siz olsanız ne yapardınız?sizce abartıyo muyum?

hayır bitti artık bundan sonra ayrılmak yok dayakta yesen sürünsende boşanmak yok diyo. o hiç bişey yokken güvenmiyo bana annemin dediği laf o erkek kıskanır bu ne demek ya :53:

neden annen öle davranıyor... eski eşinden luzumsuz yere ayrılmışsın gibi yapıyor...

senin içinden ne geçiyorsa öle yap. gerçekten bitti mi iyi düşün. sonra verdiğin karar nedeniyle pişman olma...

senin nişanlına benzer kıskançlık gösteren bir arkadaşımın eşi var. ilk evlendiklerinde yatakların altına, dolaba bile bakıyormuş, evde adam var mı" diye... şu sıralar araları iyi, eskisi gibi saçmalamıyormuş...

iyi gözlem yap... fevri davranıp nişanı atar ve geri dönersen, yalama olur ilişkiniz... kısaca fevri davramma...

Kusura bakma ama annen çok mantıksız, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer, senin annen seni yine ateşe atmaya çalışıyor. Şimdi ayrılmanı istemiyor ama ileride ikinci kez boşanırsan ne olacak?
İçinde bu tarz şüpheler olan adamla evleNme. ileridE çoK dAha mutSuZ oLuRsuN. Annene de yazıklar olsun! ne demek ölsen de evleneceksin?

insanın içine kuşku bir kere düşmeye görsün bir daha eskisi gibi olmaz.nişanlınızın sizi bu duruma getirmesi cok ayıp.. annenizin tutumunu begenmedim insan evladını göz göre göre atese atar mı o kişiyle yaşayacak olan sizsiniz ve hayat sizin hayatınız.

yorumların tamamını okumadım ama 6 senelik ilişkim var çok şükür böyle bir olay yaşamadık. Ancak hiç birşey garanti değil ben her zaman erkek arkadaşıma ' beni hemcinsime ve diğer insanlara kin besleyecek duruma getirme, onların gözünde ' ayy bunlar dışarda iyi gözüküyorlar ama adam neler neler yapıyor kızın haberi yok' konumuna düşürme ' derim..

Yani ben böyle bir durum sezdiğimde yada sizin olaydan konuşayım böyle birşey yaşarsam asla ve asla 3. kişiyle muhatap olmam bunun o kişiye ' sen benim ilişkimi , emeğimi bozabilecek değerde ve önemdesin ' demek olduğunu düşünürüm.
Lütfen kendi değerini düşürüp o kızla konuşma çünkü o ' aaaa ne var bunda ya arkadaşımla konuşuyorum, kıskanca bak ben birşey yapmadım ühühühü' ayaklarına yatıp masum kızı oynayacak sanada ' kıskanç,anlayışsız, terbiyesiz sevgili' rolü kalacak..
Nişanlınla halletmeye çalış, seni böyle üzen yıpratan bir ilişkiyi devam ettiriyorsa zaten bırak gitsin sal ipini..
Hiç kimse sevgilisini diğer kişilerle kavga eden, onlara uzak dur tehditleri çeken vs konumuna düşürecek şeyler yapmamalı.. yapıyorsa zaten problem vardır, istediğiniz mesajı atsanız da düzelmez..
:19:
bu arkadaşa %100 katılıyorum, çünkü benim ilişkim de böyle bir kız yüzünden bitti. ben görüşmiceksin dedikçe inadına gitti görüştü hayatına soktu. ve artık dayanamayıp ayrıldım. hala daha da görüşüyor kızla. seven insan sevdiği kadının rahatsız olduğunu bile bile 3.şahıslarla görüşmeye devam etmez. böyle sevgi de olmaz. ben böyle sevgiye inanmıyorum. ben de mesaj atabilirdim o kıza ama o kız nerdee ben nerdeyim, niye kendimi küçülteyim ki... annene de nişanlına da resti çekmeni tavsiye ediyorum canım. biliyorum zor ama bu senin hayatın.

"Ölsen de evleneceksin" ne yaa !! Bence annenize temiz bi ayar cekmenizin vakti gelmis !! Ben olsam "bu laflarinla gozumdeki sayginligini kaybediyosun.aldatsa da dovse de evlenecek miyim ? Sen de anne misin ya ? Bundan sonra sana sormuyorum hicbiseyi" derdim !! Bi daha da hayatima karistirmazdim.Siz dedigim gibi yapmayabilirsiniz ama ben yapardim.Evladini 3 aylikken evde tek basina birakip acliktan olduren anne musveddelerinin yasadigi bir ulkede hic de ooyle butun annelerin kutsal olduguna falan da inanmiyorum.Herkes haddini bilmeli.Ancak anne sifatina yakisabilecek insanlar o saygiyi hakeder bence.
Sinir oldum !
Nisanliniz da bu durumu biliyor bence.Sizi sahipsiz gormus belli

neden annen öle davranıyor... eski eşinden luzumsuz yere ayrılmışsın gibi yapıyor...

senin içinden ne geçiyorsa öle yap. gerçekten bitti mi iyi düşün. sonra verdiğin karar nedeniyle pişman olma...

senin nişanlına benzer kıskançlık gösteren bir arkadaşımın eşi var. ilk evlendiklerinde yatakların altına, dolaba bile bakıyormuş, evde adam var mı" diye... şu sıralar araları iyi, eskisi gibi saçmalamıyormuş...

iyi gözlem yap... fevri davranıp nişanı atar ve geri dönersen, yalama olur ilişkiniz... kısaca fevri davramma...

bilmiyorum ama şuanda ayrılmak istiyorum yüzüğüde çıkardım rahatsız ediyo artık beni. uzun bi süre onunla konuşmak istemiyorum aramıcam onu

insanın içine kuşku bir kere düşmeye görsün bir daha eskisi gibi olmaz.nişanlınızın sizi bu duruma getirmesi cok ayıp.. annenizin tutumunu begenmedim insan evladını göz göre göre atese atar mı o kişiyle yaşayacak olan sizsiniz ve hayat sizin hayatınız.

aynen öyle güven bi kere gittiğinde kolay kolay bi daha geri gelmez ve ben ona artık güvenmiyorum :19:

bu arkadaşa %100 katılıyorum, çünkü benim ilişkim de böyle bir kız yüzünden bitti. ben görüşmiceksin dedikçe inadına gitti görüştü hayatına soktu. ve artık dayanamayıp ayrıldım. hala daha da görüşüyor kızla. seven insan sevdiği kadının rahatsız olduğunu bile bile 3.şahıslarla görüşmeye devam etmez. böyle sevgi de olmaz. ben böyle sevgiye inanmıyorum. ben de mesaj atabilirdim o kıza ama o kız nerdee ben nerdeyim, niye kendimi küçülteyim ki... annene de nişanlına da resti çekmeni tavsiye ediyorum canım. biliyorum zor ama bu senin hayatın.

ben kızın nişanlısına söylemicem ama kendisi sonuçta öğrenicek hiç bişey gizli kalmaz herşeyi öğrendiği zaman ne yapıcak acaba çok merak ediyorum

"Ölsen de evleneceksin" ne yaa !! Bence annenize temiz bi ayar cekmenizin vakti gelmis !! Ben olsam "bu laflarinla gozumdeki sayginligini kaybediyosun.aldatsa da dovse de evlenecek miyim ? Sen de anne misin ya ? Bundan sonra sana sormuyorum hicbiseyi" derdim !! Bi daha da hayatima karistirmazdim.Siz dedigim gibi yapmayabilirsiniz ama ben yapardim.Evladini 3 aylikken evde tek basina birakip acliktan olduren anne musveddelerinin yasadigi bir ulkede hic de ooyle butun annelerin kutsal olduguna falan da inanmiyorum.Herkes haddini bilmeli.Ancak anne sifatina yakisabilecek insanlar o saygiyi hakeder bence.
Sinir oldum !
Nisanliniz da bu durumu biliyor bence.Sizi sahipsiz gormus belli

off bilmiyorum ki :50: ama ben ona defalarca söyledim beni mutsuz ettiğin sürece sende mutsuz olursun diye. bi insan mutsuzken karşı tarafı hiç mutlu etmek için uğraşmaz

İstemeyerek zorla evlenmeyeceksin, dimi? 25 yaşındasın daha, bence ikinci evlilik için acele etme... Annen evden göndermeye mi çalışıyor seni?

İstemeyerek zorla evlenmeyeceksin, dimi? 25 yaşındasın daha, bence ikinci evlilik için acele etme... Annen evden göndermeye mi çalışıyor seni?

iş arıyorum iş bulursam herşey benim için daha kolay olur. tabi ki evlenmek istemiyorum onun için uğraşıyorum. fakat lise mezunu olduğum için iş bulmak çok çok zor. zamanında üniversite okumadığım için ilk defa bu kadar çok pişmanım

Anladigim kadariyla siz soyleikce o duymaz olmus.Sessiz kalin ve gozlemleyin derim.Once rahatsiz oldugunuzu ve gorusmelerini istemediginizi soyleyin nisanliniza.Sonra gozlemlemeye baslayin.Yok arkadasimdi yok kotu bise konusmuyoruz ki bla bla derse de ben diyecegimi dedim diyip susun.Tartismayin bile.Sonra gozlemleyin hareketlerini.Kendine ceki duzen mi veriyor yoksa hic sallamiyor mu.Aralarinda bisey olduguna dair hissiyatiniz guclenirse veya bisey gorurseniz direk verin eline yuzugu.Annenize de nisani attiktan sonra beni aldattigini ogrendim,bitti diyip hersey olup bitince soyleyin.Herkes evlilikle ilgili 3 dusunuyorsa siz 10 dusunun.Ve herseyiyle icinize sinmeden kesinlikle evlenmeyin derim.

kızlar 20 senelik tanıştığım bi kız var arkadaşım. nişanlımla da bunlar iş yerinde tanışmışlar 1 buçuk seneye yakın tanışıyolar. kıza ben mesaj atıyorum bana cevap yazmıyo aramıyo sormuyo ama nişanlıma durup dururken mesaj atıyo sinir oldum doğal olarak. bide bu kızın nişanlımın telefonunda ve bilgisayarında daha önceden pikniğe gittiklerinde çekildikleri resimler vardı. ben bunları bi şekilde sildim ama baştan silmeme izin vermedi. siz bu durumda ne yapardınız benim gibi kızıp görüşmemeleri için elinizden geleni yapar mıydınız? bu arada kız yeni nişanlandı ama nişanlısını sevmiyo kendisi söyledi sadece iyi bi insan olduğu için onunla evlenmek istiyorum dedi. ayrıca bunlar görüşürken kafam karışık biri daha var ikisi arasında kaldım ne yapıcam bilmiyorum diyodu. bununla görüşürkende bi ara ayrılmışlar sonra üniversitede başkasını bulmuş onunla görüşmüş ciddilermiş ama çocuk kapan diye baskı yapınca ondan ayrılıp şimdi ki nişanlısına geri dönmüş

kesinlikle görüşmelerini gizliden engellerdim

İnşallah biran önce iş bulursun, yoksa annenin baskısı bir taraftan, saçı yolunmalıkların saçını başını yolamaman bi taraftan, hasta ederler adamı....

Anladigim kadariyla siz soyleikce o duymaz olmus.Sessiz kalin ve gozlemleyin derim.Once rahatsiz oldugunuzu ve gorusmelerini istemediginizi soyleyin nisanliniza.Sonra gozlemlemeye baslayin.Yok arkadasimdi yok kotu bise konusmuyoruz ki bla bla derse de ben diyecegimi dedim diyip susun.Tartismayin bile.Sonra gozlemleyin hareketlerini.Kendine ceki duzen mi veriyor yoksa hic sallamiyor mu.Aralarinda bisey olduguna dair hissiyatiniz guclenirse veya bisey gorurseniz direk verin eline yuzugu.Annenize de nisani attiktan sonra beni aldattigini ogrendim,bitti diyip hersey olup bitince soyleyin.Herkes evlilikle ilgili 3 dusunuyorsa siz 10 dusunun.Ve herseyiyle icinize sinmeden kesinlikle evlenmeyin derim.

aynen bende şuanda hiç evlenmek istemiyorum

kesinlikle görüşmelerini gizliden engellerdim

nasıl yapıcam ki onu :26:

İnşallah biran önce iş bulursun, yoksa annenin baskısı bir taraftan, saçı yolunmalıkların saçını başını yolamaman bi taraftan, hasta ederler adamı....

aynen sinir oldum ya :41:

Gorusmeyin, gorusturmeyin...
Gorusmekte israr ederse, ikisiyle de gorusmeyin...

Son yillarda fark ettim ki ben cok kiskanc bir insanim. Boyle bir olayda anlayisli olamazdim. Bi kere kalabalik arkadas grubumda telefonumun sarji bitmisti, erkek arkadasim beni bulsun diye kiz arkadasimdan onu aramistim da icimde kalmisti, insallah kiz bunu aramaz hic bi sebepten falan diye :17: Simdi o kiz tutup ona arada bir mesaj atsa........ olmazzzzzz :ssz:

Back
X