Siz olsanız ne yapardınız kızlar?

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
Herkese bol neşeli haftasonları diliyorum kızlar :)
konumu özetleyip ardından sormak istediğim soruyla bağdaştırayım.
Üniversite öğrencisiyim 1 .sınıf ve 3 senedir biriyle beraberim :nazar:
dün okulun başlarında tanıştığım arkadaşım benımle konuştu,benden çok hoşlandığını onu çok heyecanlandırdığımı söyledi. bendee uygun bir dille erkek arkadaşımın
olduğunu onunla konuşmamın doğru olmayacağını söyledim. erkek arkadaşım olduğunu bilseydi konuyu dahi açmayacağını , arkadaş kalmamız için neredeyse yalvardı.
Ne bileyim,sonuçta sohbet ortamında onu üzücek şeyler söylemek istemem. ve sanmıyorum eskisi gibi olacağımızıda.. aynı sınıfta küs kalmakta istemiyorum. senden merhabamı asla esirgemem ama eskisi gibi arkadaş olabilirmiyiz tartışılır dedim. lütfen sadece bunu istiyorum diyince. peki dedim.
siz olsaydınız konuşmaya devam edermiydiniz ?

sen dogrusunu yapmissin canim ona biraz mesafeli davran yine de ne olur ne olmaz
ben olsam aynisini yapardim herhalde :)

Aslında böyle durumlar karşısında herkesin farklı tepkisi prensibi vardır.
Ben açıkcası konuşmazdım bu benim tavrım ama.
Bu durum benim de başıma gelmişti ortaokuldan beli beni seven bir arkadaştı.
Ben arkadaş olarak görüyordum ötesi olamazdı zaten.
O arkadaş kalalım dedi ama o kadar yıl beni sevmiş yıllar sonra söylemiş.
En ufak konuşmamdan dahi kendine bir pay çıkartıpta umutlanırsa korkusuyla ben onu tamami ile hayatımdan çıkardım.

ben olsam sınıfta falan konuşmaya devam ederdim ortada selam alıp vermeyecek bir durum yok ama dışarda özel zaman geçirmezdim

Konusmalısın bence erkek arkadasının oldugunu ogrenınce ozur dılemıs arkadaslıgınızın devam etmesını ıstemıs
lıse donemlerınde bende cok yasadım boyle seylerı ve reddettıgım ınsanlarla arkadaslıgımı kesmedım hatta bazılarıyla cok sıkı dost olmustuk

ha bu konudan erkek arkadasına bahsetme o zaman o karsı cıktıgı ıcın konusmazsın

Ben konuşmaya devam ediyorum da sadece selam sabah bir de birbirimize işimiz düşünce o kadar.
Aynı ortamda düşman olmanın anlamı yok ama samimi olmanın da gereği yok.

Eskisi gibi kalmak isteyen yakın bir arkadaşınızsa nasıl sevgiliniz olduğunu bilmiyordu onu anlamadım.
Ama yok selam-selam bir ilişkiniz varsa esirgemezsiniz selamınızı geçer gider.

sen dogrusunu yapmissin canim ona biraz mesafeli davran yine de ne olur ne olmaz
ben olsam aynisini yapardim herhalde :)

Aslında böyle durumlar karşısında herkesin farklı tepkisi prensibi vardır.
Ben açıkcası konuşmazdım bu benim tavrım ama.
Bu durum benim de başıma gelmişti ortaokuldan beli beni seven bir arkadaştı.
Ben arkadaş olarak görüyordum ötesi olamazdı zaten.
O arkadaş kalalım dedi ama o kadar yıl beni sevmiş yıllar sonra söylemiş.
En ufak konuşmamdan dahi kendine bir pay çıkartıpta umutlanırsa korkusuyla ben onu tamami ile hayatımdan çıkardım.

ben olsam sınıfta falan konuşmaya devam ederdim ortada selam alıp vermeyecek bir durum yok ama dışarda özel zaman geçirmezdim

Konusmalısın bence erkek arkadasının oldugunu ogrenınce ozur dılemıs arkadaslıgınızın devam etmesını ıstemıs
lıse donemlerınde bende cok yasadım boyle seylerı ve reddettıgım ınsanlarla arkadaslıgımı kesmedım hatta bazılarıyla cok sıkı dost olmustuk

ha bu konudan erkek arkadasına bahsetme o zaman o karsı cıktıgı ıcın konusmazsın

Ben konuşmaya devam ediyorum da sadece selam sabah bir de birbirimize işimiz düşünce o kadar.
Aynı ortamda düşman olmanın anlamı yok ama samimi olmanın da gereği yok.

Sağolun kızlar :)
çoğunuz benim düşündüğüm gibi düşünüyor.. bir arkadaşta demiş ya herkesin tepkisi farklı olabilir diye aynen öyle..
biz gerçekten iyi arkadaştık. belkide ona güvendiğim için konusmaya devam ettim,erkek arkadaşım olduğunu bile bile beni rahatsız edecek bir tip olduğunu asla düşünmüyorum.
sınıfta kimse bilmesin değil mi ? dallanıp budaklanmasından hiç hoşlanmam bu tarz durumların. arkadaş kalmalıyım,mesafemi koruyacak şekilde..
tek korktuğum nokta sohbet sıraasında vs onu kırabilecek şeyler söylemek olur sanırım. iki kat daha dikkatli olmam gerekiyor

Eskisi gibi kalmak isteyen yakın bir arkadaşınızsa nasıl sevgiliniz olduğunu bilmiyordu onu anlamadım.
Ama yok selam-selam bir ilişkiniz varsa esirgemezsiniz selamınızı geçer gider.

ekimden bu zamana kadar okulda görüştüğüm arkadaşlarımdan. özel olarak dışarda görüştüğüm arkadaşlarım araasnda değil.
ders notu toplama , vizelere çalışma sırasında vs daha samimi olduk. duymamış demekki erkek arkadaşım olduğunu , nitekim özel olarak sırrımı anlattığım biri değil.

konuşurdum niye konuşmıyım kii... sadece dikkat ederdim davranışlarıma bir kat daha..

Konuşursun elbet..

Ama samimi olmazsın...

Bu akla yatkın geliyor bana.. :31:

Konuşursun elbet..

Ama samimi olmazsın...

Bu akla yatkın geliyor bana.. :31:

Kesinlikle.
işin komik tarafı laf arasında birisinden hoşlandığını anlatıyordu bende cocuğu cesaretlendiriyordum git konuş denemeden göremezsin vs diye.. sonrasında o malum kişi sensin diyince tabiri caizse dumur oldum diye bilirim :1:

tabiki konuşmaya devam et niye konuşmayacaksınki.ama tabi samimi olmaya gerek yok.özellikle birşeyler yapalım falan derse kabul etmezsin.

Bence cok dogru bir cvp vermissin. Merhaba merhaba :) baska da bi muhabbetin olmaz. Hem senin kafan rahat olur, digeride ümitlenmez.

Herkese bol neşeli haftasonları diliyorum kızlar :)
konumu özetleyip ardından sormak istediğim soruyla bağdaştırayım.
Üniversite öğrencisiyim 1 .sınıf ve 3 senedir biriyle beraberim :nazar:
dün okulun başlarında tanıştığım arkadaşım benımle konuştu,benden çok hoşlandığını onu çok heyecanlandırdığımı söyledi. bendee uygun bir dille erkek arkadaşımın
olduğunu onunla konuşmamın doğru olmayacağını söyledim. erkek arkadaşım olduğunu bilseydi konuyu dahi açmayacağını , arkadaş kalmamız için neredeyse yalvardı.
Ne bileyim,sonuçta sohbet ortamında onu üzücek şeyler söylemek istemem. ve sanmıyorum eskisi gibi olacağımızıda.. aynı sınıfta küs kalmakta istemiyorum. senden merhabamı asla esirgemem ama eskisi gibi arkadaş olabilirmiyiz tartışılır dedim. lütfen sadece bunu istiyorum diyince. peki dedim.
siz olsaydınız konuşmaya devam edermiydiniz ?

tatlım bende olsam küsmez ve biraz mesafe koyarım sonuçta bi başkasıyla beraberim yakışık almaz

Son düzenleme:
Aynen kızlar. dediğiniz gibi yapacağım.
arkadaşımı kaybetmek tabiki istemem :) umarım oda bu anlayışını devam ettirir

tatlım bende olsam küsmez ve biraz mesafe koyarım sonuçta bi başkasıyla beraberim yakışık almaz

Oda aynı şeyi söyledi. Şuan senin biriyle beraber öğrendim.sana daha o gözle bakamam benım erkekliğime yakışmaz dedi.
ki çok iyi niyetli birisi.. arkadaş olarak gerçekten değer veriyorum :) umarım bu şekilde sorunsuz devam ederiz

Oda aynı şeyi söyledi. Şuan senin biriyle beraber öğrendim.sana daha o gözle bakamam benım erkekliğime yakışmaz dedi.
ki çok iyi niyetli birisi.. arkadaş olarak gerçekten değer veriyorum :) umarım bu şekilde sorunsuz devam ederiz

ne yapalım bizim vicdanımız el vermiyo acıyoz konuşuyoz inşallah senin bu iyi niyetini suistimal etmez ve senin gülüşünden bile ümitlenmez sonuçta sen ona demişsin arkadaşız oda tm demiş inşallah yanıltmaz seni bebem:)

Back
X