Siz olsanız ne hissederdiniz?

zaten görücü usulü evlilikte ilk önce mantık girer devreye en önce onlara bakılır canım
sen şimdi bunları boşver
yatak odandaki olayları bunlara bağlama belki başka sebepleri vardır
belki sen bunları düşündüğün için rahat değilsin bu yüzden eşin de rahat olamıyor

Ben onun iyi bir arkadaşıyım..bana bunu hissettiriyor..benim kalbim var kızlar hissedebiliyorum..ne olacak sonumuz bakalım

İlk okuduğumda büyütülecek bişey olmadığını sanmıstım ama şimdi durum değişti
Eşin biraz kendine güveniyor sanırım (yakışıklı olduğunu söylediğin için böyle düşündüm)
Haklısın empati yaparsak her insanın gücüne gidebilir böyle şeyler..
Ama bu durum seni hep düşünmeye sevk ediyor ..
Acaba beni beğenmiyomu diye bu yüzdende rahat davranamıyosun zor bi durum arkadaşım
Her insanın kendine göre bi güzelliği mutlaka vardır..Ben senin yerine olsam eşini aşırıya kaçmadan eleştirirm kıyafetin yakısmamıs hoş durmamıs vb. gibi
Ve onun söylediklerini hiç kale almamaya çalışırım bak emin ol ozaman bişeylerin değişeyeceğini görürsün şuan üzerinde cok durduğun için bukadar rahatsız ediyo seni
Eşininde bu şekilde üzerinde sakın baskı kurmasını sağlama kendinden ödün verme..
İç güzelliğin ve konusmalarınla etkile onu nekadar değerli birine sahip olduğunun farkına varsın
Güzellik göreceli ve geçici kavramdır...Sonucta evlenmişsin küçük ayrıntılar üzerinde fazla durma dirim ..
Hımm birde çirkin kadın yoktur..Bakımsız kadın vardır...Bence kendinde değişiklik yapmayı dene
Bunları kendin için yap..Eşin için değil..:):) Senden daha değerli biri yok çünkü..yerimseniben

başta yakıştıramayanlar vs gerçekten büyük haksızlık yapmışlar. böyle sözler nasıl söylenebilir yeni bir çifte inanılmaz...

bence kendine güvenine sorun var. eğer bunu aşabilirsen her şey hallolur. ve bunu aşman için de güzelleşmen değil, kendini geliştirmen gerekir. hepimizin her zaman gelişmeye ihtiyacı var, dediklerimi umarım yanlış anlamazsın...

o bana değerli biri olduğumu söylüyor ve hissettiriyor zaten.ben onu eleştirerek üzmem,o beni eleştirmedi ben sordum da öyle dedi..bunun bir çözümü yok biliyorum.buraya yazarak belki rahatlamak istedim..ben ona aşığım,beni heyecanlandırıyor ve seviyorum ama o beni sadece seviyor heyecanlandırmıyorum onu ben.diyeceksiniz bakımlı ol değiş,yine aynı denedim.saolun yorumlarınız için

Bence çok takılma bu konuya art niyetle söylemiş gibi görünmüyor
Belki gerçekden görücü usulü olunca bir zorunluluk vardı içinde beğenmek gibi
Ama şuan sana eşi gibi bakıyor beğeniyor ve seviyor demekki

eşim beni ilk görüdüğünde küçükbir kız sanmıştı. onun köpeği vardı bende yeni köpek almıştım yolda görüp sorular sordum oda beni hiç ciddiye almamıştı. aradan birkaç gün geçti ben ailemle gezerken beni gördü nasılsın falan dedi konuştuk. derken ileriki günlerde dediği şey. kuş yavrusu gibi ağzını havalara açmış geziyordun ufak tefekte olunca seni küçük sandım. zaman geçtikçee çok güzelsin dedi. şimdide söyler.
aramızdaki fark size şuan kendi iradesiyle iltifat etmiyor olması sanırım.
bence görücü usulu evliliklerde saygı daha ön planda oluyor. iki tarafta birbirine çok açık olamıyor. eşim bende 8 yaş büyük. ilk başta yakıştıramayanlar da oldu. eşimde hep der. dışarda herkes bir sana bir bana bakıyor yakışmıyoruz ben kart duruyorum falan diye. birkaç kez onu babam sanmışlardı:) :1ninca: bir kaçkezde abim:1ninca: o sakallarını uzatınca büyük duruyor. ama o bunu sinir stres yapmadı hiç arada konusu geçti kapandı.

yakışmayan kıyafeti eşimde söyler yakışana laf etmez pek. anca çok süslendiysem ne bu hal der:) bende anlarım güzel demek istedi diyeekaydirigubbakcemile3
erkeklerin söyledikleri ve söylemek istedikler malesef farklı oluyor aklinialirimsmile

yatakodasında rahat olamayışınızın sebebi eşinizden mi kaynaklı?

eşime söylemişler o sana yakışmıyor diye üstelik...neyse dediğin gibi güzelleşmek yerine bunu aşmam gerekecek ama nasıl bilmiyorum psikoloğa gitmeyi bile düşündüm acaba çirkinlik takıntım mı var benim diye

anlattıklarınla benim hikayem farklı arkadaşım.senin kocan kendini sana yakıştıramamış yani seni güzel buluyor ve herzamanda söylüyormuş.yatak odası olayı sanırım benden kaynaklanıyor emin değilim ama.ben sürekli onun beni beğenmediğini düşünerek rahat olamıyorum.

canım bence çok normal.

seni beğenmek zorunda değilki,ve ne güzel dürüst olmuş bu konuda.

ben de sevgilimi eskiden beğenmezdim ama şimdi çok beğeniyorum.

sevgilim de eskiden beni çok beğenirmiş,şimdi eskisi kadar güzel değilmişim.

bozulmadımmı,elbetteki bozuldum ama bu beni daha çok hırslandırdı..

bence sen de takma bu kadar,ve kocanı her geçen gün kendine bağla seni gittikçe daha çok beğensin.

kendine ait alanlar oluşturup bu alanlarda kendni geliştirmelsin. yetkin olduğumuz alanlarımız olmalı bence. hayat sadece kafamızdakilerden ibaret değil. dar düşünmemek lazım. psikolog yardımı da olabilir dediğin gibi.

bi de şunu merak ettim babanın 4 günde karar vermesini söylemesi eşine, onda nasıl bi etki oluşturmuştu? bu durumu babanı veya seni suçlayıcı olarak kullandı mı hiç?

sanki güzellik konusunu sen takıntı yapmışsın gibi.
sonunçta sen onunla zorla evlenmedin ki, kur yapıp ayartmadın da
beğenmeyen almasaymış o zaman :umursamaz:

yatak probleminde yeterince ilgi göstermediğini
güzel sözler söylemediğini, iltifatlar etmediğini düşünmenle ilgili olabilir.

kendini star gibi görmelisin.
o seninle evli. ve beğenmiş olumlu düşünmüş ki hayatını seninle birleştirmiş. iyi yanlarını gör herşeyin.
güzel süprizlere tepkisi ne oluyor? sevdiği bir sofraa hazırlayıp düğüne gider gibi süslenin tepkisi bakışı illa kii farklı olacaktır.
ona iltifat edin çok yakışıklı çok hoşsun gibi sözler söyleyin belki onunda dili alışır o da söyler cesaret bulur.

bende başta normal buldum ama bu yazıyı okuyunca anladım.

seni çok iyi anlıyorum :teselli:

sen eşinden bir iltifat duymak istiyorsun,her kadın gibi beğenilmeye istenmeye ihtiyacın var, (sadece karşı cinsin ilgisinden bahsetmiyorum)

ama eşin sana karşı zaafı yok gibi davranıyor ve bu seni üzüyor

çoookk haklısın bu konuda,gerçekten takılacak bir durum

yanlızzz kırmızıyla işaretlediğim yer; senin tipinle ilgili yorum yapmak onlara mı düşmüş,onlara neee....klava: eşin susturamadı mı onları,ben beğendim aldım size yorum yapma hakkını vermiyorum diyemedimi..

bu olaylar ve eşinin davranışları senin güvenini kırmaktan başka işe yaramaz.

o yüzden sen de toparlan,spora git,bakım yaptır manikür pedikür lpg yosun çamur artık ne varsa zemuszemus,git güzel bir alışveriş yap,kendini baştan yarat,

ama bunları onun için değil,kendin için yap...

4.gün karar v ermeseydim seni kaybedecektim diyor.zamana ihtiyacım var deseydim baban izin vermeyecekti görüşmemize.o yüzden evlenmek istedim senle çok şükür anlaşıyoruz diyor babamı suçlayıcı bişey söylemedi

mydecember
canım bence çok normal.

seni beğenmek zorunda değilki,ve ne güzel dürüst olmuş bu konuda.
sana katılmıyorum bu konuda seni beğenmek zorunda değil ki yazmışsın ..insan neden beğenmediği biriyle evlenir anlamıyorum.beğenmek zorunda tabiki ..

iyi yanları oldukça fazla o da olmasa evli olmak istemezdim..tek sorun bu evliliğimde ne yazıkki dediğin gibi arkadaşım toparlanmak zorundayım

iç güzelliği için evlenir,aşık olduğu için evlenir,evleneceği kişinin iyi bir eş iyi bir anne olacağına inandığı için evlenir.seni kate moss gibi görmesi gerekmez bence.

beğenmediği için boşanma olmayacağı gibi, beğendiği için evlenmesi yada evlendiği için beğenmesi gerek diye birşey yok bence.kısacası evlenmeyle beğenme(fiziksel olarak) arasında bir alaka görmüyorum ben.

ha tabiki bu şekilde olmamalı,seni beğenmiyordum beğeniyordum falan da dememeli.
seni beğenmiyordum diyerek komplekse sokmamalı.

beğenilmeyi herkes ister,ama mesela ben kendimi bu aralar çok saldım,öss üniversite finaller fln derken 10 kilo kadar aldım,giydiklerimi rastgele seçiyorum,kuaföre nadir gidiyorum.

sevgilimin beni bu halde beğenmediğini de biliyorum.ama o bana beğenmedim demiyor,tatlısın diyor,şirinsin diyor,sen benim güzelimsin diyor,komplekse girdiğimdede sen istersen suratında et benleri olan kara kuru bişey ol en ufak hareketinde beni kendine çekiyorsun diyor.

yani bunu kırmadan anlatabilmek önemli.

yanii bozulurum tabikii..neden ozaman evlendin derim..ğüzel bulmadıysan canım sıkılır

ama çokta bu saaten sonra soru etmemmohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…