- 8 Nisan 2017
- 581
- 1.798
- 113
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Dalga geçme amacım yoktu. Başlıkta haklılık payı da vardı. Kullanım olarak yanlış ama mantıken doğru. Dalga geçecek olsam direkt düzeltme amaçlı yazardım. İlk mesajım direkt konuyla alakalı zaten ki alıntı da yapmışsınız.Niçin böyle konuşuyorsunuz gerçekten ?
Hafızanın böylesiYok aslında başlık doğru bence....konu sahibi donup dolasiyir ama ayni noktaya geri donuyor.Ustelik kendini yeni bir noktada sanarak....Adam seni okuttum, büyüttüm, senin üstünde hakkım var, kurtulamazsin benden demiş.Sadece "seni kiskaniyorum,sen cok guzelsin diyerek konu sahibinin gardini indirmis" . Onceden de bunu konu sahibine kredi çektirerek yapıyordu.Onu hiçbir yere kimildayamaz borçların içine sokuyor ama mali babasının üstüne yapıyordu . Yani aslında ana fikir benden kurtulamazsin çünkü ben öyle istiyorum!!
Ya kadını 360 tan vurup durmayın konu o mu deliriyorum bazen bu kkda
Alınmayın ama rahatsız oldum ilişkide güven önemli yoksa bunalımli olur sapik gibi öne yamerhaba kk.
Bu kez başka şeylerle karşınızdayım . Derin ve zor bunalımlı bir hayatın içindeyim ne zamandır konu evliliğimin kangren olması idi. Sonra bir ara kendimi öldürmeye varan düşüncelerin içinde buldum kendimi.
Derken aklımı birileri karıştıracakken sayenizde uyanıp döndüm yoldan. Eski konularıma bakabilirsiniz.
Eşim , bir gün işten geldim mutfağa girdim. Geldi kapıyı kilitledi seni bırakmam kendi halinle kal diye sustum. Dilin çok ağır kıskanıyorum anla. Bırakmam. Kaç yaş var aramızda büyüttüm seni. Okuttum öğretmen yaptım . Dayanamıyorum böyle güzel olmana böyle işe gitmene . Ellerimle seni ellere bırakmayacağım. Boşanmıyorum boşanamazsın. Baştan başlayalım dedi. Bir bilezik almış altın getirdi verdi. Baştan başlıyoruz dedi. Zaman ver dedim. Tamam dedi. O günden beri ilgili fakat seviyeli ağır başlı zorlamayan ve dikktli davranıyor ilgileniyor değişik biri oldu adeta. Ama güvenemiyorum güvenmek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız bunca şeyden sonra? Bir şans verir miydiniz? Bir oğlumuz var ve 9 senedir evliyiz ilk defa adım atan taraf o oldu bu arada
Eşinizin sözleri bana ürkütücü geldi açıkçası, sanki karşı çıksanız heran diğer yüzünü görecekmişsiniz gibi geliyor. Bu şekilde konuşması gerçek bir değişime işaret etmiyor sanki.
Daha yeni, umudum var inşallah düzelir her şey.. Düzelmese de elimden gelwni yaptım diyebilirim oğlum için..Şu an siz nasılsınız peki
merhaba kk.
Bu kez başka şeylerle karşınızdayım . Derin ve zor bunalımlı bir hayatın içindeyim ne zamandır konu evliliğimin kangren olması idi. Sonra bir ara kendimi öldürmeye varan düşüncelerin içinde buldum kendimi.
Derken aklımı birileri karıştıracakken sayenizde uyanıp döndüm yoldan. Eski konularıma bakabilirsiniz.
Eşim , bir gün işten geldim mutfağa girdim. Geldi kapıyı kilitledi seni bırakmam kendi halinle kal diye sustum. Dilin çok ağır kıskanıyorum anla. Bırakmam. Kaç yaş var aramızda büyüttüm seni. Okuttum öğretmen yaptım . Dayanamıyorum böyle güzel olmana böyle işe gitmene . Ellerimle seni ellere bırakmayacağım. Boşanmıyorum boşanamazsın. Baştan başlayalım dedi. Bir bilezik almış altın getirdi verdi. Baştan başlıyoruz dedi. Zaman ver dedim. Tamam dedi. O günden beri ilgili fakat seviyeli ağır başlı zorlamayan ve dikktli davranıyor ilgileniyor değişik biri oldu adeta. Ama güvenemiyorum güvenmek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız bunca şeyden sonra? Bir şans verir miydiniz? Bir oğlumuz var ve 9 senedir evliyiz ilk defa adım atan taraf o oldu bu arada
Canim bazı arkadaşların konularını ozellikle hatırlıyorum .Galiba bulundugu durum icin çok üzülüyor olmam ama gerçek hayatta o kişiye bir yardimim olamamasi bunda etkili.Hafızanın böylesi
Maşallah
Saf değil de "herşeyin yoluna girdiğine inanmayı çok istiyorsun,buna ihtiyacın var" diyelim. Su an gidecek gerin olmadığını ve borçların bir sure daha devam ettiğini hatirliyorum.Lutfen esin için baska kredi çekme.Kendini riskli bir durumun içinde bırakma.Sana bir daha şiddet uygularsa da lütfen bunu belgelendir ve o gün süreci geri donmemecesine başlat.Hakkinda hayırlısı olsun.Öp kuzunu bizim için deNe kadar büyük bir boşluk oluşturuyor sonra da bundan geri kendi faydalanıyor oldığunu farkettim yorumunuzdan sonra gerçekten ne kadar saf biriyim ama ben ya
Konularınızı biraz hatırladım gibi, epey yaş farkınız da vardı sanki eşinizle aranızda.
Eşinizin sözleri bana ürkütücü geldi , sanki boşanacağınızdan emin olunca size iyi gibi gösteriyor kendini , eğer kabul etmezseniz size zarar verecek gibi tehdit etmiş.
İyi düşünüp taşının ama boşanmaya karar verirseniz de eşinize güvenli bir ortamda söyleyin.
Saf değil de "herşeyin yoluna girdiğine inanmayı çok istiyorsun,buna ihtiyacın var" diyelim. Su an gidecek gerin olmadığını ve borçların bir sure daha devam ettiğini hatirliyorum.Lutfen esin için baska kredi çekme.Kendini riskli bir durumun içinde bırakma.Sana bir daha şiddet uygularsa da lütfen bunu belgelendir ve o gün süreci geri donmemecesine başlat.Hakkinda hayırlısı olsun.Öp kuzunu bizim için de
Erkekler kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedince degisebiliyorlar.. ben bunu kendi kocamda yasadim ilk 1 sene cok sorunlu bir evlilik yasadik. En son dayanamadim annemlere gittim. Tabi onda hep bir pink geri donecek nasil olsa durumlari sallamiyor gibi davrandi. En son avukata gittim. Avukata gittigim gun eski sevgilimin arkadasi gordu beni. Avukatla konustuk aradim esimi imza atmaya gel yarina gun alalim dedim ( avukat oyle dedi) gelemem dedi. Okey yarin atarsin dedim annemlere gectim. 1 saat gecmedi annemlere geldi o sirada tamamen tesaduf eski sevgilim mesaj atti. Unutamadigindan eski esyalarimi hala sakladigiyla alakali bir mesaj. Daha mesaji okuyordum ki esim girdi iceri telefonu eline aldi. Eski sevgilimin mesajini okuyunca yuzu sekli degisti. Bana birsey diyemedi. Ben seni birakip baskasina yar etmem diye baslayarak ozurler diledi. Sozler verdi o gun bugundur ben evi de terketmedim buyuk bir kavgada yasamadik.. ama eger yasasaydik bosanirdim. Cunku bir soz bir kez verilir. Eger esiniz gercekten hatasini anladiysa gercrkten o kaybetme korkusunu yasadiysa son bir sans verin. Ve son sansi oldugunu da belirtin. Hayat kisa ve sizi sevmeyen onemsemeyen biriyle hayatinizi gecirmeyin...
Daha yeni, umudum var inşallah düzelir her şey.. Düzelmese de elimden gelwni yaptım diyebilirim oğlum için..
Al konunu basina calŞikayetimi dillendirdim idareye konumu sabote etmeden uzaklaşın rica edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?