Siz olsanız ne yapardınız bebeğiniz için

gmzkya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
62
14
8
Arkadaşlar merhaba çok zor bir karar verme aşamasındayım kimseye anlatamıyorum buraya yazmak zorunda kaldım lütfen kendinizi benim yerime koyarak düşünün..
Ben 8 haftalık hamileyim ilk bebeğimiz eşimle sorunlarımız vardı dikkat ediyorduk bir şekilde hamile kaldım eşim bebek istemiyor benim psikolojim iyi değil deyip duruyor aldırmamı istiyor ama ben istemiyorum annelik düştü içime kalp atışlarını falan gördüm iki seçeneğim var ya bebeğimi aldıracağım ya da ailemin evine gidip bebeğimi doğuracağım şuan çalışmıyorum ailem ile farklı şehirlerdeyiz kendime güvenemiyorum bilmiyorum ona kıyamıyorum da siz olsaydınız ne yapardınız ?

Her ne kadar geleceğin zor olacağını düşünsen de aldırma. O artık canli ruh olan bir insan yavrusu. Dinen asla doğru değil. Ayrıca sen onu aldirsan öldürsen eşinle yuvana devam etsen mutlu mesut sonrada çocuğumuz olsun dediğiniz vakit çocuğunuzun olmadığını düşün? Bir ömür iki cihanda o bebeğe yaptığını vicdanın kaldırırsa aldır öldür.. hayatın ne getireceğini neleri alıp götüreceğini asla bilemezsin. Korunmana rağmen o bebek olduysa bu allahtan gelen bi güzellik mucizedir. Ne var yani doğum sonrası kendini toparlayana kadar ailenle kalırsın sonra iş bulur çocuğuna bakarsin aslanlar gibi. Allah senin bu tercihinden dolayı sana yardımını esirgemez yeter ki yanlış karar verme. Eş durumuna gelince kendi evladını istemeyecek biri seni de günü geldiğinde istemez ki zaten git demiş.
Ben gebe kalabilmek için yıllarını vermiş çok acılar çekmiş biriyim benim gibi milyonlar var. Böylesine büyük mutluluğu heba etme. Bütün ömür boyunca izdirabini yaşarsın..

Back