ve değerli biri ,sizi kırmamaya çalışıyor..Herneyse benim bu iyi eşim bugün bana "Seni ilk gördüğümde güzel bulmamıştım.Şu an seni daha güzel buluyorum.Seni çok seviyorum." dedi..Biz görücü usulü evlendik ve 4. gün görüşmemizden sonra hemen nişanlanmak zorunda kaldık.1 buçuk yıllık evliyim.Şimdi sizin eşiniz size böyle derse ne düşünürsünüz?Kendinizi nasıl hissedersiniz?Canım çok sıkkın ,yardımcı olurmusunuz kızlarfisfisfis:çok üzgünüm:

Şu anda seninle evli ve bir yuvanız var zaten istemese seninle evlenmezdi. Nişanlanmka zorunda kaldık demişsiniz ne oldu bilmiyorum ama evliliğinizde sorun yaşamıyıyorsanız, size saygılı ve sevgiyle davranıyorsa sorun yok demektir. Sonuç olarak erkekler hemen bir kızı görür görmez beğenemeyebilirler ama zaman geçirdikçe hem dış güzelliğini hemde insani özelliklerini farkedip daha da bağlanırlar önemli olan anlaşmanız bu yüzdenbunlara takılma. Sende aynı şekilde eşini ilk gördüğünde beğenmemiş olabilirdin ama sonradan beğenilecek özelliklerini farkedip her geçen gün biraz daha bağlanırdın bu onu şu anda hala sevmediğin anlamına mı gelirdi tabiki hayır...

Evet canım önemli olan anlaşmamaız fakat bana güzel olduğumu söylemiyor.Bende bir bayan olarak duymak istiyorum yoksa kendime güvenim gidiyor.Beni çirkin buluyor diye yatak odasında da rahat olamıyorum anladınız mı beni

son günlerde onu kıracak bir davranış ya da sözün olduysa, öcünü almıştır. :))) ayrıntılı bi düşün bence.

ay canım bence çok fazla kurcalama
hadi nişanlandınız kanı ısınmasa güzel bulmasa evlenmezdi
sen kendini güzel buluyorsan bunu ona da hissettir
kendine güven yani emin o senin onu yakışıklı bulup bulmadığını kafasına takmıyordur

arkadasım nısanlısını ılk gordugunde hoşlanmadıgını soylemıştı ama suan nısanlılar ve cok sevıyor olabılıyor bence kalbınızı bozmayın.Hem sevmese sıze sevıyorum dermıydı

benim erkek arkadaşım da bana demişti kendi açıklamasına göre sadece görüntü olarak değil de hareketlerle birlikte değerlendirdiği için şimdi çok daha güzel buluyomuş beni

fikrimizi sormuşsunuz eşim bana böyle dese, canım sıkılırdı evet ama kendime dert etmezdim ama . sen de çok dert etme sonuçta güzel bulmasa evlenmezdi.öylesine söylemiştir

ben de seni yakışıklı bulmamıştım, ama şimdi gözüme baya yakışıklı görünüyorsun de bakalım :) tepkisi ne olacak :)

Canim, demekki sadece guzelliginle degil baska ozelliklerinide dikkate alarak evlenmis demekki. Hem seni simdi daha guzel bulmasi kotu degil bence..... begenmese evlenmezdi.... birde her daim bakimli olun derim ben.

benim erkek arkadaşım da bana demişti kendi açıklamasına göre sadece görüntü olarak değil de hareketlerle birlikte değerlendirdiği için şimdi çok daha güzel buluyomuş beni

Sen üzülmedinmi ozaman?Ben üzülüyorum açıkçası beni sadece iyi biri olarak gördüğü için seviyorsa beni kadın olarak değil arkadaş gibi buluyor diye düşünüyorum bilmiyorum abartıyormuyum

ya üzüldüm tabi başta baya ama beni onun hem arkadaşı hem sevgilisi gibi gördüğünü biliyorum beni beğendiğini de biliyorum. onun demek istediği zaten bi insanı sadece fiziksel olarak değil davranışlarıyla da bi bütün olarak gördüğü.. ama arada başına ekşiyesim de gelmiyo değil kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kötükedihüsokötükedihüsodelikafadulden

zaman geçtikçe daha da değerlendiğimi hissederim. söylediği şey güzel birşey aslında.
siz nesine bozuldunuz?

ne güzel iste gün gectikce sevmis, birde tersi olsaydi, yani ilk sizi cok begenseydi ama zamanla sizi cirkin bulsaydi bence daha kötü.

görür görmez vurulmak zorunda değil ki
hem hiç beğenmese evlenmezdi herhalde.
üstelik şimdi beğendiğini sölemiş
boş yere kendini üzüyorsun bence.

zaman geçtikçe daha da değerlendiğimi hissederim. söylediği şey güzel birşey aslında.
siz nesine bozuldunuz?

Konuyu biraz daha açayım ohalde..görücü usulü evlendik.o şehir dışından geldi 4 gün sonra iş gereği geri dönmek zorundaydı.babam ya karar verin yada daha görüştürmem sizi dedi.benim kızım aylar boyunca seninle konuşamaz dedi.o da 4.gün bana evlenme teklif etti.ben onu gördüğümde onun tipinden konuşmasından çok hoşlandım.hatta beni beğenmez diye düşündüm o yakışıklı çünki.herneyse evlendik.ailesinden bikaç kişinin benim çirkin olduğumu yakışmadığımızı söylemesi ,eşimin bana güzel olduğumu söylememesi ,afedersiniz ama yatak odasında 1 buçuk yıl geçmesine rağmen hala rahat olamayışımız ,kıyafet aldığımda olumlu yorum yapmaması yakışmıyorsa olumsuz yorumunu yapıyor bu arada...v.s tüm bunlar beni beni güzel bulmadığını gösteriyor.Ben sorunca söyledi." Seni ilk gördüğümde güzel bulmadım,şimdi gözüme güzel gözüküyorsun " dedi..tamam önemli olan karakterlerimizin uyuşması kızlar ama biz evliyiz ev arkadaşı değil haksızmıyım yaa..ben onun arkadaşımıyım ben onun karısıyım.siz beğenildiğinizi duymak istemezmisiniz?sadece davranış olarak beğenildiğinizi öğrenince bir tarafınız eksik kalmaz mı empati kurar mısınız lütfen!

bir defa yalan sölemeyip,açık sözlü olduğu için sevinirim,yalanı hiç sevmem...
ama demekki yıllar geçtikçe değerin azalmıyor gözünde ne güzel aksine artıyor:asigim:
sevin bence

Ailemi aşağılamayacak ,k,birli olmayan,ailesi aileme uygun biri ile evlenmek istedim o da sensin diyor..tamam uyuşmak çoook önemli.ama ya kadınlık duygularım ya aşk ne olacak.Ben onun her dediğini yapıyorum asla tartışmıyoruz çocuğum gibi bakıyorum onu kırmıyorum.Sadece bunun içinmi seviyor beni d iyorum..

canım empati yaparak söylüyorum
bir kere ailesindekilerin söylediklerini hiç takma burada neler duyduk o tarz şeyleri iyi niyetli bir insan söylemez
ya kıskanıyordur ya da amacı farklıdır
bence baban posta koyduktan sonraa
amaaan istemiyorum başka kız mı yok diyebilirdi dememiş
zaten sana alıcı gözüyle de bakacak pek vakti olmamış
nişanladıktan sonra da görüşmüşsünüzdür beğenmese niye görüşsün
sana şimdi güzel bulduğunu söylüyor
tanıdıktan her halini gördükten sonra beğenmiş iştee
bence çok güzel birşey

şu yatak odasına takıldım ben. rahat olamıyoruz derken? ikiniz birden rahat olamıyorsunuz ve bunun nedenini seni güzel bulmadığına mı bağlıyorsun? biraz açabilir misin konuyu* :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…