• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Biraz saf buldular mi isterler de isterler. Kendi durumuna bakmadan cocuk yapmasaymis o zaman. Hastalik olur belki bir derece ama keyfi durumlarda hic umrumda olmaz. (Isteyerek cocuk yapmak da bunlardan biri.)

Engellemeyin. Ben de kendi hesap numarami verirdim. Hawaii ye tatile gidecegim imece usulu yapalim, damlaya damlaya gol olur diye de eklerdim. Sonra aramazlar herhalde. :KK45:

yardmda bulunacak maddi gucunuz yoksa ki olmadigini soyluyosunuz... insanlara net olun. veremem borcum var vs. kesin konusun. yardim etmek isterim diyip engellemek telefn acmamak da hos degil.
Haklısınız, zor da olsa yardım etmek istedim, istedim yani..ama tavırları beni rahatsız etti gecenin bi yarısı aramaları, sürekli mesaj yazmaları rahatsız ettiği için engelledim..arkadaşım da aynı şekilde. Merak ettim, tek bana mı böyle yapıyorlar diye

Bir de bu ikisi bulunduğum yere çok uzak şehirlerde yaşıyorlar..banka hesap numaralarını falan da gönderdiler. İnanın vicdan yaptım diye sırf..benim de 50 kr.luk su alamadıgım günlerim oldu, ama kimseden 5 krş.istemedim
Yaaaa. :KK45:Öldum gulmekten. Sen daha onay vermeden banka hesap numarasi mi verdiler. Yaa iletisimini kes bunlardan. Cok pis enayi yerine koyuyorlar seni.

Arkadaşlar yeni bir sorunla karşınızdayım..bu seferki biraz farklı.konu şu ki; sosyal medyadan bir kadın eklemişti beni..yaş olarak benden küçük, iki kızı var.kızkardeşimin ilkokul arkadaşı imiş.. Sürekli herşeyi beğenip hayırlı yorumlar yapıyor dua ederek..ayrıca bu kadın sadece ben değil, bizim muhitteki çoğu kişide ekli.onlara da benzer şeyler yazıyor. Resimlerden anladığım kadarıyla evli, iki küçük kızı var, birinin ağzı maskeli ve sacları yoktu..bir süre sonra benden para istedi, kızım hasta, eşimin kazancı yetmiyor diye..neyse yardımcı olmak isterim dedim..ama sürekli yazmaya başladı, gece-gündüz demeden.abla nasılsın, abla nasılsın.....ben de engelledim..sonra başka bir hesaptan bana kahkaha göndermiş.. Bir süre sonra engeli kaldırdım kadından, hala istek gönderiyor..siliyorum, gönderiyor..
Sonra da gecen gün çok eskilerden bir arkadaşım aradı, telefonda ağlayarak para istiyor, ama eşinin kazancı yetmiyormuş, çünkü ev almışlar, borcunu ödüyolarmış..3.çocuğuna hamileymiş, kendileri istemiş çocuğu, özel hastaneye gidemiyormuş, özele gitmek için istiyor ağlayarak..her ay bana para gönderir misin diye..
Bu arada ben öyle zengin birisi falan da değilim.tek maaşlıyım, memur maaşı kadar diyim.. eşim de borç ödüyor bütün kazancıyla....evim kira..lki çocuğum var..
Şimdi birileri yardım istemişken yardım edememek insanlığa yakışmaz diye vicdan yapıyorum, ama benim durumum da ortada..ayın 15 i geceli sadece 100 liram kaldı. Arkadasım az önce gecenin 11 bucugunda aradı acmadım, gündüz mesaj cekmiş, özel hastaneye gidecegim, param yok diye..kendisi 1.45 boylarında 90 kiloymuş..devlet hastanesi kabul etmiyormuş, düşük tehlikesi varmış..var mı böyle bir şey?
Siz olsanız ne yapar, ne düşünürdünüz?
Ben olsam o arkadaşa bir kez insaniyet namına verirdim bi daha da vermezdim her ay göndermek ne yaaa.insanlari böyle zor duruma düşüren kişilerden nefret ediyorum.hiç mi akrabası yokmuş madem 3. Çocuğu yapıyor neye güveniyormuş?
İyi ki siz varmışsınız...kendini kullandırtma 2 çocuğun var vereceğin para çocuklarınında rızkı

Merhamet duygusunu sömürmeyi sevenler derneğinden herhalde bunlar.

Özel hastaneye gidecem diye başkasına el açmak da ne ola ki?
Hiç vicdan yapmayın.
Gerçekten ihtiyaç sahibi olan öyle çok insan var ki, onlara saklayın duygularınızı.
Bunlar sömürgeci, belli yani.

Hiç bir arkadaşım saat 9,10dan sonra çok ciddi bir durum olmadıkça kesinlikle aramaz 11de aramak nedir yani ben olsam açıp fırçayi kayardim.durumu yoksa 3.cocugu yapmasaymis biz 1tane yapacakken sürekli düşünüyoruz.Boyle itimat etmeyin,kimse parayı kolay kazanmiyor.insanlarda kazandığı kadar yaşamayı ogrensin yok 3.cuyu yapicam yok özele gidicem oldu canım :)

Ne alaka ya madem parası yokmuş 3. yü doğurmayıversin nesli tükense dünya tehlikeye girmeyecek. Allah'İn dilencisine bak ya ev borcu ödüyormuş parası yokmuş utanmaz.

Devlet Hastanesi nasıl diyormus öyle birşey hadi özel dese anliyacagim da.

Yokdaa , devlet hast. Neden bakmıyormuşş kii orayı anlayamadım ama hiç sıcak gelmedi davranışları. Siz yeniden engelleyin bence yoksa uzun süre rahatsız etmek isteyecktir.
Araştırma ve üniv. Hastaneleri bakarlar bence özelde olunca noluyormuş Allaa allaah . Vicdanımızı sömürmeye çalışan insanlara sinir oluyorum yaa. İnsanın yardım edesi varsa da yapmayası geliyor yeminlee. Hele kredi çek dedi demişiniz ya çok güldüm. Artık baba oğula ana kızına çekmiyor kredi deyiverin o hanıma...

Arkadaşlar yeni bir sorunla karşınızdayım..bu seferki biraz farklı.konu şu ki; sosyal medyadan bir kadın eklemişti beni..yaş olarak benden küçük, iki kızı var.kızkardeşimin ilkokul arkadaşı imiş.. Sürekli herşeyi beğenip hayırlı yorumlar yapıyor dua ederek..ayrıca bu kadın sadece ben değil, bizim muhitteki çoğu kişide ekli.onlara da benzer şeyler yazıyor. Resimlerden anladığım kadarıyla evli, iki küçük kızı var, birinin ağzı maskeli ve sacları yoktu..bir süre sonra benden para istedi, kızım hasta, eşimin kazancı yetmiyor diye..neyse yardımcı olmak isterim dedim..ama sürekli yazmaya başladı, gece-gündüz demeden.abla nasılsın, abla nasılsın.....ben de engelledim..sonra başka bir hesaptan bana kahkaha göndermiş.. Bir süre sonra engeli kaldırdım kadından, hala istek gönderiyor..siliyorum, gönderiyor..
Sonra da gecen gün çok eskilerden bir arkadaşım aradı, telefonda ağlayarak para istiyor, ama eşinin kazancı yetmiyormuş, çünkü ev almışlar, borcunu ödüyolarmış..3.çocuğuna hamileymiş, kendileri istemiş çocuğu, özel hastaneye gidemiyormuş, özele gitmek için istiyor ağlayarak..her ay bana para gönderir misin diye..
Bu arada ben öyle zengin birisi falan da değilim.tek maaşlıyım, memur maaşı kadar diyim.. eşim de borç ödüyor bütün kazancıyla....evim kira..lki çocuğum var..
Şimdi birileri yardım istemişken yardım edememek insanlığa yakışmaz diye vicdan yapıyorum, ama benim durumum da ortada..ayın 15 i geceli sadece 100 liram kaldı. Arkadasım az önce gecenin 11 bucugunda aradı acmadım, gündüz mesaj cekmiş, özel hastaneye gidecegim, param yok diye..kendisi 1.45 boylarında 90 kiloymuş..devlet hastanesi kabul etmiyormuş, düşük tehlikesi varmış..var mı böyle bir şey?
Siz olsanız ne yapar, ne düşünürdünüz?
Kizim hasta diyerek onun bunu kandirarak herkesin iyi niyetini suistimal ederek ozelde dogum yapacak. Herkes ayagini yorganina gore uzatsin. Dogurmasin oyle fizigi varsa. Birdaha isterse yazin sizde o kadina soyleyin duyduklarinizi

Bence naap biliyor musun
Onun olduğu şehirdeki devlet hastanesini ara
Sor o kadını alıp almayacaklarını
Sonra adına randevu al
Kadını da ara "Süpriiiiiz bak x hastanesi boya kiloya bakmıyormuş, senin adına randevu aldım. Artık özele gitmene gerek kalmadı" de
Kapak olsun

Bence naap biliyor musun
Onun olduğu şehirdeki devlet hastanesini ara
Sor o kadını alıp almayacaklarını
Sonra adına randevu al
Kadını da ara "Süpriiiiiz bak x hastanesi boya kiloya bakmıyormuş, senin adına randevu aldım. Artık özele gitmene gerek kalmadı" de
Kapak olsun

Back
X