Siz olsanız ne yapardınız bunca şeyden sonra?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
merhaba kk.

Bu kez başka şeylerle karşınızdayım . Derin ve zor bunalımlı bir hayatın içindeyim ne zamandır konu evliliğimin kangren olması idi. Sonra bir ara kendimi öldürmeye varan düşüncelerin içinde buldum kendimi.

Derken aklımı birileri karıştıracakken sayenizde uyanıp döndüm yoldan. Eski konularıma bakabilirsiniz.

Eşim , bir gün işten geldim mutfağa girdim. Geldi kapıyı kilitledi seni bırakmam kendi halinle kal diye sustum. Dilin çok ağır kıskanıyorum anla. Bırakmam. Kaç yaş var aramızda büyüttüm seni. Okuttum öğretmen yaptım . Dayanamıyorum böyle güzel olmana böyle işe gitmene . Ellerimle seni ellere bırakmayacağım. Boşanmıyorum boşanamazsın. Baştan başlayalım dedi. Bir bilezik almış altın getirdi verdi. Baştan başlıyoruz dedi. Zaman ver dedim. Tamam dedi. O günden beri ilgili fakat seviyeli ağır başlı zorlamayan ve dikktli davranıyor ilgileniyor değişik biri oldu adeta. Ama güvenemiyorum güvenmek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız bunca şeyden sonra? Bir şans verir miydiniz? Bir oğlumuz var ve 9 senedir evliyiz ilk defa adım atan taraf o oldu bu arada

Beraber çift terapisi aldınız mı? Şiddet vs var mıydı önceki konuları bilmiyorum. Sizin içiniz ona karşı nasıl? Bilmiyorum şimdi intihar düşündürecek hale getirmiş. Ben cok kindar insanımdır bu raddeye getiren adamı affetmez o bileziği de yedirirdim büyük ihtimalle.Bir de seni buyuttum öğretmen ettim ne ya. Özrü kabahatinden büyük

Psikopatça bi düşünce bence “böyle işe gitmene dayanamıyorum” demek. Adam baştan aşağı özgüvensizlik kokuyor. O okutmuş, o meslek vermiş, bide ellere gitmeyin diye boşanmıyor. Siz hiçsiniz ama. Herhangi bir şeyi başaran yada birine gidip gitmeyeceği sorulmayan etkisiz bi elemansınız. Düzeltmeye çalışırken bile batırmış.

canim sanirim kredi borcun vardi o bitene kadar bence idare et tabi siddet yoksa

Biliyorum seni canım.. Ben de boşanma aşamasındaydım bir şans verdim inşallah iyi olur.. Çocuğunun hatrına deneyebilirsin hem bu boşanöa süreci seni bayağı yıprattı demek ki sen de istemiyorsun..

Önceki konularınızı az çok hatırlıyorum siz şuan ayrılıp yeni bir hayat kurma durumda değilsiniz bana kalırsa hem madden hem manen, bir süre deneyin madem eşiniz ilk defa sıze bir adim attı..

Kendinize saygınız yoksa tabii devam edin. Biz burada konuları okur geçeriz sadece etkilenecek olan siz ve oğlunuz.

180 derece o.

360 derece donmek demek basladigi noktaya donmek demek.

Neyse.dagitmayalim konuyu.

Besledim okuttum bilmem ne
Cok sacma
Anan mi baban mi o?

Affetmissin zaten
Hayirlisi

:)) benim bu yazi meselesi aslinda teee msn zamanindan kalma diyebilirim:)) bazen is maillerinde bile kisaltma yapiyorum:)) maksat turkceyi katletmek degilde el aliskanligi
Ay afedersin senin için demedim onu genel anlamda alıştık artık demek istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…