• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ne yapardiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Cok konu actim kusura bakmayin ama sizin fikirleriniz benim icin cok önemli, ben neyin dogru neyin yanlis oldugunu ayirt edemiyorum artik.
Sevgilinizin veya esinizin dogum gününde tartistiniz farz edin fakat suc sizde degil. O sucunu kabul etmiyor, ortada sogukluk var ve konusmuyorsunuz. Sevgilinizin veya esinizin gönlünü alirmiydiniz? Ben erkek arkadasimla bir gereksiz konu yüzünden tartistim, bana telefonda bagirdi ben sakin bi sekilde bana bagirma dedim devam ederse kapatacagimi dedim o da bagirdi kapat dedi.
Ben dogum günü oldugu icin uzatmak istemedim, salak gibi yazdim fakat o beni yine tersledi. Cok kisa bi sekilde dogum gününü kutladim, bu kadar. Sizce gönlünü almalimiyim?

Cok konu actim kusura bakmayin ama sizin fikirleriniz benim icin cok önemli, ben neyin dogru neyin yanlis oldugunu ayirt edemiyorum artik.
Sevgilinizin veya esinizin dogum gününde tartistiniz farz edin fakat suc sizde degil. O sucunu kabul etmiyor, ortada sogukluk var ve konusmuyorsunuz. Sevgilinizin veya esinizin gönlünü alirmiydiniz? Ben erkek arkadasimla bir gereksiz konu yüzünden tartistim, bana telefonda bagirdi ben sakin bi sekilde bana bagirma dedim devam ederse kapatacagimi dedim o da bagirdi kapat dedi.
Ben dogum günü oldugu icin uzatmak istemedim, salak gibi yazdim fakat o beni yine tersledi. Cok kisa bi sekilde dogum gününü kutladim, bu kadar. Sizce gönlünü almalimiyim?
Hayir almamalisiniz.

Önemli bişey değilse uzatmazdım ben.şimdiki aklımla tabi.Kafam kaldırdırmıyor ugrasmak istemiyorum.

Önemli bişey değilse uzatmazdım ben.şimdiki aklımla tabi.Kafam kaldırdırmıyor ugrasmak istemiyorum.

Önemli degil hatta cok gereksiz ama bana bagirdi, ben ona o sekilde bagirsaydim kiyameti koparirdi. Ve konusmak istedim ama beni tersledi resmen, simdi gönlünü almak icimden gelmiyor acikcasi ama kendimi yinede kötü hissediyorum

Haksızsa kılımı kıpırdatmazdım.
Kendinizi biraz kötü hissedin ama haksızlığa her koşulda karşı olun.
Aşk da buna dahil, aşkta da gurur olmalı.

Onun gönlümü almasını beklerim, sonuçta haksız olan, olay çıkaran ve bağıran o. Ben haksızsam hiç gurur falan yapmam özür diler gönlünü alırım.

Önemli degil hatta cok gereksiz ama bana bagirdi, ben ona o sekilde bagirsaydim kiyameti koparirdi. Ve konusmak istedim ama beni tersledi resmen, simdi gönlünü almak icimden gelmiyor acikcasi ama kendimi yinede kötü hissediyorum
Gönlünü almadan bişey yokmuş gibi devam etseniz.

Gönlünü almadan bişey yokmuş gibi devam etseniz.

Vallah onu hic yapamam, tartisinca mutlaka o konuyu konusup kapatmam lazim, bisey yokmus gibi konusamam zaten bugün hic konusmadik, o da adim atmaz, benim atmami bekliyordur

Ne konuda tartıştığınıza bağlı siz öncelikle onu bir konuda gereksiz şekilde tartışmışsınız kabul de ediyorsunuz ama o anda onu sinirlendiren birşey olabilir ne olduğunu bilemiyorum ama kızmış olabilir sonuç olarak tartışmayı çıkaran sizsiniz hem de doğumgününde

Haklıysanız neden siz gönül alıyorsunuz ki?

Ne konuda tartıştığınıza bağlı siz öncelikle onu bir konuda gereksiz şekilde tartışmışsınız kabul de ediyorsunuz ama o anda onu sinirlendiren birşey olabilir ne olduğunu bilemiyorum ama kızmış olabilir sonuç olarak tartışmayı çıkaran sizsiniz hem de doğumgününde

Tartismayi cikaran ben miyim? O bana bagirdi, ben sakin bir sekilde bana bagirma dedim dogru düzgün konus dedim, bana bagirmaya devam etti ben de devam edersen telefonu kapatirim dedim bagirarak kapat dedi bende kapattim. 10 dakka sonra da yazdim, bu sekilde uyumayalim dedim ama beni tersledi. Tartismayi cikaran nasil ben oluyorum anlamis degilim. Sinirlense bile haddini bilsin, aptal miyim da bana bagiriyor?

Vallah onu hic yapamam, tartisinca mutlaka o konuyu konusup kapatmam lazim, bisey yokmus gibi konusamam zaten bugün hic konusmadik, o da adim atmaz, benim atmami bekliyordur
Anladım.iyisimi siz de adım atmayın
Erkek milletine pek yüz vermek iyi gelmiyor.konusursa siz de konuşursunuz.bir kere adım atmışsınız zaten.hata da yok

şu an gönlünü alman demek bana istediğin kadar bağırabilirsin demek.

Hiç alma bundan sonra özel günleride kutlamayalım herkes mutlu plduğu ortamda kutlasın gerginliğe gerek yok de şimdi o bide bu günümü mahvettin diye üste çılmaya kalkışacak sen gönlünü almaya çalışacm derlen dahada sinir olacaksın

Ohoo simdiden her kavgada gönlünü hoş ederseniz hiç başa cikamazsiniz bir de bağırıyormus. Bu triplerin bağırmaların önünü almalısınız. Yoksa evlenince başınıza bela alırsınız. Her şeye bağıran Trip atan adam kabus gibi olur. Yani ellemeyin kendi dönüp dolaşıp barissin

Back
X