siz olsanız ne yapardınız

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
konu benim degil ama yardımcı olmak adına size soruyorum

yakın bi komsum var cok mrb bamız yoktu ama 10 senedir aynı apartmandayız bi kac kere kahve cay icme belli zamanlarda sitemizin toplantıları iftar yemekleri falan tanıyodun yani diyim

simdi bu kadın benden baya bi buyuk tabi cocukları benle yasıt diyim 4 cocugu var hadi 2 si yurt dısında 2 si burda
kadın birden hastalandı kansermis annesiyle birlikte kalıyodu zaten gecen gun annesi oda 70 ustu zaten merdivenlerde aglıyodu ondan ögrendim cocukları gelmiyomus isten izin alamıyomus iste hafta sonları geliyolar
o nene aglıyo cok üzüldüm doktora diger kızı götürmüs ve cok az ömrü var demis cok ilerlemis kanser bende gittim gördüm cok zayiflamıs bi anda son evrede anlamıslar

diger kızları pek ilgilenmiyo acaba anneniz cok kötü ilgilenin diye yazsammı ben kötü olurum biliyorum ama kadınn belki 1 ayı yok allah bilir orası ayrı ama kemotarapi bile vermemisler o kadar kötü durum

nenenin diger kızıda yaslı ama o arada gelip ilgileniyo onlardan baska ilgilenen yok siz olsanız ne yapardınız

hay Allah ya, Allah öyle ya da böyle kurtarsın inşallah
acaba kızları neden gelmiyor? yani hayatta öyle şeyler oluyor ki bazı olayları duyunca neden gitsin ki diyesi geliyor insanın...

"anneniz çok kötü, ilgilenin" yazmayın da
"annenizi çok kötü gördüm, çok üzüldüm, size de geçmiş olsun demek istedim, gerçekten mi günleri sayılı" vs gibi hani annenin durumunu anlatan ama işlerine karışmayan bir mesaj daha iyi olur belki

bilemedim...

yaa aslında pek bi sorun yoktu görünürde ama insan bi 1 hafta 10 gun izin almazmı simdi siz anneniz ölcek bileseniz baslarım isine deyip isten bile cıkar insan kadın 100 kiloydu nerdeyse 30 kilo erimis diyim o derece

yaa aslında pek bi sorun yoktu görünürde ama insan bi 1 hafta 10 gun izin almazmı simdi siz anneniz ölcek bileseniz baslarım isine deyip isten bile cıkar insan kadın 100 kiloydu nerdeyse 30 kilo erimis diyim o derece

tabi ki, mutlaka
ama ben hiç bir evladın sebepsiz yere o kadar vicdansız olabileceğine inanmak istemiyorum, olmasınlar

mesela benim bir arkadaşım vardı lisede
annesi babası neler çektirdiler kıza
en son, bir gün annesi babası onu kemerle öyle bir dövmüşlerdi ki
çok kan kaybetti vs
sonra evden ayrıldı, sürüm sürüm süründü vs
şimdi bu arkadaşa ben git diyemem mesela, neden gitmiyor diyemem yani
o yüzden diyorum acaba bir sebebi var mı diye

Allah kimseyi ama kimseyi böyle şeylerle sınamasın
Allah annenin de, babanın da, evladın da hayırlısını, vicdanlısını versin inşallah

.
+1..

ya bide cocuklarıyla ekliyiz yani hadi gelini bosverdim oglu var kızı var nerde bunlar
faceden falan ekliyiz yani hiccc umrunda degil gibi paylasımlar yapıyo deliriyorum ya
yazasım geliyo git anana bak burda paylasım yapıcana gecen gün kızıyla denk geldik mesela ben o zaman bilmiyodum sonra ögrendim kızın tavırları hahah hiihih di yani sonrada aklıma gelince akıl edemedim

Ben olsam yazardım, belki işe yarar, yaramazsa da yapacak bir şey yok zaten.
Of çok üzüldüm gece gece

Yazık annelerinin son anlarında yanında olmuyorlar zaten biliyorlardır durumunu yazsanda bir faydası yok bence
biliyolarmıs zaten ananesi öyle dedi kadın üzülüyomus gelmiyolar diye hafta sonu geliyolarmıs oda biri geliyosa digeri yok
yurt dısındakiler anne yaza geliriz demis sanki kadının halini görmediler mi ben üzüldüm de onların uyku uyumaması lazım

İşte zaten bilmemelerinin ihtimali yok yazsanda bi faydası olmaz gibi :/ ama muzurtilkinin dedigi şekilde yazabilirsin

Ay limoncu konuna girerken ne umdum ne buldum ..

Çok zalimce .. ne yaşanmış olursa olsun , son zamanları diyip yaşananları bir köşeye bırakıp gitmek gerek ..Çok uçlardan bahsetmiyorum tabi ..belki de ilgisizdir çocuklar yani bağ yoktur ..bilemedim ,çok acı .. sen kötü olmayı göze alarak bi ara istersen ..

bende öyle düsünüyroum yeri geliyo baskalarıylada küsüyoz kavge ediyoz ama ne olursa olsun vefa vefadır yani anan baban seni satmadıysa araman lazım sorman lazım

yeri geliyo isten cıkıcan yada kocanla kavga edicen yada erkek icin esinle kimse evine alsın diyende yok yani sadece kadın vakit gecirmek istiyo bu gunde gelmediler diyomus hep

canım 4 çocuk da gelmek istemiyor bak
burada bir terslik var sanki
yani hepsi birbirinden bencil, vicdansız olabilir mi? (olmasın yaaa)
üzüldüm valla ya

Ay yazık ya çok üzüldüm ..sen yine de ara yada mesaj at belki utanırlar. Sanıyorum gerçi ,utanacak olan annesini yola baktirmazdi.

Ben de babamı kanserden kaybettim ..içim çok rahat çünkü hep yanındaydım. Bir kere "benim kızım gelmedi "dedirtip yola baktirmadim.

Umarım çocuklarım beni bu halde bırakmaz ..

Valla limoncu durumu eşşek gibi bilip de gelmiyorlar

Senin yerinde olsam faceten ordan burdan paylaşım yaptıklarında yazarım: Annen ölüyor burda hala utanmadan paylaşım yap!!

Hakediyorlar

Bence yazın. Çok üzüldüm kadina
Biz de kayınpederi kaybettik bir kaç ay içerisinde , son evredeymis ogrendigimizde ne maskariliklar yaptık. Gorumcemle aynı evde yaşamalarına rağmen pek gelmedi çocukları da, çok mutsuzdu kayınpederim. Biz kayınpederimin sevdiği tüm insanları çağırdık sağolsun uzaktakiler bile geldi baya morel verdiler mutlu ettiler.

Valla limoncu durumu eşşek gibi bilip de gelmiyorlar

Senin yerinde olsam faceten ordan burdan paylaşım yaptıklarında yazarım: Annen ölüyor burda hala utanmadan paylaşım yap!!

Hakediyorlar
Gorumcemi biz hastaneye beklerken onlar Instagramdan gittikleri düğünü paylaşmışlar. Biz baya kişiden duyduk bunu cenazede yerden yere attı kendini. Babasının durumunun ne kadar ciddi olduğunu bildiği halde. Bazı insanlara hayretle bakıyorum. Ne yaparsan yap bildiğini okuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…