Siz olsanız ne yapardınız?

Mesela neyi çıkardım, burda yazdığın bir yorumdan ve anlatım dilinden yola çıktım, pazar günü son derece sakın kahvemi yudumluyorum yorumlarda sinir gördüysen tekrar okumalısın, hakaret mi var, yazdıklarındane hariç kafama göre bişey mi yazmışım nesi yanlış düzeltebilirsin,karşılıklı yorum yapıyoruz

Boş beleş yorum da yapmıyorum ayrıca bende 9 ay önce batmandan ankaraya ev taşıdım, oğlum var son derece hareketli, 9 ay önce 27 aylıktı, eşimle oğlan uyudukça ev topladık, evet çok zordu ama ben kimseye gebe kalmak istemedim ha sen mecbur kaldık çağırdık diyosun olabilir

Bende diyorum ki bir de karşı taraf açısından düşün,6 ayda bir görüşüyo çocuğun ve gelinin,ama taşınma durumu olunca gel yardım et çocuğa bak deniyor, çocuk babaanneyi tanımıyor yanında sakin kalamayacağı aşikar e zaten gönüllü de gelmemiş, tepkisi abartı değil insan yeri geliyo kendi çocuğuna dayanamıyo

Biz pis kadınlar kulübü üyeleri gibi seviyenizi düşürüp kv diyemezsiniz. Ama sizden yirmi- yirmi beş yaş büyük kadından bahsederken "lan" diyebiliyorsunuz. Kv, kayınvalide terimi çok uzun olduğu ve onlarla ilgili konularda çok sık geçtiği için kullanılan bir kısaltma. Kaba bir tabir değil, terbiyesizlik değil, onu kullanınca makul olmamış olmuyorsunuz. Hem fikrimizi sorup bizimle dertleşiyorsunuz hem de lafa bize hakaretle başlıyorsunuz.
Kv ile konunuzda haksızsınız. Sırf size yardım için sevilmediğini bile bile gelmiş. (Eminim biliyordur, biz bile hissettik iki paragraftan, o da anlar) Sesini çıkarmadan çocuğa bakmış, sizi işinizden alıkoymamak için çocuk huysuzlanıyor dememiş. Bir sitem etti diye isyandasınız. Baktırmasaydınız o zaman, kabul etmeseydiniz yardımını.

Son düzenleme:

Vauvvv demek 27 aylıktı. Evet 9 aylık bebekle 2 yaşındaki (pardon 27 aylık) çocuk aynı şey.

Her neyse ben işim düştüğü için çağırmadım. Tek başıma altından kalkmayı kafama koymuştum. Kendisi çok ısrar etti ve ben de belki bu sefer farklı olur diye kabul ettim. Her seferinde "aklın kalmasın ben hallederim" dedi. Ağlarsa haber verin atlar gelirim dedim, her telefon konuşmamızda idare ediyorum gelmeyin dedi. Bir iyilik yaptıysa karşılığında bana bu lafı etmemeliydi. Ayrıca burada kimseyi detaya boğmak istemiyorum ama bu olayın evveliyatı da var. Emin olun ben makul biriyim. Yani harika biriyim manasında değil bu sizin anladığınız gibi. Sadece ortamala bir insanım, halden anlarım. Yukarıda yazdım yeri geliyor ben kendi evladımdan bunalıyorum bu çok doğal bir şey. Sözde torun için ölüp biten ama 5 aydır görmediği torununa 5 saat baktıktan sonra sırf o esnada sigara içmediği için bebeğe sinirlendiğini söyleyen bir babanne bu. Ben alındım. Sizin başınıza gelirse siz alınmazsınız. Zaten bu konuyu da farklı insanların fikrini almak için açtım.

Tamam arkadaşım makulsün

Madem fikir almak istedin naçizane benim yorumlarım bi şekilde, inşallah istediğin yorumları alırsın

Tamam arkadaşım makulsün

Madem fikir almak istedin naçizane benim yorumlarım bi şekilde, inşallah istediğin yorumları alırsın
Ya mevzu istediğim yorumları almak değil. Evet belki eşimin annesine kv diyen biri değilim derken buradaki birçok insanı kızdırdım. Bunun için özür dilerim.

Mune konumu kapatabilirsiniz. Sapacağı kadar saptı.

Zaten bu konuyu da farklı insanların fikrini almak için açtım.

tamam işte farklı farklı yorumlar almışsınız..size hak verenler olduğu gibi vermeyenlerde olmuş.. amacınız farklı fikirler almaksa sizin gibi düşünmeyenlere boş beleş yorum yapmışsın demeniz çelişki değil mi?

konuya gelirsek kv diye yazılınca ne oluyor anlamadım.. uzunca yazmanın sizi makul yapan yanını da anlamadım..
bu sefer farklı olur diye gelsin dedik demişsiniz olmamış zaten kadından fazla bir beklentiniz olmadığı belli.. kafaya takmanıza gerek yok bu durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…