benim erkek arkadaşım da bana demişti kendi açıklamasına göre sadece görüntü olarak değil de hareketlerle birlikte değerlendirdiği için şimdi çok daha güzel buluyomuş beni
Sen üzülmedinmi ozaman?Ben üzülüyorum açıkçası beni sadece iyi biri olarak gördüğü için seviyorsa beni kadın olarak değil arkadaş gibi buluyor diye düşünüyorum bilmiyorum abartıyormuyum
zaman geçtikçe daha da değerlendiğimi hissederim. söylediği şey güzel birşey aslında.
siz nesine bozuldunuz?
Konuyu biraz daha açayım ohalde..görücü usulü evlendik.o şehir dışından geldi 4 gün sonra iş gereği geri dönmek zorundaydı.babam ya karar verin yada daha görüştürmem sizi dedi.benim kızım aylar boyunca seninle konuşamaz dedi.o da 4.gün bana evlenme teklif etti.ben onu gördüğümde onun tipinden konuşmasından çok hoşlandım.hatta beni beğenmez diye düşündüm o yakışıklı çünki.herneyse evlendik.ailesinden bikaç kişinin benim çirkin olduğumu yakışmadığımızı söylemesi ,eşimin bana güzel olduğumu söylememesi ,afedersiniz ama yatak odasında 1 buçuk yıl geçmesine rağmen hala rahat olamayışımız ,kıyafet aldığımda olumlu yorum yapmaması yakışmıyorsa olumsuz yorumunu yapıyor bu arada...v.s tüm bunlar beni beni güzel bulmadığını gösteriyor.Ben sorunca söyledi." Seni ilk gördüğümde güzel bulmadım,şimdi gözüme güzel gözüküyorsun " dedi..tamam önemli olan karakterlerimizin uyuşması kızlar ama biz evliyiz ev arkadaşı değil haksızmıyım yaa..ben onun arkadaşımıyım ben onun karısıyım.siz beğenildiğinizi duymak istemezmisiniz?sadece davranış olarak beğenildiğinizi öğrenince bir tarafınız eksik kalmaz mı empati kurar mısınız lütfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?