• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

baharrr84

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
89
10
298
Ankara
salam kızlar ben 7 yıllık evlıyım.evlendıgımızde esımın cocuklugunun gectıgı semtte oturmaya basladık ama tabı ben hep annemlerın oturdugu semte gelmek istıyodum.cunku oradı daha sosyal acıdan ımkanı olan rahat bıryer.esım başlarda ıstemıyodu sonra bende pes ettım ve yasadıgım yere alışmıstım duzenım vardı bu arada cocugumuz oldu.sonrasında ev sahıbı evı satınca baska bı eve cıkmamız gerektı bu sefer esım demeye basladı annenlerın o tarafa gıdelım dıye.cocuk ıcın daha cok ımkan var rahat edersın dedı.ama eşım cok tutarsız bır ınsandır.canı bıseye sıkılınca gıtmıcem demeye baslıyodu.ben esıme son kez dedımkı bak ben senın huyunu bılıyorum oraya tasınırız sonra tepen atar gerı gıdıyoruz dersın venım duzenımı bozma.nasılolsa alıştım buraya oraya gıdıp gerı gelmek benı daha uzer dıye.neysekı oyle boyle bız su anda yaklalık 6-7 aydır annenlerın bulundugu semtteyız.burda kapımızın onunde bı park cıcugummla vakıt gecırebılecegım cok fazla ımkan var.eşimin işyerıde eskı oturdugumuz yanı cıcuklugunun gectıgı semtte ve sadece 10-15 km dır.sımdıde tutturmuş gerı guducez ben burayı sevmedım işine uzak dıye.bu arada ben buraya tasınınca rahatsızlık gecırdım ameliyat oldum ve yenı toparlandım annemın bana destegı o kadar cok oluyo kı.diz olssnız ne yapardınız.bursda cok mutluyum esım akşama kadar iste ama ben gun içinde birsuru sekılde vakıt gecırıyorum.ama benı anlamıyor.sadexe kendısını dusunuyor.gıdersem psıkolojık olarak cokmekten kotkuyırum bırde rahatsızlık gecırdım strese gırmeknıstemıyırum. Asırı uzun bır yazı oldu ama sız oldanız ne yapardınız?gelmezsen ayrıkırız burda yasamıcam dıyo.esımden vazgecmek ıstemıyorum ama gudersemde cok yalnız kalıcam bı duzen daha degısıcek.ben psıkolojık olarak hıc ıyı hıssetmıcem

Tasinmak buyuk masraf ne gerek var durupdururken

1 yıl içinde falan ev alma durumumuz var kısmet olursa su an için demiyo ama sureklı kendını buraya alıştırma gıdıcez dıyo.bıraz tezcanlıdır kendısı.acaba dıyorum hıc agzımı acmayım kendı halıne bırakırsam burdakı mutlulugumuz gorup kendı vazgecermı?belkı ben gelmıcem dedıkce benle ınatlaşıyo:110:

Gelmezsen ayrılırız diye tehdit etmek ne kadar çocukça, siz de o zaman gidersek ayrılırız diyin. Kimse kendisinden taviz vermesin, oturup çözmeye uğraşın bir de. Eşiniz bencillik ediyor. Baştan konuşulmuş, düzen değiştirmek kolay değil. Evi nerede alırsınız bilemem. Tekrar eski yaşadığınız yere dönebilirsiniz de ama onun bu blöfü çok can sıkıcı. O sizi kaybetmekten korkuyor mu acaba sizin kadar?

çocuk oyuncağı mı bu hem masraf hem de yorgunluk öyle kolay mı ha deyince taşınmak eşiniz neden bu kadar tutarsız? ve böyle ufak bir mesele yüzünden ayrılırım demekte neyin nesi

Gelmezsen ayrılırız diye tehdit etmek ne kadar çocukça, siz de o zaman gidersek ayrılırız diyin. Kimse kendisinden taviz vermesin, oturup çözmeye uğraşın bir de. Eşiniz bencillik ediyor. Baştan konuşulmuş, düzen değiştirmek kolay değil. Evi nerede alırsınız bilemem. Tekrar eski yaşadığınız yere dönebilirsiniz de ama onun bu blöfü çok can sıkıcı. O sizi kaybetmekten korkuyor mu acaba sizin kadar?

Zaten defolup gıdersın o zaman ben senın ruh halıne gore ev degıstırcek degılım dıyorum afedersınız essek gıbı gelceksın dıyo:mad: bıktım sureklı ruh halının degısmesınden bunalıyomus burda hıc sevmemıs bılmemne.sankı eskı oturdugumuz yerde cok sosyaldı:KK34:

çocuk oyuncağı mı bu hem masraf hem de yorgunluk öyle kolay mı ha deyince taşınmak eşiniz neden bu kadar tutarsız? ve böyle ufak bir mesele yüzünden ayrılırım demekte neyin nesi

Ah bı anlayabılsem en basından dusunmesı lazım.benım buraya senedımmı geldım denedım işime gelmedi sevmedim giderim diyo.ben gelmıcem dıyorum sen yalnız gıdersın dıyorum anlaşamadık bı turlu caresız kaldım

bulacagınız eve senmı karar vereceksın o mu ?
eger sen karar vereceksen her buldugu eve bir kusur bul belki pes eder

Ozaman sen de gitmek istiyorsan buyur git diyeceksin. Öyle zırt pırt düzen bozulmaz. Oraya taşınırken işyerine uzak olduğunu bilmiyomuydu?

Bilmez mi annemler bu tarafta zaten sık sık gelıyoduk.yok trafık cok oluyomus bunalmış.bastan herseyı hesaplamadan tasınılırmı dımı ama

bulacagınız eve senmı karar vereceksın o mu ?
eger sen karar vereceksen her buldugu eve bir kusur bul belki pes eder

Zaten 1 yıl ıcınde bekledıgımız para gelırse ev alıcaz ev alana kadar cıkmaz burdan beraber begenırız ama sımdıden bana bıyle dıkte etmesıne sınırlenıyorum kendını alıştırma buraya fazla dıyo.dusunsenıze ben burda oturdugum sure bıyunca ne hıssedıcem pekı dıken ustunde gıttık gıdıcez dıye mı:KK12:ınsan bulundugu terı benımsemek ıster dımı ama ve ne için gidiyoruz beyefendı sevmemiş diye:işsiz:

Zaten 1 yıl ıcınde bekledıgımız para gelırse ev alıcaz ev alana kadar cıkmaz burdan beraber begenırız ama sımdıden bana bıyle dıkte etmesıne sınırlenıyorum kendını alıştırma buraya fazla dıyo.dusunsenıze ben burda oturdugum sure bıyunca ne hıssedıcem pekı dıken ustunde gıttık gıdıcez dıye mı:KK12:ınsan bulundugu terı benımsemek ıster dımı ama ve ne için gidiyoruz beyefendı sevmemiş diye:işsiz:
keyfine göre hareket ediyor adam,
herşey gönlüne göre olsun

Ah bı anlayabılsem en basından dusunmesı lazım.benım buraya senedımmı geldım denedım işime gelmedi sevmedim giderim diyo.ben gelmıcem dıyorum sen yalnız gıdersın dıyorum anlaşamadık bı turlu caresız kaldım
bir daha taşınsanız yine sıkıldım demeyeceği ne malum ?

sadece semt değiştirmek için sizden ayrılacağını mı söylüyor :D:D:D:D s.... edin mahkemenin yerini gösterin :D:D:D:D:D çok güldüm şu an yeminle Allah ta sizi güldürsün.

Back
X