siz olsanız ne yapardınız

Neden kiyameti kopartsinki? Aileler anlasamiyormus. Kiyamet kopsa kizin ailesi hem seni istemiyoruz hem de kizimin gelecegine mani oluyorsun der eger boyle bir durum olsaydi. Yazik cocuk rezil olduguyla kalir.

Kiz kendi ailesinin istemedigini bile bile cocugu telasa sokup pesinden kosmasini istiyor. Geri donse ne olacak? Iki tarafta ailesini ezip evlenecekler herhalde. Bosa caba sadece bunlar.

Eğer ikisi seviyoruz diye diretse aileler mecbur kabul eder. Gönül bu aile dinlemez ki :))

He ailesini ezip gecsin yani?
Ailesini ezip geçmez ama bekler sever. Seviyor sonuçta. Kuzenim 9 sene bekledi babası vermedi 30 yaşına geldiler geçtiler bekle bekle . Sonuç babası insafa geldi. İki aile görüşmüyor ama mutlular. Ben sevgiye inanıyorum seversen sabredersen olur.

Aferim çocuğa
Tarihin en eski ama en karakter belli eden oyunudur bu
Bende olsam sırf evlenmek adına başka alternatifleri deneyen birini istemem

Kuzeniniz bu arada boyle gereksiz entrikalar yapti mi?

Bu nunarayi yapmak cocugu aileye karsi kiskirtir. Herseyi dahada zorlastirir. Bekleyebiliyorlarsa normal insan gibi beklesinler

Kuzeniniz bu arada boyle gereksiz entrikalar yapti mi?

Bu nunarayi yapmak cocugu aileye karsi kiskirtir. Herseyi dahada zorlastirir. Bekleyebiliyorlarsa normal insan gibi beklesinler
Haklısın aptallık ettim diyor zaten yazık sevmese böyle oyunlara girmez. Kuzenimde eşide çok sabrettiler. KB kuzenime o.... bile dddi . Çocuğu bizim aile kaç kere sıkıştırıp dövdürdü. Yılmadılar .bende diyorum demekki gerçek sevgi Yok olsaydı bi şekilde yolunu bulurdu bu ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…