Siz olsanız ne yapardınız?

Yudumluksevgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
426
256
18
Herkese merhaba kızlar. Ben yurtdışında yaşıyorum biliyorsunuz ki burada pek sosyal hayat yok. Eşim işten eve evden işe gider gelir. Öyle gece hayatı felan yok. Yalnız boks a gitmek istiyordu bende çok istemesem de destekledim kendisini sıkmak istemedim. Kimsenin hobisine karışacak halim yok. Ama ben genelde yalnızım evde bütün gün çok sıkılıyorum. Ben biliyorum ki eşim evde akşam olmayınca çok sıkılacağım moralim bozulacak ama kesinlikle belli etmemeliyim.Eşimle birbirimize çok bağlıyız, ben bu kadar bağlı kalmak istemiyorum onsuz içimden bi yere gitmek bile gelmiyor ben fazla mı abartıyorum bu bağlılığı yalnız kendisi de beni evde bırakacağı için üzülüyor. Sizler nasıl aşıyorsunuz bu durumları ?

şimdi yurtdışında neden sosyal hayat yok? sosyal hayattan kastınız ve beklentiniz nedir de bunu karşılayamıyor?
ayrıca resmen kocana bağlı bir hayat yaratmışsın kendine. bi kurs bi hobi edineceğin hiç mi bir imkan yok? bu kadar mı yokluk ülkesi? arabistanda mısın mübarek?

Siz de bir şeyler yapsanız?
Spora gidin, yeni hobiler edinin...
Sürekli evde tek kalınca eşinize bağlanmanız normal

sende kendine ugras bul . hobi edin . arkadas grupları edin . nasıl yapacagım deme .ugrasırsan yaparsın cok rahatlayacaksın

Kitap okuyun kuzum eve geldiginde boks derslerini sizede ogretsin antreman yapin hem sizede faydali bir saldiri aninda ne yapacaginizi bilirsiniz ama ayrilamiyorum falan demeyin spora gidiyor donuyor kac saatini alabilirki?

bende yurtdisinda yasadim ve sosyal hayatim cok hareketliydi , eve sadece dus alip ustumu degistirmeye girerdim
siz nerede yasiyorsunuz?

Almanya Dayım yakında dil kursuna başlayacağım. Daha sonra da yapmak istediklerim var tabii. Farkındayım kocama bağlı bir hayat yarattım kendime bu durum benim Canımı sıkıyor. Burada sosyal hayat yok arada hafta sonları eşimle gezeriz başka şehirlere gidip fazlası artısı yok bunun

Gittiğinde bana göre de bir faaliyet bak.
Evde sıkılıyorum de bakalım.
Belki bulur sana göre de bir şeyler

sosyal hayattan kastın insanlarla birliktelikler ise bunu yaratmak için birileri ile tanışman lazım. kurslara veya hobi gruplarına katılman lazım. onun dışında kitap okuma, sinemaya/tiyatroya gitme gibi etkinlikler yapabilirsin kendi kendine de. kocan mı izin vermiyor tek başına çıkmana olay bu mu?

Kitap okuyun kuzum eve geldiginde boks derslerini sizede ogretsin antreman yapin hem sizede faydali bir saldiri aninda ne yapacaginizi bilirsiniz ama ayrilamiyorum falan demeyin spora gidiyor donuyor kac saatini alabilirki?
Kitap okuyorum. Kendisi de söyledi sana da öğreteceğim diye . Ben onsuz bi yere gitmek istemiyorum. Ailemden uzak oluşum galiba bünün nedeni etrafımda tanıdık yok

Kitap okuyorum. Kendisi de söyledi sana da öğreteceğim diye . Ben onsuz bi yere gitmek istemiyorum. Ailemden uzak oluşum galiba bünün nedeni etrafımda tanıdık yok
Tabiki kuzum esinizle baginiz kuvvetli olsun herseyiniz o sizin suan anliyorum tatli bir duygu olsa gerek ama illa birsey bulursunuz oyalanacak

Hangi ülkedesiniz?
Yaşadınız ülkenin kadinlari ne yapıyor?
Ben şahsen almanyadayim ve yok yok.
Striptiz dersi veren kurslar bile var yani...
Secenekden boğuluyorum...

İnternetden araştırın ve spor clubune gidin sizde

tanıştığım 3 abla var hepsi yaşça olgun benden. Mesela hafta sonu akşam yemeğine çıkılacak beni de çağırdılar ama ben eşim evde olacağı için huzursuz oluyorum içimden dışarı çıkmak gelmiyor.

Bende Almanya dayım. Dil bilmiyorum kursa daha şubat ta başlacayacağım

Sosyal hayat kendi gelmez sen oluştursun canım. Sende kendine bi hobi bul. Kitap okumayı seviyorsan şehirde ki kitapçıları gez,pastacılık da kendini geliştir,örgü öğren mesela yada biliyorsan geliştir kendini,mutlaka sosyal alanda Workshop laf vardır oralara yazıl git. Film koleksiyonu yap

Şu anda almanca bilmiyorsan ozaman türklerle ilerişimi geç illaki yaşıtını bulursun. Komşun vs yoksa yaşıt ozaman eşinin ailesinin tanıdığı birileri vardır sana arkadaş olabilecek. Esinle beraber spora git mesela o sana atercüman eder herseyi sonrada alisirsin hiç olmadi illaki bir türk bulursun sana yardim edebilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…