Siz olsanız ne yapardınız bunca şeyden sonra?

Ellerimde büyüttüğüm solar iken dirilttiğim çiçeğimi koparıp ellere vermem demiş.

Ya benimsin ya kara toprağın zihniyeti var kocanızda, tetikte olun, her türlü kötü düşünce çıkar böylesinden.

Niçin böyle konuşuyorsunuz gerçekten ?
Dalga geçme amacım yoktu. Başlıkta haklılık payı da vardı. Kullanım olarak yanlış ama mantıken doğru. Dalga geçecek olsam direkt düzeltme amaçlı yazardım. İlk mesajım direkt konuyla alakalı zaten ki alıntı da yapmışsınız.

Hafızanın böylesi
Maşallah

Eşinizin sözleri bana ürkütücü geldi açıkçası, sanki karşı çıksanız heran diğer yüzünü görecekmişsiniz gibi geliyor. Bu şekilde konuşması gerçek bir değişime işaret etmiyor sanki.

Alınmayın ama rahatsız oldum ilişkide güven önemli yoksa bunalımli olur sapik gibi öne ya

Reddedilirse kezzap atacakmis havasi verdi bana da

Eger bu soruyu sorduysaniz, aslinda 1 sans dahdaha vermek istiyorsunuz demektir. Yoksa dusunmezdiniz bile. Ben de olsam denerdim. Esiniz nnasil biri bilmiyorum ama su cumleler cok arabesk geldi bana :/

Konularınızı biraz hatırladım gibi, epey yaş farkınız da vardı sanki eşinizle aranızda.
Eşinizin sözleri bana ürkütücü geldi , sanki boşanacağınızdan emin olunca size iyi gibi gösteriyor kendini , eğer kabul etmezseniz size zarar verecek gibi tehdit etmiş.
İyi düşünüp taşının ama boşanmaya karar verirseniz de eşinize güvenli bir ortamda söyleyin.

Erkekler kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedince degisebiliyorlar.. ben bunu kendi kocamda yasadim ilk 1 sene cok sorunlu bir evlilik yasadik. En son dayanamadim annemlere gittim. Tabi onda hep bir pink geri donecek nasil olsa durumlari sallamiyor gibi davrandi. En son avukata gittim. Avukata gittigim gun eski sevgilimin arkadasi gordu beni. Avukatla konustuk aradim esimi imza atmaya gel yarina gun alalim dedim ( avukat oyle dedi) gelemem dedi. Okey yarin atarsin dedim annemlere gectim. 1 saat gecmedi annemlere geldi o sirada tamamen tesaduf eski sevgilim mesaj atti. Unutamadigindan eski esyalarimi hala sakladigiyla alakali bir mesaj. Daha mesaji okuyordum ki esim girdi iceri telefonu eline aldi. Eski sevgilimin mesajini okuyunca yuzu sekli degisti. Bana birsey diyemedi. Ben seni birakip baskasina yar etmem diye baslayarak ozurler diledi. Sozler verdi o gun bugundur ben evi de terketmedim buyuk bir kavgada yasamadik.. ama eger yasasaydik bosanirdim. Cunku bir soz bir kez verilir. Eger esiniz gercekten hatasini anladiysa gercrkten o kaybetme korkusunu yasadiysa son bir sans verin. Ve son sansi oldugunu da belirtin. Hayat kisa ve sizi sevmeyen onemsemeyen biriyle hayatinizi gecirmeyin...

Ne kadar büyük bir boşluk oluşturuyor sonra da bundan geri kendi faydalanıyor oldığunu farkettim yorumunuzdan sonra gerçekten ne kadar saf biriyim ama ben ya
Saf değil de "herşeyin yoluna girdiğine inanmayı çok istiyorsun,buna ihtiyacın var" diyelim. Su an gidecek gerin olmadığını ve borçların bir sure daha devam ettiğini hatirliyorum.Lutfen esin için baska kredi çekme.Kendini riskli bir durumun içinde bırakma.Sana bir daha şiddet uygularsa da lütfen bunu belgelendir ve o gün süreci geri donmemecesine başlat.Hakkinda hayırlısı olsun.Öp kuzunu bizim için de

Haklısınız ben de öyle sezdim biraz kurtlar vadisi edasıyla davranıyor gibi sanki malesef

Kesinlikle çekmem dün bana pahalı bir hediye almış bende kabul ettim sofra kurmuş vs değişim baki mi bilmyorum kafam çorba

Bizde çok oldu böylr ama her defasında dönecrğini biliyordum modunda idi. Bu kez ilk defa kendisi adım attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…