Siz olsanız ne yapardınız kızlar?

ne yapalım bizim vicdanımız el vermiyo acıyoz konuşuyoz inşallah senin bu iyi niyetini suistimal etmez ve senin gülüşünden bile ümitlenmez sonuçta sen ona demişsin arkadaşız oda tm demiş inşallah yanıltmaz seni bebem:)

Tek korkum bu canım,çok teşekkür ederimm :)

Canım aynısı başıma geldi ama ben arkadaşlığıma devam ettim erkek arkadaşıma da bahsetmedim.Olayın üstünden neredeyse bir sene geçiyor o benden hoşlanan kişi şimdi gerçek anlamda arkadaşım,güvendiğim birisi bana o günden sonra hiç bir yanlışta bulunmadı.

Sonuçta birisinden hoşlanmak gidip ona teklif etmek bir suç değil ki.Önemli olan saplantılı bir şekilde yapışıp kalmamak rahatsızlık vermemek.O da insan sonuçta sana karşı hisler geliştirebilir içinde bu normal bir şey.Sana rahatsızlık vermeyeceğinden eminsen konuşmanda,selamlaşmanda bir sakınca yok bence.

Herkese bol neşeli haftasonları diliyorum kızlar :)
konumu özetleyip ardından sormak istediğim soruyla bağdaştırayım.
Üniversite öğrencisiyim 1 .sınıf ve 3 senedir biriyle beraberim :nazar:
dün okulun başlarında tanıştığım arkadaşım benımle konuştu,benden çok hoşlandığını onu çok heyecanlandırdığımı söyledi. bendee uygun bir dille erkek arkadaşımın
olduğunu onunla konuşmamın doğru olmayacağını söyledim. erkek arkadaşım olduğunu bilseydi konuyu dahi açmayacağını , arkadaş kalmamız için neredeyse yalvardı.
Ne bileyim,sonuçta sohbet ortamında onu üzücek şeyler söylemek istemem. ve sanmıyorum eskisi gibi olacağımızıda.. aynı sınıfta küs kalmakta istemiyorum. senden merhabamı asla esirgemem ama eskisi gibi arkadaş olabilirmiyiz tartışılır dedim. lütfen sadece bunu istiyorum diyince. peki dedim.
siz olsaydınız konuşmaya devam edermiydiniz ?

Doğrusunu yapmışsın canım.. Biraz mesafeli konuşursun,zamanla her şey yoluna girer.. Baktın sana fazla yaklaşıyor,saçmalıyor o zaman kesersin,konuşmazsın.. :ssz:

Herkese bol neşeli haftasonları diliyorum kızlar :)
konumu özetleyip ardından sormak istediğim soruyla bağdaştırayım.
Üniversite öğrencisiyim 1 .sınıf ve 3 senedir biriyle beraberim :nazar:
dün okulun başlarında tanıştığım arkadaşım benımle konuştu,benden çok hoşlandığını onu çok heyecanlandırdığımı söyledi. bendee uygun bir dille erkek arkadaşımın
olduğunu onunla konuşmamın doğru olmayacağını söyledim. erkek arkadaşım olduğunu bilseydi konuyu dahi açmayacağını , arkadaş kalmamız için neredeyse yalvardı.
Ne bileyim,sonuçta sohbet ortamında onu üzücek şeyler söylemek istemem. ve sanmıyorum eskisi gibi olacağımızıda.. aynı sınıfta küs kalmakta istemiyorum. senden merhabamı asla esirgemem ama eskisi gibi arkadaş olabilirmiyiz tartışılır dedim. lütfen sadece bunu istiyorum diyince. peki dedim.
siz olsaydınız konuşmaya devam edermiydiniz ?

Bir sey sordugunda cvp verirdim. Selam verdiginde alirdim, selam verirdim ama bu kadar. Fazlasinin onu umutlandiracagini ve onu uzecegimi dusunurdum.

kesinlikle canlarım :)
bekleyip göreceğim,bana güven verdi açıkcaası.
benden hoşlanıyor diye onu cezalandıramam ya herkesin başına gelir böyle şeyler
çok sağolun :)

Bir sey sordugunda cvp verirdim. Selam verdiginde alirdim, selam verirdim ama bu kadar. Fazlasinin onu umutlandiracagini ve onu uzecegimi dusunurdum.

bende böyle düşünüyordum ama eskisi gibi olmak istediğini söyledi.
aksini yapsam daha çok üzülmeyecekmi canım :26:

katılıyorum bu konuya herkes farklı yaklaşabilir
ben de madem hayatımda gerçekten anlamlı biri var
kendimi onun yerine koyardım
sevgilimin basşına gelse ne yapsın isterdim derdim
benim sevgilime bu şekilde açılınsa sen mesafeli davranmasını isterdim
selam sabah versin etsin elbette , ama mesafeyi de korusun :)
ve hayır tatlım, muhtemelen güçlü şeyler hissediyor anlatımına göre, ben de sanmıyorum eskisi gibi olabilsin iletişiminiz, ama sen nasıl davranacağını bildiğin sürece sorun yok :)

katılıyorum bu konuya herkes farklı yaklaşabilir
ben de madem hayatımda gerçekten anlamlı biri var
kendimi onun yerine koyardım
sevgilimin basşına gelse ne yapsın isterdim derdim
benim sevgilime bu şekilde açılınsa sen mesafeli davranmasını isterdim
selam sabah versin etsin elbette , ama mesafeyi de korusun :)
ve hayır tatlım, muhtemelen güçlü şeyler hissediyor anlatımına göre, ben de sanmıyorum eskisi gibi olabilsin iletişiminiz, ama sen nasıl davranacağını bildiğin sürece sorun yok :)

empati kurmamız gerekiyor canım kesinlikle.mesafemi korumaya çalışacağım teşekkür ederiimm :)

Back
X