Siz olsanız ne yapardınız bunca şeyden sonra?

Ne gibi hataları oldu .Konuyu biraz açmanız lazım.Bu arada burası okul değil kk daki ler de öğrenci değil.Burada ogretmencilik oynamayın lütfen.Her ogretmen herşeyi bilmek zorunda değil.Ogretmen olması hatasız Türkçe kullanacağı anlamına gelmez.Tabiki herkesin dikkat etmesi gerekir.Ama çok dil konuşulan bir ülkeyiz.Yanlış öğrenilmiş yada dalginlikla hata yapılmış olabilir.Ayrıca yetiskin bir insanın dil yanlışını düzeltmek nazik bir hareket değil.

180 olacak o
huylu huyundan vazgeçmez. eşiniz kaybetme korkusuyla hırs yapmış.

180 derece demek istedin sanirim?
Yok aslında başlık doğru bence....konu sahibi donup dolasiyir ama ayni noktaya geri donuyor.Ustelik kendini yeni bir noktada sanarak....Adam seni okuttum, büyüttüm, senin üstünde hakkım var, kurtulamazsin benden demiş.Sadece "seni kiskaniyorum,sen cok guzelsin diyerek konu sahibinin gardini indirmis" . Onceden de bunu konu sahibine kredi çektirerek yapıyordu.Onu hiçbir yere kimildayamaz borçların içine sokuyor ama mali babasının üstüne yapıyordu . Yani aslında ana fikir benden kurtulamazsin çünkü ben öyle istiyorum!!

Ben belirsiz karışık, üzgün yılgın bir vaziyetteyim şiddet vardı , bir süredir yani ayrılıyoruz dediğimden beri değmiyor bana

Ne kadar büyük bir boşluk oluşturuyor sonra da bundan geri kendi faydalanıyor oldığunu farkettim yorumunuzdan sonra gerçekten ne kadar saf biriyim ama ben ya

Dönüp dolaşıp aynı yere gelmesi 360 olmuyor mu bu mu derdim şu an gerçekten geyik muhabbeti yeri mi bdv ciddi soruyorum size
Haklisij canim. Konunu hatırlıyorum. Bu adam kendi ayrılmak istememis miydi ?
Icinden geliyorsa bence sans ver.
Samimiyetini görebiliyorsan eger bir ümit vardir belki.

Akliselimliğinize teşekkür ederim cevap bile vermedim çoğu yazdıklarına bayanların inanın. Çok uzun eski konularıma bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…